Lainavertailu ja lainojen yhdistäminen tuo tuntuvia säästöjä

Kun olet tekemässä mitä tahansa hankintoja lainarahalla, muista kilpailuttaa lainat. Oletpa hankkimassa uutta puhelinta hajonneen tilalle tai tekemässä perusteellisen keittiöremontin, kannattaa lainoja vertailla ensin.

Tekemällä lainavertailun Nordic Bankin palvelussa kilpailutat eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden lainat nopeasti ja helposti. Yhdellä maksuttomalla lainahakemuksella voit saada jopa yli 30 lainatarjousta. Täytä hakemus nettisivuillamme, niin alat hetkessä saada ensimmäisiä lainatarjouksia sähköpostiisi. Tavallisesti ensimmäiset tarjoukset saapuvat jo muutamissa minuuteissa. Voit tutustua tarjouksiin rauhassa. Ja kun olet valinnut niistä sopivan, saat rahat tilillesi jo yhden työpäivän kuluessa. Näin helppoa ja nopeaa vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen on! 

Vakuudettoman lainan voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Sillä voit päivittää tietokoneesi tehokkaampaan malliin tai ostaa vaikka uuden auton. Voit toteuttaa sillä isojakin unelmia ja ostaa esimerkiksi tontin oman kodin rakentamista varten tai tehdä remonttia kotona tai mökillä.

Tällainen laina sopii erinomaisesti myös täydentämään perinteistä pankkilainaa. Esimerkiksi juuri remontoidessa eteen tulee usein yllätyksiä, joiden vuoksi alkuperäinen remonttibudjetti ylittyy. Vakuudettomasta lainasta saat nopeasti avun, ja projekti voi jatkua keskeytyksettä.

Miksi lainojen vertaileminen on tärkeää?

Eri pankkien ja rahoitusyhtiöiden hinnoittelussa on suuria eroja. Korot ja kulut siis vaihtelevat rahoituslaitoksen mukaan. Tästä syystä lainat kannattaa aina kilpailuttaa. Kun etsit mahdollisimman matalakorkoisen lainan, jossa on myös edulliset kulut, voit säästää mukavasti rahaa.

Moni miettii, onko pienten lainojen vertailussa järkeä. Jos olet ottamassa esimerkiksi 500 euron lainan uuden puhelimen ostamista varten, niin kannattaako lainoja vertailla? Onko korolla niin paljon väliä, kun lainasumma on pieni? Kyllä, korolla on aina väliä, eli pienetkin lainat kannattaa kilpailuttaa. Myös pienten lainojen korot ja kulut vaihtelevat suuresti. On turhaa maksaa kallista korkoa, jos markkinoilta löytyisi pienellä vaivalla edullisempiakin vaihtoehtoja.

Lainojen vertaileminen on erittäin helppoa. Hakemuksen täyttäminen Nordic Bankin sivuilla vie vain muutamia minuutteja. Etsi valmiiksi kaikki hakemuksen täyttämisessä tarvittavat tiedot ja asiakirjat, kuten tiedot palkasta ja muista lainoista, niin selviydyt hakemuksen täyttämisestä vielä entistä nopeammin.

Näin kulutusluottojen yhdistäminen tapahtuu

On hyvin tavallista, että maksettavana on samanaikaisesti monta pientä kulutusluottoa ja osamaksuja eri liikkeisiin. Elektroniikkaa, vaatteita, palveluita ja melkein mitä tahansa muutakin voi ostaa osamaksulla. Siksi niitä kertyy helposti. Tällaisessa tilanteessa joka kuukausi kuluu paljon rahaa pelkkiin korkoihin ja eri luottojen laskutuskuluihin.

Kun lainoja on jo monta, ei yleensä enää kannata ottaa uutta pientä lainaa, vaan kannattaa sen sijaan yhdistää kulutusluotot ja lainat yhdeksi kilpailutetuksi yhdistelylainaksi. Kun yhdistät lainasi, sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina. Enää ei siis tarvitse maksella monen pienen lainan lyhennyksiä, korkoja ja kuluja, vaan yhdistelylainan ansiosta sinulla on jatkossa vastuullasi vain yksi edullinen laina. Yhdistelylainan ansiosta on siis mahdollista säästää huomattavia summia rahaa.

Lainojen yhdistäminen onnistuu tällä tavalla:

1. Laske, minkä verran sinulla on vielä maksamatta lainoja ja osamaksuja yhteensä. Voit käyttää tässä apuna nettisivuiltamme löytyvää laskuria.

2. Täytä sitten täysin ilmainen lainahakemus nettisivuillamme.

3. Saat ensimmäiset lainatarjoukset sähköpostiisi jo parissa minuutissa. Vertaile tarjouksia ja valitse niistä paras.

4. Hyväksy tarjous verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen saat rahat tilillesi nopeasti, yleensä jo samana päivänä.

5. Maksa rahoilla kaikki osamaksut ja pienet lainat pois. Sinulle jää maksettavaksi vain tuo uusi yhdistelylaina, jossa on edullinen korko. Näin säästät rahaa joka kuukausi!

Kokeile Nordic Bankin lainalaskureita

Nordic Bankin nettisivuilta löydät kätevät lainalaskurit, jotka tekevät lainan ottamisen suunnittelemisesta helpompaa. Lainan kokonaiskustannuksia ja kuukausierää saattaa olla hieman vaikea hahmottaa. Siksi kannattaa kokeilla lainalaskuriamme, kun harkitset lainan ottamista.

Löydät yksinkertaisen lainalaskurin nettisivujemme yläosasta. Syötä laskuriin lainan määrä sekä laina-aika, niin näet heti arvion kuukausierästä ja luottokustannusten yhteismäärästä. Kun vaihdat laina-aikaa, näet miten maksuajan pituus vaikuttaa kuukausierään.

Nettisivuillamme on myös lainan korkolaskuri, johon voit syöttää tarkempia tietoja lainasta. Tällä laskurilla saat laskettua lainan kokonaiskustannukset ja kuukausierän koon tarkemmin. Laskuri näyttää lisäksi monia muitakin lukuja, kuten todellinen vuosikorko, maksuerien määrä ja korkojen osuus euroina.

Helppokäyttöinen yhdistelylainalaskuri on erityisen kätevä. Sinun ei tarvitse itse laskeskella, kuinka paljon sinulla on tällä hetkellä yhteensä lainaa. Kirjoita vain kaikkien lainojesi tiedot laskuriin, jokaisen lainan tiedot omalle rivilleen, ja sitten vielä uuden yhdistelylainan tiedot. Klikkaa Laske-painikkeesta, niin laskuri näyttää heti nykyisten ja uuden lainan kuukausierät sekä sen, minkä verran säästöä yhdistelylaina sinulle tuo joka kuukausi.