Paras robottiruohonleikkuri testi – Valintaopas

robottiruohonleikkuri

Ruohon leikkaaminen voi olla nuorille tai aikuisille työlästä, aikaa vievää sekä turhaa työtä, koska ruoho yksinkertaisesti kasvaa uudelleen. He mieluummin olisivat ulkona nurmikolla pelaamassa pesäpalloa tai jalkapalloa kuin viettävät aikaa leikkaamalla nurmikkoa tai reunustamalla sitä.

Ruoho on kuitenkin leikattava säästä riippumatta, tai siitä tulee liian pitkä. On parempi tapa leikata nurmikkoa, mikä on hyvä ja iloinen uutinen lapsille ja aikuisille, jotka lykkäävät tätä velvollisuutta.

Voit olla yksi ensimmäisistä naapurustosi, joka hankkii robottiruohonleikkurin, jos teet oikeat toimenpiteet. Vaikka tämä kone säästää aikaa, se voi myös edistää nurmikon kasvua, jolloin piha on houkuttelevampi kuin koskaan ennen.

Jatka lukemista saadaksesi lisätietoja siitä, mitä nämä automaattiset robottiruohonleikkurit voivat tehdä sinulle, sekä kolmesta parhaasta ostettavissa olevasta mallista, jotka olemme vertailleet.

Mikä on robottiruohonleikkuri?

Nämä ovat innovatiivisia laitteita, jotka auttavat sinua pitämään nurmikon ja puutarhan ulkonäön yllä viikosta toiseen ilman vaivaa. Akut sisältyvät hintaan, joten sinun ei tarvitse edes vetää käynnistysnarua aina kun haluat robottiruohonleikkurin aloittavan leikkaamisen. Sinun tarvitsee vain kytkeä ne päälle, esimerkiksi puhelimellasi ja päästää se töihin.

Leikkuri on ohjelmoitava ja rajat asetettava, mutta sen jälkeen voit vain levätä ja rentoutua, kun robottiruohonleikkuri huolehtii kaikesta kovasta työstä. Vaihtoehtoisesti voit työskennellä golfswingin parissa samaan aikaan, jos tämä on kenties harrastuksesi.

Kun rajat on asetettu ja ohjelmointi suoritettu, kone kulkee pihallasi satunnaisin kaavoin, mikä suojelee sitä sen pyörän uralta, joka muuten voisi haitata ruohosi kehitystä. Suurin haittapuoli on, että lataus kestää jonkin aikaan näissä laitteissa, mikä on kuitenkin pieni miinus suhteessa hyötyihin. Alta löydät meidän valitsemat parhaat robottiruohonleikkurit ja arvostelut niistä:

paras-robottiruohonleikkuri

1. AL-KO Robolinho

Pieni, kompakti ja joustava 1150W robottiruohonleikkuri jopa 1000m²:n nurmikoille. 
 
Uskomattoman helppo asentaa. Latausasemaa ja Smart Garden -liitäntää on nopea käyttää. Testimme paras robottiruohonleikkuri.
 

AL-KO Robolinho on pieni, kompakti ja joustava 1150W:n robottiruohonleikkuri jopa 1000 m²:n nurmikoille. Hoitaa nurmikkosi täysin automaattisesti. 

Pitkäikäiset komponentit ja erinomainen teknologia tekevät Robolinhosta luotettavan kumppanin ja auttavat puutarhasi nurmikon päivittäisessä huollossa. 

Tämä leikkuri on uskomattoman helppo asentaa. Latausasemaa ja Smart Garden -liitäntää on nopea käyttää.

paras-robottiruohonleikkuri

2. WORX WR130E S300 Landroid

(Toiseksi paras)

Tämä robottiruohonleikkurin malli pystyy leikkaamaan nurmikot tai puutarhat jopa 300 neliömetriin asti. Sen mitat ovat 63 x 51 x 28 senttimetriä ja sen leikkaussäde on 180 mm.

Plug and play -malli. Sinun ei tarvitse muuttaa asetuksia, ellet halua tai tarvitse, vaan se toimii heti.

Lisäksi voit säätää sitä ohjauspaneelista tai käyttää älypuhelimesi sovellusta. Sovelluksen avulla voit tehdä muutoksia melkein mistä tahansa kotiasi.

