Kuinka valita hyvä tehosekoitin

kuinka-valita-hyvä-blenderi

Hyvä tehosekoitin?

Tehosekoittimen tilavuus voi vaihdella yhdestä kolmeen litraan. Voi olla suositeltavaa hankkia isompi, jos sinulla on tilaa.

Kuitenkin ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon tässä, on se, kuinka paljon ruokaa aiot blendata samaan aikaan. Jotkut pienet tehosekoittimet tarjoavat helpon säilytyksen pienen kapasiteetinsa vuoksi. Älä hanki tälläisia tehosekoittimia, jos tiedät blendaavasi suuria määriä ainesosia.

Tilavuus

Tehosekoitin on välttämätön keittiölaite. Sitä voi käyttää smoothien valmistukseen, elintarvikkeiden käsittelyyn ja jään murskaamiseen.

Tehosekoittimen valinta riippuu yleensä siitä, mitä aiot tehdä tehosekoittimella. Jotkut tehosekoittimet tarjoavat useita ominaisuuksia korkeaan hintaan. Ole siis varovainen, koska et ehkä tarvitse joitain näistä ominaisuuksista.

Joten valitse tehosekoitin, joka tekee mitä tarvitset. Tässä muutamia vinkkejä siitä, mitä kannattaa ottaa huomioon ennen tehosekoittimen ostamista.

Materiaali

Materiaalin, erityisesti alustan, on oltava tukeva. Varmista, että pohja on riittävän vakaa, jotta tehosekoitin ei kaatuisi pöydältä, kun se on täynnä sisältöä ja on päällä. Ruostumaton teräs on paras materiaali tähän.

Säiliöt voivat olla lasia tai muovia. Lasista valmistetut ovat raskaampia ja tukevampia, mutta kalliimpia kuin muoviastiat.

Toiminnot

Joissakin tehosekoittimissa on useita lisälaitteita eri toimintoja varten. Sinun on ehkä vaihdettava osia blenderiin riippuen teetkö, esimerkiksi kermavaahtoa tai pilkotko jäisiä marjoja. Varmista, että jos tarvitset näitä toimintoja, lisälaitteet on helppo irrottaa ja vaihtaa. Arvioi toisen lisälaitteen asentamisen vaikeus. Tarkista myös, onko lisälaitteissa herkkiä osia, jotka voivat rikkoutua, jos ne on kiinnitetty väärin.

Joissakin tehosekoittimissa on myös jääpainike, joka on täydellinen, jos haluat murskata jäätä. Lisäksi on tehosekoittimia, joiden yläosassa on pieni aukko, jotta voit lisätä pieniä määriä ainesosia sekoituksen aikana.

paras-blenderi

Teho ja asetukset

Tämä voi vaihdella 500 watista pienemmissä monitoimikoneissa 1200 wattiin suuremmissa tehosekoittimissa. Suuri tehoinen laite voi blendaa nopeasti ja helposti. Ainoa huolenaihe on, että nämä sekoittimet maksavat enemmän sekä kuluttavat sähköä huomattavasti enemmän.

Kun valitset tehosekoittimen, jossa on erilaisia asetuksia (nopeudet ja pulssitoiminnot), voit sekoittaa erilaisia ainesosia eri tekstuureissa.

Turvallisuus

Tehosekoitin on puhdistettava ja säilytettävä helposti sekä turvallisesti. Koska monet ihmiset jättävät tehosekoittimen työtasolle, on hyvä, jos tehosekoittimessa on kannella varustettu säilytystila, joka estää sähköjohtoa kastumasta.

Jotkut mallit on myös merkitty konepesun kestäviksi. Nämä ovat parempia etenkin astianpesukoneessa. Nämä astiat voidaan yleensä avata ylhäältä ja alhaalta puhdistuksen helpottamiseksi.

Monissa tehosekoittimissa on myös turvalukot, jotka estävät koneen käynnistämisen ilman kantta.

Työtasot tai upotettavat tehosekoittimet

Työtason tehosekoittimet ovat yleisin tunnettu tehosekoitin. Niissä on pohja ja astia, johon materiaalit sekoitetaan. Koska useimmat ihmiset jättävät nämä tehosekoittimet työtasolle kuin säilyttävät ne kaapissa, nämä tehosekoittimet tulevat monenlaisissa väreissä ja malleissa. Hinta vaihtelee 10 eurosta 400 euroon.

