Paras sähköpotkulauta (2023) – Tehokkain ja edullisin

paras-sahkopotkulauta

Toki voit vuokrata Limen tai jonkin muun sähköpotkulaudan, mutta miksi et ostaisi sen sijaan yhtä parhaista sähköpotkulaudoista itsellesi? 

Oman sähköpotkulaudan omistaminen tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia sellaisen löytämisestä kadulta ja potkulaudan vuokrauspalveluita ei vielä ole saatavilla monissa kaupungeissa ja varsinkaan kunnissa. Joten sellaisen ostaminen saattaa olla ainoa vaihtoehto, mikäli haluat saada käyttöösi sellaisen.

Lisäksi sinulla on paljon enemmän valinnanvaraa parhaiden sähköpotkulautojen suhteen. Niiden hinta vaihtelee alle 150 eurosta maksavista lapsille tarkoitetuista malleista 2 000 euron huippuluokan täysjousitettuihin aikuisille tarkotettuihin, jotka voivat kulkea jopa 35 kilometria tunnissa. Mutta koska markkinoilla on niin paljon sähköpotkulautoja, voi olla vaikea tietää, mikä on paras sähköpotkulauta.

Olemme testanneet useita huippumalleja tarjotaksemme sinulle valintamme parhaasta sähköpotkulaudasta.

Mikä on sähköpotkulauta?

Näitä laitteita ei ole vaikea kuvailla. Ne ovat pohjimmiltaan moottoroituja potkulautoja. Suunnittelu on täsmälleen samanlainen kuin sinulla on ehkä ollut lapsena, paitsi että niihin on kiinnitetty moottori. 

Sen sijaan, että käyttäisit jalkojasi potkulaudalla liikkumiseen, tähän laitteeseen on sisäänrakennettu 300–800 watin moottori, joka tarjoaa kaiken tarvittavan tehon määränpäähäsi pääsemiseen. Tämä moottori on tarpeeksi tehokas saavuttamaan 30 km/h nopeuden.

Koska ne ovat moottoroituja ja voivat kulkea melko suurilla nopeuksilla, niillä ei ole tarkoitus ajaa jalkakäytävillä, riippuen tietenkin maasta. Ajajan on liian helppo törmätä jalankulkijaan, kun hän ajaa potkulaudalla jalkakäytävällä. Lisäksi nämä laitteet voivat kulkea noin 20-25 kilometria yhdellä latauksella.

Yksinkertainen laturi kytketään pistorasiaan antaakseen virtaa sinetöidylle 12 voltin akulle. Jos menet liian pitkälle sähköpotkulaudalla ja virta loppuu akusta voit ottaa sähköpotkulaudan esimerkiksi mukaan bussiin helposti.

Tämä tuote on vain parannus pienen lapsen leluun ja tekee siitä aikuisen lelun, jolla voi siirtyä paikasta toiseen. Etu- ja takaiskunvaimentimet ja lukkiutumattomat jarrut tekevät tästä erittäin turvallisen aikuisten kuljetusvälineen, jolla voit mennä esimerkiksi töihin. 

Alta löydät meidän valitsemat parhaat sähköpotkulaudat ja arviot niistä.

paras-sahkopotkulauta

1. E-Wheels E2S V2 2023

(Meidän valintamme)

E-wheels E2S V2 on vedenkestävä ja mukana tulee uusi päivitetty laiteohjelmisto, joka antaa moottorille enemmän voimaa. 

Tämä tarkoittaa sitä, että se toimii paljon paremmin rinteissä kuin edellinen versio. Se yksinkertaisesti vain murskaa kilpailijat!

Lähimpään kilpailijaan verrattuna E2S nousi mäen puoliksi nopeammin Tek.No: n suorittamassa mäkikokeessa. 

paras-sahkopotkulauta

2. Xiaomi MI 1S sähköpotkulauta

(Edullinen vaihtoehto)

Tee päivittäisestä työmatkastasi nautinnollinen kokemus Xiaomi Mi 1S -sähköpotkulaudalla.