Laatikon sisältä löydät seuraavat tarvikkeet nurmikon leikkaamiseen: 9 terää ja ruuvia, 1 kuusioavain, 1 kpl WR130E ruohonleikkuri, 1 kpl laturi, 1 kpl latausalusta, 100 m rajoitusjohto, 1 kpl akkupaketti, 2 mittamittaria, 8 kpl naulat latausaseman kiinnittämiseen ja 130 niittiä

paras-robottiruohonleikkuri

2. GARDENA SILENO Kaupunki

– Tämä 59,5 x 49,5 x 34 senttimetrin kokoinen harmaa muovinen robottiruohonleikkuri antaa sinulle 250 neliömetrin leikkuutehoa. Mukana olevan sovelluksen avulla voit käyttää tätä laitetta noin 10 metrin etäisyydeltä puhelimeltasi

– Näiden ominaisuuksien lisäksi tämä on vedenpitävä laite, joka jatkaa leikkaamista myös sateen alkaessa. Puhdista se vain letkulla, kun se on päivän valmis. 

Lisäksi se leikkaa ilman raitoja ja käyttää automaattista aikataulua leikkaamiseen eri suunnista.

Akku tulee ostoksesi mukana sekä nämä muut lisävarusteet – 150 m rajoituskaapeli; 200 x koukut; 1 x liitin; 3 x liitäntänapa; 1 x laturi. Nastalliset pyörät auttavat pitämään tämän laitteen liikkeessä myös pehmeämmillä alueilla.

Tämä hiljainen robottiruohonleikkuri ei häiritse sinua tai naapureitasi sen hiljaisen moottorin ansiosta. Lisäksi siinä Bluetooth mahdollisuus.

paras-robottiruohonleikkuri

3. WORX WR165E M500

(Huomioon otettava vaihtoehto)

Kun sinulla on suuri nurmikko tai puutarha leikattavana viikoittain, tämä 55,8 x 40,4 x 20,5 senttimetrin kokoinen robottiruohonleikkuri käsittelee jopa 500 neliömetriä.

Ei väliä, jos sinulla on epätasainen nurmikko, tähän laitteeseen sisäänrakennettu kelluva kansi peittää epätasaisen maaperän vahingoittamatta nurmikkoa tai itseään.

Tämä robottiruohonleikkuri sopii siis erinomaisesti suurille pihoille.

Lisäksi sen leikkuukorkeutta voidaan säätää välillä 20-50 mm ja sen leikkuuleveys on 180 mm. Tämä on myös plug and play -yksikkö, jonka avulla voit jättää alkuperäiset asetukset paikoilleen, ellei sinun tarvitse tehdä joitain muutoksia.

Laatikon sisällä on seuraavat tarvikkeet: WR165E, 9 terää ja ruuvia, 180 m rajoitusjohto, 1 kpl laturi, 1 kpl latausalusta, 1 kpl akkupaketti, 2 mittausmittaria. Enemmän kuin tarpeeksi työkaluja, jotta puutarhasi tai nurmikkosi näyttäisi siltä kuin ammattilaiset viettäsivät tuntikausia sen parissa.

Mikä on paras robottiruohonleikkuri?

Testimme parhaaksi robottiruohonleikkuriksi osoittautui pieni ja kompakti AL-KO Robolinho robottiruohonleikkuri. Tämä leikkuri sopii jopa 1000 m²:n nurmikolle. Lisäksi se oli älyttömän helppo asentaa.

1. AL-KO Robolinho

paras robottiruohonleikkuriAL-KO Robolinho on pieni, kompakti ja joustava 1150W:n robottiruohonleikkuri jopa 1000 m²:n nurmikoille. Hoitaa nurmikkosi täysin automaattisesti. Pitkäikäiset komponentit ja erinomainen teknologia tekevät Robolinhosta luotettavan kumppanin ja auttavat puutarhasi nurmikon päivittäisessä huollossa. Robottiruohonleikkuri on uskomattoman helppo asentaa. Latausasemaa ja Smart Garden -liitäntää on nopea käyttää.

Älykäs nurmikonhoito ja Smart Garden ovat todellisuutta Robolinho® 500 W:n avulla: Asennettujen komponenttien ansiosta WiFi-yhteyden muodostaminen AL-KO inTOUCH -sovelluksen kautta on vaivatonta. Robottiruohonleikkuri takaa helpon, hiljaisen ja päästöttömän käytön vahvan ja kestävän 2,25 Ah/20 V -litiumioniakun ansiosta. Robottiruohonleikkuri ei siis häiritse naapureita, ja sitä voi käyttää myös sunnuntaisin ja pyhäpäivinä sekä öisin. Erikoiskehitetty anturiteknologia ja 20 cm:n leikkuuleveys takaavat tehokkaan nurmikon hoidon jopa 500 m ²:n pinta-alalla. Esteitä, kuten puita tai kaltevuudeltaan jopa 45 %:n luiskia, on helppo käsitellä.

