Kuinka ostaa hyvä läppäri edullisella hinnalla?

hyva-lappari

Mitä ottaa huomioon kannettavan tietokoneen hankkimisessa?

Haluatko ostaa uuden kannettavan tietokoneen? Koska markkinoilla on nykyään niin paljon kannettavia malleja, joissa jokaisessa on monia erilaisia ominaisuuksia, ostettavan kannettavan tietokoneen valinta voi olla hämmentävää. Sinun on harkittava huolellisesti, millainen kannettava tietokone sinun pitäisi hankkia ennen kuin otat luottokortin. Tällä tavalla tiedät, että päädyt koneeseen, joka on juuri sinun tarpeisiisi täydellinen.

Sinun tarpeesi on otettava huomioon, kun lähdet ostamaan kannettavaa tietokonetta. Monet ihmiset käyttävät kannettavia tietokoneitaan eri tavoin. Jotkut saavat kannettavat tietokoneet, joiden kanssa he voivat työskennellä matkoilla. Jotkut haluavat vain koneen, joka korvaa heidän pöytäkoneensa ja antaa heille liikkuvuuden, jota heidän pöytäkoneensa eivät voi antaa. Jotkut pitävät kannettavia tietokoneitaan kotiviihdejärjestelmiensä laajennuksina tai käyttävät niitä intensiivisiin peleihin. Ennen kuin ostat kannettavan tietokoneen, sinun on ensin määritettävä käyttötarkoitus, joka sopii sinulle.

Top 3 tapaa säästää läppäriä hankittaessa

Katsotko pahalla tietokoneiden nykypäivän korkeita kustannuksia?

Useimpien ihmisten uuden tietokoneen ostamisen ei tarvitse olla yhtä stressaavaa kuin uuden auton ostaminen. Sen ei myöskään tarvitse olla yhtä kallista. Jos olet kuten useimmat ihmiset ja sinulla on rajallinen budjetti tietokoneen ostamiseen, sinun on yritettävä saada mahdollisimman paljon tehoa ja laatua rahoillasi.

Tässä on 3 yksinkertaista tapaa, joilla kuka tahansa voi säästää rahaa ostaessaan uuden tietokoneen:

1) Osta edullisesti

Kuulostaa aika selvältä. Mutta monet ihmiset eivät ymmärrä, että he eivät tarvitse nopeinta ja kalleinta tietokonetta, jolla on eniten ”lisäosia”. Itse asiassa, jos käytät jo vanhempaa tietokonetta, jopa halvin uusi tietokone on suuri päivitys. Jos et tiedä paljon tietokoneista, voit oppia paljon ostoksilla. Kysy paljon kysymyksiä, vertaa hintoja, vertaa ominaisuuksia ja löydä sitten paras hinta. Osta paikallisessa elektroniikkaliikkeessäsi ja etsi parhaat tarjoukset verkossa. Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon rahaa voit säästää nettiostoksilla!

2) Asenna omat "lisäosat"

Moniin myymälöissä oleviin tietokoneisiin on asennettu paljon ylimääräisiä ohjelmistoja. Vaikka tämä on kätevää, se ei ole aina paras tapa säästää rahaa. Lisäksi, vaikka monet näistä lisäominaisuuksista kuulostavat hyviltä, et aina tarvitse niitä. Löydät usein parempia tarjouksia ostamalla omia ohjelmistosi lisäosia (kuten tekstinkäsittelyohjelma, virustorjunta, ponnahdusikkunoiden esto, vakoiluohjelmien poisto, pelit jne.). Ja joitakin näistä voit saada ilmaiseksi. Joten ennen kuin ostat ”täyteen ladatun” tietokoneen, kysy itseltäsi, tarvitsetko todella kaikkia lisäominaisuuksia, ja katso sitten, voitko ostaa pienennetyn tietokoneen – ja hanki lisäosat itse paljon halvemmalla!

3) Älä osta laajennettua takuuta

Jos et ole tietokoneasiantuntija, tietokonekauppiaiden tarjoamat laajennetut takuut kuulostavat usein hyvältä ajatukselta. Loppujen lopuksi kuka haluaa olla vaivautunut maksamaan palvelusta tietokoneella sen ostamisen jälkeen. Muista kuitenkin, että useimmilla tietokoneilla on takuu, ja useimmat tietokoneongelmat tapahtuvat joko alussa (kun takuu on edelleen voimassa) tai paljon myöhemmin (kun uuden tietokoneen ostaminen saattaa olla halvempaa). Tekniikka muuttuu hyvin nopeasti nykyään. Mieti siis, kannattaako laajennetun takuun korotettu hinta vai ei. Ja jos sinusta tuntuu, että tarvitset laajennettua takuuta, pyydä ostamaan se halvemmalla hinnalla. Kaikki jälleenmyyjät eivät neuvottele takuusta, mutta jotkut neuvottelevat. Ja ostitpa sitten laajennetun takuun tai et, varmista, että varmuuskopioit kaikki tiedostot säännöllisesti, joka tapauksessa!

Jos sinulla on rajaton budjetti, pidä itseäsi onnekkaana. Ja jos teet liiketoimintaa tietokoneella, varmista, että saat tarvitsemasi, samalla kun yrität pitää hinnan alhaisena. Jokaiseen hintaan ostaminen, joka ei vastaa tarpeitasi, ei ole hyvä asia.

Toivottavasti nämä vinkit ovat hyödyllisiä ja auttavat sinua tietokoneostoksilla!