Upotussekoitin on sitä vastoin tikun muotoinen kämmenlaite, jonka pohjassa on pyörivä terä. Nämä kuluttavat vähemmän virtaa, noin 200 wattia; se rajoittuu muutamaan tehtävään ja joidenkin ainesosien sekoittamiseen. Näitä käytetään yleensä soseuttamiseen, keittojen valmistamiseen ja vihannesten pilkkomiseen. Näihin tehosekoittimiin on nyt yhdistetty myös vispilät, vatkaimet ja lisälaitteet tuttipullojen puhdistamiseen.

Koska näitä tehosekoittimia ei yleensä jätetä työtasolle, niissä on vähemmän vaihtoehtoja väri- ja muotoiluvaihtoehdoille. Upposekoittimien hinta vaihtelee 10 eurosta 100 euroon.

Nyt kun tiedät, mitä sinun on otettava huomioon ennen tehosekoittimen ostamista, tarkista myös takuu kuluttajan oikeuksien suojaamiseksi. Jos mahdollista, voit myös kokeilla tehosekoitinta ensin, koska jotkut tehosekoittimet, jotka väittävät murskaavansa jään, joko eivät tee sitä tai nesteyttävät jään sen sijaan. Jos et voinut kokeilla tehosekoitinta ensin, varmista, että voit palauttaa sen, jos se ei toimi lupaamallasi tavalla.

Paras blenderi - meidän mielestä

Hamilton Beach Professional blenderi

  • Teho

    Sisältää tehokkaan moottorin, joka antaa tehoa huimat 1400 wattia

  • Kannun tilavuus

    Mukana tulevan kannun tilavuus on 1,8 litraa.

  • Paino

    4,8 kg

Vain KitchenTimelta!  Suosittu blenderi on nyt saatavilla Hamilton Beachin kanssa yhteistyössä kehittämässämme värissä. Tämä on uskomattoman kestävä kone, jonka ruostumaton viimeistely korostaa laatua, ammattitaitoa ja eleganssia. Tämä nostattaa tunnelmaa sekä moderneissa ja klassisissa keittiöissä – tärkeää laitteelta, jota käytetään päivittäin ja jolla on oma paikka keittiötasolla! Erittäin tehokas ykkösluokan blenderi. Ammattitasoinen blenderi, joka on kehitetty ja valmistettu Yhdysvalloissa. Komponentit, rakenne ja tekniikka ovat kestävää ammattitasoista laatua ja niissä on kaupalliseen käyttöön sopiva suorituskyky. Tehokas 1400W:n moottori antaa täyden kontrollin portaattoman nopeudensäädön ansiosta.Testivoittaja Hamilton Beachin Professional Blender sai neljä viidestä plussasta Aftonbladetin vuoden 2017 suuressa tehosekoitin-testissä. Korkein testissä saatu pistemäärä!

Sekoita, murskaa, silppua, blendaa – kaikki korkeimmalla mahdollisella tarkkuudella. Tehosekoittimen terä on ruostumaton ja pyörii jopa 20 000 rpm:n, tai  338 km/h nopeudella. Tämä tehopaketti selviää kaikesta! Täydellinen smoothieiden, mehujen, keittojen, kastikkeiden, pähkinävoin ja jäisten juomien valmistukseen. Helppo käyttää selkeillä ohjelmilla. Neljä valaistua ja esiohjelmoitua nappia auttavat sinua saamaan haluamasi sekoituksen – valitse vain ohjelma ja lisää ainekset! Käyttömekanismi on kauttaaltaan metallia ja terä on ruostumatonta terästä. Pähkinät, jäiset hedelmät ja jää eivät ole ongelma tälle blenderille! Kansi on valmistettu rikkoutumattomasta Tritan-materiaalista, jonka valmistuksessa ei ole käytetty vahingollista Bisfenoli A -ainetta. Tämä tehosekoitin on valmistettu kestämään monen vuoden ammattikäytön. Hamilton Beach on niin varma tuotteen laadusta, että se antaa sille 8 vuoden takuun! Kurkkaa yllä oleva video, ja tutustu tuotteeseen paremmin! Videossa näkyvä tuote on eri värinen, mutta muutoin identtinen. Paino: 4,8 kg

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top