Portaaton leikkuukorkeuden säätö 25–55 mm, joten voit säätää ruohon korkeutta omien mieltymystesi mukaan. AL-KO:n kehittämä DCS (Double Cut System) takaa täydellisen leikkuun, ja leikattu ruoho hienonnetaan alustaan ja palautetaan nurmikkoon luonnollisena lannoitteena. Robottiruohonleikkurin luotettava turvallisuusteknologia tarjoaa maksimaalisen turvallisuuden ihmisille ja eläimille sekä suojan varkauksia vastaan.

 • Enintään 1000 m ²:n nurmikoille
 • Hädin tuskin kuuluva ääni, enintään 60 dB (A)
 • Toimii jopa kaltevuudeltaan 45 %:n mäessä ja vähintään 60 cm leveillä käytävillä
 • Helppo käyttää AL-KO inTOUCH -sovelluksella WiFin kautta
 • Turvallisuusanturit suojaavat vaurioilta ja varkauksilta
 • Bioleikkaus tarjoaa täydellisen leikkuutuloksen ja tekee ruohon poistamisen nurmikolta tarpeettomaksi
 • Helppo portaaton leikkuukorkeuden säätö nupilla
 • Terät ovat käännettäviä, joten niiden käyttöikä on 4-kertainen
 • 3 valinnaista aloituskohtaa varmistaa tehokkaan peittävyyden koko leikkuualueella

2. WORX WR130E S300 Landroid

paras-robottiruohonleikkuri

Kuulostaako ajatus hyvin hoidetusta ja huolitellusta nurmikosta hyvältä? Upouusi robottiruohonleikkuri Worx Landroid S300 hoitaa ruohonleikkuun, kun olet itse töissä tai nautit vapaa-ajastasi. Leikkuri sopii pienille ruohoalueille, joiden pinta-ala on enintään 300 neliömetriä. Se on helppo asentaa, koska siinä on älykäs automaattinen suunnittelu. Käyttö on myös mahdollista ajastaa tarpeisiisi siten, että leikkuuajat sopivat juuri sinun aikatauluihisi.

Landroid S300 on nopeampi ja joustavampi kuin muut vastaavat robottiruohonleikkurit. Siinä on automaattiset langattomat ohjelmistopäivitykset ja mukana tulee akku, joka sopii mihin tahansa muuhunkin Worx 20V -akkupakettiin. Voit siis vaihtaa akkuja samantyyppisten tuotteiden välillä tai ladata vain yksittäisen akun. Moottorissa ei ole harjoja tai sensoreita, ja siinä on käytetty samaa tekniikkaa kuin sähköautojen valmistuksessa. Kokemus on ylellinen – se on jokaisen nähtävä omin silmin.

 • Maksimissaan 300 neliömetriä
 • Nopea ja joustava ruohonleikkuri
 • Useita latausvaihtoehtoja

3. GARDENA SILENO Kaupunki

paras-robottiruohonleikkuri

Helppo hoitaa nurmikkoa älyrobottileikkurilla: Gardena Sileno CityFull Connect sisältää kaikki älykäs järjestelmä edut. EasyApp Control antaa sinulle vapauden huolehtia puutarhasta mistä tahansa. Gardena-robotti on äärimmäisen hiljainen, joten voit rentoutua rauhassa, kun robotti tekee kovasti töitä puolestasi.