Miksi suosittelemme ostamaan Macbookin?

On käyty pitkään keskustelua siitä, ovatko Mac -kannettavat tietokoneita parempia. Mac -kannettavien omistajat sanovat kyllä. Monet muiden merkkien omistajat vihaavat Mac -kannettavia tietokoneita ja sanovat kiihkeästi ei. Vertaillaan Applen powerbookia muihin merkkeihin ominaisuuksien perusteella.

Prosessorit

MacBookit voivat nyt käyttää samoja Intel -suorittimia kuin muut kannettavat tietokoneet, joten prosessorin nopeus ei ole enää ongelma.

Käyttöjärjestelmä

Tämä on luultavasti alue, jolla on eniten keskusteluja. MacBookissa käytetty Mac OS X käyttää Unix -alustaa järjestelmänsä ohjaamiseen. Monet ohjelmoijat uskovat, että tämä antaa MacBookille edun, koska se on erinomainen järjestelmä, koska se pystyy käsittelemään sulavasti suuren määrän sovelluksia kerralla.

Ohjelmisto

On totta, että suuri osa luotavista ohjelmistoista on suunnattu enemmän tietokoneille kuin Macbookeille. Mitä tulee tuottavuustyökaluihin, Macbookeissa on täydellinen ohjelmistosarja, joka on verrattavissa tyypilliseen Windows -ohjelmistoon. Voit hankkia verkkoselaimet, sähköpostityökalut ja jopa virustentorjuntaohjelmiston. Jos kuitenkin aiot käyttää Mac -kannettavia tietokoneita pelaamiseen, saatat kohdata joitain ongelmia. Monet suositut pelit eivät vain ole yhteensopivia MacBookin kanssa. Jopa grafiikkaohjelmistot, joista Mac -kannettavat tietokoneet kuuluivat, ovat nyt yhteensopivia tietokoneiden kanssa.

Mukauttaminen ja turvallisuus

Tämä voi olla vain alue, jolla muut tietokoneet voittavat suoraan. Katso vaikka Dell. Vaikka voit mukauttaa macbookiasi jossain vaiheessa, se ei ole läheskään mitä Dellin ja HP: n kaltaiset yritykset tarjoavat.

Kustannukset

Sinun tarvitsee vain katsoa eri yritysten verkkosivustoja tietääksesi, että MacBookit ovat kalliimpia kuin muut tietokoneet ja läppärit. Itse MacBook -käyttöjärjestelmä on halvempi, joten se voi olla vaihtoehto, jos rakennat järjestelmän itse.

Joten mikä on lopputulos? Mac -kannettavat hallitsivat ikää niin ikään monta vuotta. Vaikka OS X -käyttöjärjestelmä on edelleen parempi, tietokoneet ovat saavuttaneet pitkän matkan. Ellei sinulla ole vahvoja mieltymyksiä, saata hankkia tietokoneen, jolla on hyvä virustentorjuntaohjelma.

Hyvä läppäri

Macbook air 13"

5/5

Applen ohuin ja kevein kannettava. Moottorina supervahva M1-siru. 8-ytimisen prosessorin ansiosta projektit hoituvat salamannopeasti. 7-ytiminen näytönohjain vie grafiikoiltaan vaativat apit ja pelit täysin uusiin ulottuvuuksiin. Ja 16-ytiminen Neural Engine vauhdittaa koneoppimisen tehtäviä. Äänetön, tuulettimeton rakenne ja kaikkien aikojen pisin, jopa 18 tunnin akunkesto. MacBook Air. Helposti mukaan matkaan. Entistä tehokkaampana.

 

Tekniset tiedot:

 

– 13,3 tuuman LED-taustavalaistu Retina-näyttö, tarkkuus 2560 x 1600

– True Tone -teknologia

– 8-ytiminen Apple M1-järjestelmäsiru, 7-ytiminen näytönohjain, 16-ytiminen Neural Engine

– 8 Gt keskusmuisti (kiinteä, ei vaihdettavissa jälkikäteen)

– 256 Gt SSD-muisti (kiinteä, ei vaihdettavissa jälkikäteen)

– Touch ID ‑sormenjälki­tunnistin

– 720p FaceTime HD-kamera

– 802.11ax wifi 6, IEEE 802.11a/b/g/n/ac -yhteensopiva

– Bluetooth 5.0

– Kaksi Thunderbolt 3 / USB 4 -porttia

– 3,5 mm kuulokeliitäntä. Tukee Applen iPhone-kuulokemikrofonia kaukosäätimellä

– Stereokaiuttimet ja kolme sisäistä mikrofonia

– Täysikokoinen taustavalaistu näppäimistö ympäristön valoisuuden tunnistimella

– FIN/SWE näppäinasettelu – näppäimistöstä löytyy å,ä,ö-kirjaimet sekä iso Enter-näppäin. Tuotekuva on viitteellinen.

– Force Touch ‑ohjauslevy

– 49,9 Wh litiumpolymeeriakku, jopa 15 tuntia langatonta verkkoselaamista

– macOS Big Sur

– MGN63, Late 2020, MacBookAir10,1, A2337 -malliversio

Mitat:

 

– 30,41 x 21,24 cm x 0,41-1,61 cm (L x K x S)

– Paino 1,29 kg

Tuotepaketin sisältö:

 

– MacBook Air

– 30 W USB‑C-virtalähde

– USB‑C-latauskaapeli (2 m)

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top