Mikä on hyvä robotti-imuri?

hyva-robotti-imuri

Mikä on robotti-imuri

Toisin kuin yleisimmät uskomukset, robotiikan käsite ei ole aivan uusi teknologian muoto. Historian mukaan robotit ovat olleet markkinoilla jo monta vuotta. Itse asiassa ensimmäinen dokumentoitu toimivan robotin rakentaminen oli Jacques de Vaucansonin mestariteos vuonna 1738. Sen jälkeen monet ovat yrittäneet ja voittaneet näiden merkittävien mekaanisten laitteiden rakentamisen.

Verkkokaupoista löydät lähes kaikenlaiset robotit, joita olet pitkään halunnut. Pitkän robotiikkavalikoimansa ohella robotti-imurit ovat lähellä täydellisyyttä, mitä vapauttaa sinut kotisi siivoamisesta.

Robottien monista toiminnoista vakavin syy robottien luomiseen on ajatus tarjota ihmisille koneita, jotka helpottavat ja keventävät heidän päivittäisiä askareitaan. Siksi valmistajat kaikkialla maailmassa tietävät, kuinka tärkeää on valmistaa robotteja muun muassa kotitalousvalmistajien tarpeisiin. Kotimaan robotit saavat nyt omia seuraajiaan. He ovat voineet auttaa taloudenhoitajia maailmanlaajuisesti, koska heillä on tehokas ja nopea tapa saada työ tehtyä.

Robotti-imureita ei välttämättä ole varattu vain kotikäyttöön. Niitä voidaan käyttää myös liikkeissä, toimistoissa, kouluissa jne. Siivouksen kannalta vertaansa vailla olevilla tehoilla robotti-imurit voivat vaikuttaa valtavasti siihen, miten ihmiset käyttävät aikaansa siivoamiseen.

Yksi parhaista asioista robotti-imureissa on, että ne pystyvät puhdistamaan paikat, joihin on vaikea päästä. Niissä on sisäänrakennetut anturit, jotka voivat varoittaa robottia sen nykyisestä sijainnista ja varmistaa, että robotti ei kompastu reunusten tai portaiden yli.

Verkkosivuilla kuluttajat voivat valita laajasta valikoimasta robotti-imureita, ja jokaisella mallilla on omat merkittävät toimintonsa.

Listan kärjessä on tehokas iRobot Roomba Robot Vacuums -sarja. Nämä robottipölynimurit on suunniteltu erityisesti tuottamaan äärimmäistä tuottavuutta siivouksen suhteen. Itse asiassa tilastoraporttien mukaan iRobot Robot Vacuums Roomba -sarja on myydyin robotti-imuri maailmanlaajuisesti. Hinnat vaihtelevat 250–350 eurosta.

Seuraavana on Karcher RC 3000 Robocleaner. Tämä erityinen tyyppi voi itse asiassa toimia ja suorittaa tehtävät itsenäisesti. Jos esimerkiksi sen akku on ladattava tai kun roskapussi on jo täynnä, tämä robotti-imuri löytää oman tiensä telakointiasemaan. Telakointisemmalla robotti-imuri myös purkaa lian ja pölynsä 2,0 litran imupussiin.

Voit myös tutustua Metapo CleanMaten henkilökohtaiseen siivousrobottiin. Kuten mikä tahansa robottipölynimuri, CleanMate on erityisesti suunniteltu helpottamaan ihmisiä päivittäisen siivouksen vaikeuksista. Se on erittäin monipuolinen ja pystyy puhdistamaan melkein minkä tahansa pinnan matosta, vaikeasti puhdistettaviin pintoihin, kuten laatat ja kovapuu. Mikä parasta, CleanMate on ainoa robotti-imuri, joka voi samanaikaisesti puhdistaa, poistaa hajuja ja desinfioida aluetta.

Kaikki nämä tosiasiat huomioon ottaen voidaan selvästi todeta, että nykyaikaisen siivouksen aamunkoitto on käsillä. Robottipölynimurien avulla ihmiset voivat alkaa elää elämää vapaana siivouksen kahleista. Kotirobottien avulla voit viettää enemmän aikaa perheen kanssa ja tehdä asioita, jotka ovat tärkeämpiä kuin mopin pitäminen käsissä.

fixut

Miten robotti-imuri toimii?

Robottipölynimureiden kohteena on, että imuroiminen on mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä siivouksen aloittamiseksi, on laittaa robottipölynimuri latausasemaan ja valita haluamasi alue. Tämäkin onnistuu nykyään varsin helposti usein, jopa puhelimeen ladattavalla mobiilisovelluksella. Sen jälkeen robotti-imuri lähtee liikkeelle talossasi jättäen jälkeensä puhtaat ja pölyttömät alueet ja pinnat. Imurit pystyvät nykyään imuroimaan paksuja mattojakin jäämättä kiinni.  Jos imuri kohtaa matkallaan esteen, se etsii automaattisesti vapaan suunnan antureidensa avulla. Robottipölynimurit on suunniteltu tavallisiin koteihin ja ne pystyvät liikkumaan kaikilla tavallisimmilla lattiapinnoilla, kuten esimerkiksi puulattialla, parketilla ja linoleumilattialla. Ne ovat myös suunniteltu, esimerkiksi työpaikoille ja muihin vastaaviin tiloihin, joissa vaaditaan siisteyttä. Robotti-imuri käyttää harjoja automaattisesti lattiatyypin mukaan.