 • Keskimääräinen tehonkulutus suurimmalla teholla: 2 kWh;
 • 18V/ 2,1Ah Li-Ion-akku;
 • Asennustarvikkeetreititin, aidat kaapeli: 150 m, kiristimet: 200 kpl. ;
 • Työalue: 250 m² ± 20%;
 • Latausjärjestelmä: automaattinen;
 • Suurin kaltevuus työalueen sisällä: 35 %;
 • Tietopaneeli: Yksivärinen graafinen näyttö 2.1 ”;
 • Ajastin: kyllä;
 • Kuljetuskahva: integroitu;
 • Tyypillinen latausaika: 75 min;
 • Tyypillinen leikkausaika yhden latauksen jälkeen: 65 min;
 • Nittojärjestelmä: 3 pyörivää terää;
 • Leikkuukorkeus, max:  50 mm;
 • Leikkuukorkeuden, min: 20 mm;
 • Leikkuuleveys: 16 cm;
 • Melutaso: 56—58 dB (A);
 • Hälytysjärjestelmä: kyllä;
 • PIN-koodi: kyllä;
 • Nostoanturi: kyllä;
 • Kallistusanturi: kyllä;
 • Tuotteen mitat: pituus – 55 cm, leveys – 38 cm, korkeus – 23 cm;
 • Paino: 7,3 kg;
 • Full Connect sisältää kaikki edut älykäs järjestelmä, voit hoitaa puutarhan tai nurmikon mistä tahansa;
 • – Äänetön. Rentoudu puutarhassa ja älykäs Gardena Sileno City -robottiruohonleikkuri toimii hiljaa. Parhaan luokan alhainen melutaso (57 dBA) ei häiritse sinua lainkaan;
 • Tämä robotti on ammattimainen navigaattori, joka luotettavasti ja tarkasti voittaa kapeat alueet ja tiukat kulmat.
 • Smart Sileno City – tämä on viileä avustaja puutarhassa, joka työskentelee missä tahansa säässä, olkoon sateinen tai aurinkoinen;
 • Tämä ruohonleikkuri leikkaa nurmikot minkä tahansa muodon sekä yksinkertaisella että monimutkaisella asettelulla, mukaan lukien 35% rinteillä.
 • Ihanteellinen keskipitkän ja monimutkaisen nurmikon Gardena Smart Sileno City leikkaa ruohon jopa 250 mtäysin automaattisesti, luotettavasti ja tasaisesti;
 • Ei jätä raitoja;
 • Nauti kaikista Gardena älykäs järjestelmän eduistaEasyConfig-Auto Schedule– ja Smart Home-ominaisuuksien ansiosta Sileno City-robottiruohonleikkuri on erittäin helppo asentaa ja käyttää. Kaikkea ohjataan yhdellä napin painalluksella Gardena Smart App -sovelluksessa ;
 • Gardenan älysovelluksessa on suunnitteluavustaja, joka auttaa sinua ylläpitämään puutarhaasi kunnolla.
 • Aikataulua noudattamalla ja SensorControl-toimintoa seuraamalla robottiruohonleikkuri voi tietää, kuinka usein nurmikkoa pitää leikata, kun otetaan huomioon ruohon tämänhetkinen kasvu.
 • Innovatiivinen Spot Cutting-ominaisuus – spiraalileikkuri – antaa älykkäälle Sileno Cityllemahdollisuuden leikata vaikeasti tavoitettavia pisteitä. Työn jälkeen älykäs Sileno City palaa automaattisesti kotiin saadakseen ansaitun tauon ja lataamaan itsensä;
 • Latausasema voidaan asentaa joustavasti lähes ilman rajoituksia;
 • CorridorCut varmistaa, että ruohonleikkuri kulkee helposti kapeiden käytävien ja kapeiden kulmien läpi, joiden leveys on vain 60 senttimetriä, navigoimalla monimutkainen umpikuja;
 • Kylmä anturi. Erityinen kylmäanturi asettaa lämpötilan lähelle jäätymispistettä ja pysäyttää ruohonleikkuusuunnitelman nurmikon suojaamiseksi.
 • Turvallinen. Aitakaapeli kiinnittää leikkauspinnan luotettavasti – varmistaa, että robottiruohonleikkuri leikkaa vain määritellyt alueet. Erittäin herkät törmäysanturit varmistavat, että robottileikkuria eivät pysäytä puutarhan esteiden takia. Kun nostat työkalua, toinenanturisarja, joka suojaa terät välittömästi ja välttää siten loukkaantumisen;
 • Helppo puhdistaa. Gardena Smart Sileno City on suunniteltu poistamaan lian, pölyn ja ruohon jäämät yksinkertaisesti ruiskuttamalla kotelo, terät ja pyörät puutarhaletkulla.

Gardena — Saksassa toimiva yritys on suosittu kodin ja puutarhan omistajien keskuudessa ympäri maailmaa. Gardena on ylpeä laajasta tuotevalikoimastaan: vesijärjestelmät, pumput, puutarhalammet, nurmikko, puiden ja pensaiden hoitotuotteet, puutarhatyökalut, maanmuokkauslaitteet. Se on korkealaatuisten puutarhatyökalujen brändi, jolla on toimistoja yli 80 maassa.

