Kuluttajapaneeli kokemuksia

kuluttajapaneeli-kokemuksia

Maksetut kyselyt ovat kyselyitä yrityksiltä kuluttajille, joista maksetaan korvaus. Tämä korvaus maksetaan kuluttajalle, jos hän vastaa kyselyyn hyvin ja  laadukkaasti.

Kyselyiden tavoitteena on kerätä tietoa yrityksille kuluttajilta. Tietoa voi olla, esimerkiksi kuluttajien kokemuksia joistain tuotteista tai palveluista. Tuotteen sekä palvelut voi olla laidasta laitaan, esimerkiksi kahvista tai hiustenleikkuu kokemuksesta ja kuinka sitä voidaan parantaa. Maksetuilla kyselyillä ja esimerkiksi kuluttajapaneelilla tienaaminen on mahdollista ja yllättävän helppoa. Siirry kuluttajapaneelin sivuille tästä!

Kuluttajapaneeli.fi — Kenelle sopii ja miksi suosittelemme?

Vaikuta asioihin hauskalla tavalla ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin Kuluttajapaneelissa.

Täytä lomake huolellisesti ja liity mukaan Kuluttajapaneeliin. Kuluttajapaneeli on arvostettu paneeli, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuden tuotteiden ja palveluiden kehitykseen. Samalla ansaitset lisätienestiä. Voit ansaita jopa 4 euroa per kysely, joten voit kerryttää itsellesi mukavan potin.

Mielipidettäsi arvostetaan ja siitä halutaan palkita sinut. Kuluttajapaneeli.fi on toteutettu yhteistyössä maailman johtavan kyselytutkimusyhtiön Cint Ab kanssa. Paneelin jäseninä on jo nyt kymmeniä tuhansia eri puolella Suomea asuvia miehiä ja naisia. Paneeliin ovat tervetulleita kaikki. Hae mukaan paneeliin ja ala ansaitsemaan palkkioita jo tänään.

– Kaikki tietosi ovat anonyymejä, eikä niitä voida yhdistää sinuun.

– Tienaa rahaa tai lahjakortteja maksetuilla kyselyillä
Voit heti alkaa tienaamaan rahaa tai lahjakortteja mielipidetutkimuksissa.

– Ansaitsemasi palkkion voit lunastaa rahana virtuaaliseen lompakkoon Paypal-tilillesi, Gogift-superlahjakorttina, Lehtikortti.fi-lahjakorttina tai voit antaa palkkiosi  lahjoituksena WWF:lle.

– Kysymysten määrä vaihtelee kyselyn mukaan. Yritämme pitää kyselyt mahdollisimman lyhyinä, mutta meidän täytyy varmistaa, että tulokset ovat merkityksellisiä. Yleensä kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia.

Miksi suosittelemme kuluttajapaneelia?

Kuluttajapaneeli.fi on yksi Suomen suosituimmista maksettujen kyselyiden tarjoajista. Tämä johtunee siitä, että se on täysin suomalainen palvelu eli erittäin luotettava. Palvelua käyttää jo kymmenet tuhannet suomalaiset taskurahan tienaamiseen päivittäin. Sen käyttö on helppoa ja selkeää sekä he pystyvät tarjoamaan hyvät palkkiot suoraan rahana tilille tai eri muodoissa, kuten lahjakortteina. Tämän lisäksi Kuluttajapaneeli pystyy kertomaan hyvinkin tarkasti kuinka kauan kyselyn vastaamiseen kuluu aikaa, mikä on erittäin tärkeää varsinkin ajan käytön optimoinnissa. Yhden kyselyn palkkio vaihtelee 0,4 ja 4 euron välillä. jäsenet saavat jatkuvasti uusia kyselyitä vastattavaksi, joten ne eivät todennäköisesti tule loppumaan kesken. Jäsenet saavat aina halutessaan sähköpostiin ilmoituksen kun uusia kyselyitä on tarjolla. Kuluttajapaneelin luottamusta parantaa erityisesti se, että palvelu on suojattu SSL-salauksella, joten ulkopuoliset eivät pääse tietoihisi käsiksi.  Kulutttajapaneeli on näiden syiden valossa erittäin hyvä sekä luotettava palvelu ylimääräisen taskurahan tienaamiseen.

kuluttajapaneeli-kokemuksia

Kuluttajapaneeli kokemuksia

”Toimiva ja turvallinen saitti, josta pystyn tienaamaan muutaman kympin kuukaudessa”

”Itse olen kokenut kuluttajapaneelin turvalliseksi ja uskottavaksi kyselyntarjoajaksi. Kyselyt saattavat välillä muuttua hieman itseään toistavaksi, mutta muuten olen ollut tyytyväinen”

”Kyselyitä tulee aika ajoin uusia, joihin voi käydä vastaamassa milloin vain. Minäpä siis tienaan aina hieman extraa omalla työmatkalla:D Ihan toimiva palvelu ollut!”

Kenelle Kuluttajapaneeli.fi sopii?

Maksettuihin kyselyihin vastaaminen sopii oikeastaan kaikille, jotka haluavat ansaita pientä tai suurtakin rahaa muiden töidensä ohella. Parhaiten maksetut kyselyt sopivat, esimerkiksi nuorille, koska heillä on yleensä enemmän ylimääräistä aikaa käytettävissä. Taskurahaa heillä tuskin hirveästi yleensä on. Kuluttajapaneeli sopii parhaiten Suomalaisille sekä suomen kielisille, koska kyselyt on suomeksi. Kyselyihin vastaaminen ei vaadi mitään aikaisempaa kokemusta tai varsinaista erityis tietoa jostain asiasta. Tämän takia kyselyihin vastaaminen sopii kaikille! Katso kuluttajapaneelin nettisivut tästä!

Yhteenveto

Kuluttajapaneeli.fi on suosittu ja täysin turvallinen maksettuja kyselyitä tarjoava palvelu etenkin Suomessa. Sen jäsenenä on jo kymmeniä tuhansia vastaajia tienaamassa itselleen lisää taskurahaa päivittäin kyselyiden avulla. Kyselyihin on helppoa ja nopeaa vastata kuten aikaisemmin jo sanottu. Palvelua pyritään myös kehittämään jatkuvasti, käyttäjien kokemusten perusteella. Eli kuluttajapaneeli kokemukset otetaan huomioon. Lisäämällä profiiliisi tietosi ja täyttämällä esikyselyn saat aina itsellesi parhaiten sopivia kyselyitä tarjolle, mikä parantaa kyselyihin vastaamisen mielekkyyttä.

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top