Edistyksellisen teknologian ja tarkkaan suunnitellun muotoilun ansiosta robotti-imuri liikkuu kodissasi huomaamattomasti jättämättä jälkiä lattiaan tai huonekaluihin. Lisäksi useimmissa robottipölynimureissa on älykkäät sensorit, joten robotti-imuri imuroi lattiat putoamatta alas rappusista tai juuttumatta korkeisiin reunoihin, mikä on erittäin hyvä ominaisuus. Siksi voit antaa robottipölynimurin rauhassa tehdä työnsä, sillä aikaa kun olet poissa kotoa, esimerkiksi kuntosalilla.

Robotti-imuri kokemuksia

Robottipölynimuri vähentää oman siivouspanoksesi lähes nollaan. Anna robottipölynimurin hoitaa hommansa ollessasi töissä tai esimerkiksi hakemassa lapsiasi päiväkodista. Kotona ollessasi nosta jalat ylös sohvalle ja keskity nauttimaan olostasi tai laita vaikka ruokaa robotin huolehtiessa imuroinnista ja kotisi siisteydestä. Robottipölynimuri tuo lisää laatuaikaa itsellesi ja vähentää siivoukseen käytettävää aikaa huomattavasti – näin saat enemmän aikaa elämästä nautiskeluun ja rentoutumiseen. Sinun ei myöskään tarvitse tuntea jatkuvasti huonoa omaatuntoa siivouksesta ja kotisi pysyy puhtaana, jolloin myös odottamattomat vieraat ovat tervetulleita kyläilemään milloin vain. Robottipölynimuri on helppo ajastaa aloittamaan imurointi haluttuna ajankohtana, joten voit tulla suoraan puhtaaseen kotiin, mikä on paras tunne raskaan työpäivän jälkeen. Kodin puhtaus on monelle suomalaiselle erittäin tärkeää.

Robottipölynimuri on oivallinen apu kiireiseen arkeen, ja sopii erinomaisesti esimerkiksi lapsiperheisiin, joissa lattioita on tarve siivota useasti sekä koteihin, joissa on lemmikkieläimiä. Robottipölynimuri on oivallinen hankinta niin tarkalle siivoojalle kuin pölyallergikolle, koska se vähentää pölynmäärää huomattavasti kodissa.

Robotti-imuri testi

1. iRobot Roomba 675

5/5

Suorita päivittäinen imurointi helposti tämän iRobot Roomba 675 robotti-imurin avulla. Se on yksinkertainen robotti, joka auttaa sinua pitämään sotkun poissa. Kolmesta päällä olevasta napista voit helposti valita kolmen toiminnon välillä; Clean, Spot tai Dock. Niin yksinkertaista se on – paina vain nappia, ja saat tehokasta ja perusteellista puhdistusta. Se on suunniteltu matalaan profiiliin, joten se pääsee helposti huonekalujesi alle ja niiden ympäri.

Kätevä 3-askeleen puhdistusjärjestelmä ei tee virheitä. Pääharjan ja tehokkaiden sivuharjojen yhdistelmän ansiosta robotti kerää kaiken mahdollisen lian, pölyn ja moskan. Lisäksi voit ohjata robottia älypuhelimella, kiitos iRobots HOME-sovelluksen. Roomba 675:sta saat fantastisen apurin päivittäiseen siivoukseen.

2. Cleanmate S950

5/5

Uudessa S950-mallissa on ruotsalaisen Cleanmate-brändin uusinta teknologiaa. Teknologia on tehnyt siitä paljon tehokkaamman ja auttaa siivoamaan paremmin. Cleanmate-pölynimurissa on useita antureita, jotka kartoittavat kotisi siivouksen aikana. Siten robottipölynimuri valitsee nopeimman ja parhaan reitin. Uutena mallina tässä mallissa on loistava moppitoiminto, minkä vuoksi S950 sekä imuroi lattiat että varmistaa samalla, että ne kiiltävät. Tehokas imukyky jättää hyvän tuloksen joka kerta, joten voit turvallisesti jättää siivouksen robottipölynimurille.

Cleanmate S950 on myös yksi toimivimmista sovelluksista, joka on uskomattoman käyttäjäystävällinen ja tarjoaa yleiskuvan tilasta ja ominaisuuksista. Voit käyttää seuraavia toimintoja: alueen siivous, intensiivinen ja seuraa reunoja. Voit siis sovittaa Cleanmate S950 -imurin toiminnan täydellisesti arkeesi sopivaksi. Ostamalla Cleanmate S950 -imurin saat vastinetta rahoillesi ja upeita ominaisuuksia.

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top