Paras proteiinipannukakku Ohje

proteiinipannukakut

Parhaat proteiinipannukakut! Nämä ovat erittäin helppoja ilman turhia kaloreita ja sokeria. Vain kaurahiutaleita, banaania ja kananmunia!

Parhaat terveelliset proteiinipannukakut

Oletko koskaan tavannut ketään, joka ei pitänyt pannukakkuista? Joka tapauksessa tämä terveellinen proteiinipannukakkuresepti on salainen, jolla voit tuoda vahvimmatkin pannareiden kannattajat pannukakkujen puolelle.

Näissä täyteläisissä sekä pehmeissä pannukakuissa on se hienoa, että vaikka ne ovatkin herkullisia, ne eivät sisällä lisättyjä sokereita tai muita ikäviä ainesosia, joita on niin monissa pannukakkuresepteissä, joita löytää netistä. Sen sijaan nämä parhaat pannukakut on valmistettu terveellisimmistä ainesosista, kuten kaurahiutaleista, kananmunanvalkuaisesta ja proteiinijauheesta! Mutta lisää terveellisyydestä artikkelin lopussa. Katsotaan toistaiseksi ohjetta!

Päällinen proteiinipannukakkuihin

Näihin pannukakkuihin voit oikeastaan laittaa päälliseksi mitävain. Jos haluat niin sanotusti mahdollisimman terveelliset ainekset suosittelemme laittamaan, esimerkiksi marjoja ja jotain vähärasvaista jugurttia.

Mutta jos haluat oikein makeat ja hyvän makuiset proteiinipannukakut voit laittaa päälle lempi siirappiasi tai mansikkahilloa.

Proteiinipannukakut

paras-proteiinipannukakku

Ainesosat

6-9 pannukakkua:

 • 156 grammaa kauraa
 • 1 banaani
 • 2 munaa
 • 122 grammaa munanvalkuaista
 • 4 tl leivinjauhetta
 • ripaus suolaa
 • ripaus kanelia
 • 1-2 kauhallista proteiinijauhetta
 • 2 rkl pellavajauhoa (halutessaan)

Työvaiheet

 1. Sekoita kaikki tehosekoittimella keskinopeudella, kunnes ne on hyvin sekoittunut. Katso testaamamme parhaat tehosekoittimet!
 2. Kuumenna tarttumattomalla paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää taikina pienissä ympyröissä. Ripottele halutessasi marjoja tai suklaahippuja. Kun reunat alkavat näyttää kuivilta (2-3 minuuttia), käännä ja paista vielä minuutti tai kaksi toiselta puolelta, kunnes kypsä.
 3. Päällystä millä tahansa haluat! Pidämme siirapista tai jugustista sekä marjoista.

Miksi nämä proteiinipannukakut ovat terveellisiä?

On niin monia tapoja tehdä keskimääräisistä tai joka päiväisistä resepteistä terveellisempiä. Nämä pannukakut ovat loistava esimerkki siitä! Jotta nämä olisi parempi vaihtoehto perinteisiin pannukakkuihin, teimme muutokset seuraaviin ainesosiin.

Kaurahiutaleet

Ensin käytimme kaurahiutaleita pohjana jauhojen sijaan. Tämä muutos yksinään on loistava tapa leikata pois paljon prosessoituja ainesosia ja lisätä proteiinia.

Munanvalkuaiset

Seuraavaksi käytimme mahdollisimman paljon munanvalkuaisia, jotka sisältävät vähemmän kaloreita kuin keltuaiset.

Proteiinijauhe

Lisäsimme proteiinia lisäämällä pannukakkuihin proteiinijauhetta. Se on niin helppo tapa lisätä ylimääräistä proteiinia päivittäiseen ruokavalioosi!

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top