4. WORX WR165E M500

paras-robottiruohonleikkuri

Kuulostaako tällainen ajatus kotiintulosta houkuttelevalta: nurmikko on vasta-ajettu ja huoliteltu, ja voit itse yksinkertaisesti istua alas ja nauttia vapaa-ajastasi koneen työskennellessä puolestasi? Näin toimii täysin uusi Worx Landroid M500, joka älykkään ja huolellisen suunnittelun ja navigoinnin ansiosta on paljon nopeampi ja joustavampi kuin muut vastaavat markkinoilla olevat robottiruohonleikkurit. Siinä on Cut to Edge -ominaisuus, mikä tarkoittaa, että leikkuri leikkaa aivan nurmialueen reunoilta, tarjoten näin huolitellun ja täydellisyyttä hipovan nurmikon.

 • Aina 500 neliömetriin saakka
 • Varustettu ’Cut to Edge’
 • Useita latausvaihtoehtoja

Mitä eroja on robottiruohonleikkurilla ja perinteisellä ruohonleikkurilla?

Vaikka robottileikkuri tekee saman työn kuin sähkö- tai kaasukäyttöiset ruohonleikkurit, niissä on muutamia tärkeitä eroja.

1. Ei johtoja – Yksi suuri ero robotti- ja sähkö- tai työntöleikkureiden välillä on, että sähköleikkurit tarvitsevat yleensä pitkän jatkojohdon ja ne voivat vetää itsensä ulos pistorasiasta väärään aikaan, mutta robottiruohonleikkurit jatkavat toimintaansa kunnes ne on ladattava.

2. Ei kaasuhöyryjä – robottiruohonleikkurilla ei tarvitse vaivaa kaasua tai dieseliä. Ja kun mukana ei ole kaasua tai dieseliä, ei ole höyryjä, joita hengittää tai saastuttaa ilmaa. Bensa ei myöskään lopu kesken, mikä säästää matkan huoltoasemalle.

3. Moottoriöljyä ei tarvita – Ostamalla robottiruohonleikkurin voit säästää rahaa ja ympäristöä, koska moottoriöljystä ei tarvitse päästä eroon aika-ajoin.

4. Turvallisempi käyttö – Muihin ruohonleikkureihin verrattuna robottiruohonleikkuri on turvallisempi käyttää, ja tämä johtuu siitä, että sinun ei tarvitse kävellä pihallasi rinteitä kuten perinteisellä työntöleikkurilla.

5. Mukana monia ominaisuuksia – Toisin kuin perinteiset ruohonleikkurit, näissä malleissa voi olla wifi, Bluetooth-yhteydet, varkaudenestohälyttimet, GPS-valvonta, aktivointikoodit ja paljon muuta. Lisäksi voit käyttää niitä jopa matkapuhelimellasi.

Kaiken tämän lisäksi niiden akut ovat yhteensopivia muiden nurmikonhoitolaitteiden kanssa, mikä voi olla käteväksi joissain tilanteissa.

Robottiruohonleikkurin edut

Robottiruohonleikkurin käyttämisessä on lukuisia etuja kodin arjessa. Tässä joitain luettelemiamme parhaita etuja, jotka tulevat kaikkien robottiruohonleikkureiden mukana.

1. Se on yksinkertainen asentaa – Ohjauspaneeli on helppokäyttöinen, ja voit mukauttaa rajoja ja leikata tyyliä. Voit määrittää leikkuukorkeuden, leikkausajan keston ja leikkausten tiheyden ohjauspaneelista. Lisäksi uudemmissa malleissa voit ohjata tätä laitetta älypuhelimesta tai tabletista.

2. Pitää saman ulkonäön – Robottiruohonleikkuri voidaan ohjelmoida leikkaamaan joka päivä, jotta pihasi näyttää aina juuri leikatulta ja erittäin siistiltä. Multatut pistokkaat ovat niin pieniä, että ne myös katoavat nurmikkoon piilottaen ne näkyviltä. Saat paremman näköisen nurmikon ilman työtä.

3. Robottiruohonleikkurit ovat turvallisempia – Sinun ei tarvitse huolehtia iskusta, juoksemisesta jatkojohdon yli tai nopeasti liikkuvien terien leikkaamisesta. Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia terien lähettämien nopeasti liikkuvien roskien osumisesta. Pienet terät ovat hyvin peitetty ja anturit pysäyttävät terät, kun ne altistuvat ihmisille kallistamalla jne.

4. Vähäinen huolto – Öljyä ei tarvitse vaihtaa, ei tarvitse huolehtia sytytystulpista eikä mitään osia tarvitse vaihtaa. Pienet terät ovat edullisia ja helppo vaihtaa, kun ne ovat kuluneet. Lisäksi tämän laitteen puhdistamiseen tarvitaan vain hyvä jäykkä harja. Akun odotettavissa oleva käyttöikä on noin 500 sykliä, ja se voidaan vaihtaa keskimäärin 5 minuutissa tai vähemmän.

5. Enemmän aikaa itsellesi – Robottimoottorit tekevät kotityöt puolestasi, jotta voit tehdä muita projekteja, pelata urheilua tai vain rentoutua riippumatossasi. Vapaa-ajan lisääminen tekee elämästä hieman helpompaa, kun pääset työstämään niitä projekteja, joista pidät.

6. Lataa itseään – Se lataa itsensä; sinun ei tarvitse edes kytkeä sitä ladataksesi. Robottileikkuri on ohjelmoitu irrottamaan itsensä laturista, kun on aika työskennellä, ja kytkeytymään uudelleen laturiin, kun akun virta on vähissä. Tämän seurauksena ruohon leikkaaminen on paljon vähemmän ongelmallista, koska voit vain istua alas ja antaa sen toimia.

7. Auttaa allergikoita – Jos kärsit allergioista, robottileikkuri voi auttaa sinua kärsimästä oireita. Sinulla on vähemmän kosketusta ruohoon, mikä auttaa vähentämään reaktiot minimiin. Tämän seurauksena olet terveempi ja voit viettää enemmän aikaa upeasta ulkoilmasta nauttimiseen.

Jos sinua kiinnostaa vielä enemmän robottien tuomat edut katso artikkelimme parhaista robotti-imureista!

Haitat

Vaikka tämä kaikki kuulostaa ihanalta ja ikään kuin se johtaisi täydelliseen koneeseen, se ei ole sitä. Robottiruohonleikkurin käytössä on yksi merkittävä haitta. Koska tämä kone ei ole kovin hyvä leikkaamaan nurmikon reunoja, et ole täysin vapaa pihan hoidosta.

Jos haluat nurmikkosi näyttävän täydelliseltä sinun on mentävä ulos ja hankittava särmäys, joka viimeistelee nämä reunat ja anna ruohollesi virheettömän viimeistelyn. Lisäksi, jos pihallasi on yli 24 asteen kaltevuus, sinun on käytettävä tavallista ruohonleikkuriasi ruohon leikkaamiseen, johon robotti ei pääse.

Toinen haittapuoli on alkuperäisen oston hinta. Kuitenkin rahat, joita säästät kaasun ostoista kesän aikana, pitäisi olla enemmän kuin korvaus kuluista. Mallin hankkimiseksi voit odottaa maksavan 500–900 euroa, mikä voi olla melko suuri investointi yhdellä kertaa.

Se on kallis investointi, mutta pitkällä tähtäimellä se voi olla kannattavaa, koska voit käyttää aikaasi rahaa tuottaviin toimintoihin sen sijaan, että tuhlaisit sen nurmikon leikkaamiseen. Lisäksi tulet säästämään huomattavasti bensa kuluissa, koska robottiruohonleikkurit toimivat sähköllä akkujen kautta.

Eli miksi ostaa robottiruohonleikkuri?

Yksi parhaista myönteisistä puolista näissä robottiruohonleikkureissa on, että ne sopivat erittäin hyvin vanhuksille. He saavat nurmikon leikattua helposti ilman, että he käyttävät paljon rajoitettua energiaansa. Lisäksi nämä robotit pitävät iäkkäät vanhempasi tai sukulaisesi turvassa kävelyltä rinteiltä tai epätasaisista pihoista.

Katsoitpa sitä miten tahansa, nämä robottiruohonleikkurit ovat voitto kaikille, jotka eivät pidä ruohon leikkaamisesta itse. Saat ammattimaisen näköiset nurmikot ja puutarhat hikoilematta. Sinun on leikattava reunat, ja se on helppo tehtävä. Robottiruohonleikkurit ovat kätevä työkalu, jota voit käyttää, silloin kun sinulla ei ole aikaa tai energiaa ruohon leikkaamiseen.

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top