Valitse 3:sta eri nopeustilasta ja nauti 25 km/h enimmäisnopeudesta ja 30 km:n toimintasäteestä, jota voidaan parantaa edelleen kineettisen energian talteenottojärjestelmän ansiosta.

paras-sahkopotkulauta

3. ZERO 8 - Sähköpotkulauta

(Tehokkain)

Kompakti ja tehokas ZERO 8 tarjoaa 1000 W (max) moottoritehon ja 20A-ohjauksen jotka takaavat tyypillisen aggressiivisuuden ja voiman josta Zero-tuotteet ovat maailmankuuluja!

Mukava vaimennusjärjestelmä kahdella ilmavaimentimella takana ja jousipellillä.

Katso myös muut tehokkaat sähköpotkulaudat!

paras-sahkopotkulauta

4. E-wheels E2S V2 MAX - sähköpotkulauta

E-wheels E2S MAX asettaa uuden standardin markkinoille, ja sen on ennustettu murskaavan vuoden 2020 testit! 

Päivitetty moottori vaikuttavalla 1200 W (maksimi) ja suuremmalla 650 Wh: n akulla.

Mikä on paras sähköpotkulauta?​

Meidän mielestä paras sähköpotkulauta tällä hetkellä on E-Wheels E2S V2 2022 sen tehokkuuden ja hinta laatusuhteen vuoksi. Tehokas 700 watin moottori selviää jyrkemmistäkin mäistä vaivattomastasi. 

Tämä sähköpotkulauta on myös vedenkestävä. Tämä mahdollistaa sen käyttämisen kaikissa olosuhteissa. Katso myös alta meidän testaamamme muut parhaat sähköpotkulaudat, joiden ominaisuudet voi olla myös harkitsemisen arvoisia.

1. E-Wheels E2S V2 2023

paras-sähköpotkulauta

Testivoittaja Nettavisen.no -sivulla, loistavat testitulokset sekä Tek.no- että Dinside.no-sivuilla ja ylivoimaisesti myydyin sähköpotkulauta. 100% laillinen! Päivitetty tehokkaalla 700 wattin moottorilla, IP56-luokituksella ja Bluetooth-appilla.

Erittäin tehokas moottori!

E-wheels E2S V2 on vedenkestävä ja mukana tulee uusi päivitetty laiteohjelmisto, joka antaa moottorille enemmän voimaa. Tämä tarkoittaa sitä, että se toimii paljon paremmin rinteissä kuin edellinen versio. Se yksinkertaisesti vain murskaa kilpailijat! Lähimpään kilpailijaan verrattuna E2S nousi mäen puoliksi nopeammin Tek.No: n suorittamassa mäkikokeessa. 

IP56 – Vedenkestävä! 

IP-luokituksella 56 sähköskootteri on valmistettu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Siksi sitä voidaan käyttää kaikenlaisissa sääolosuhteissa, eli se on täydellinen pohjoismaiseen ilmastoon! Lisäksi se on myös suojattu hiukkasvaurioilta. IP tarkoittaa kansainvälista suojausta (International Protection) ja IP-järjestelmää käytetään maailmanlaajuisesti luokittelemaan tuotteen suojausta kiinteiden esineiden ja veden tunkeutumista vastaan. Lisätietoja IP-järjestelmästä löytyy täältä

100% laillinen!

Maksimi nopeus on 30 km/h, mutta sähköpotkulaudan voi myös tilata 20 km/h nopeusrajalla ja nimellismottorikoolla 250w, joten se on 100% laillinen kaikille iästä riippumatta! Nopeusraja ei vaikuta siihen, kuinka hyvin ja nopeasti pääset sähköpotkulaudalla ylös jyrkkiä rinteita, koska täysi teho tulee moottorista niin kauan, kunnes nopeusrajoitus iskee vastaan. Isot ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ajon myös epätasaisella alustalla. Jos valitset puhkeamattomat renkaat, suojaavat ne renkaita puhkeamasta. Suuri akku varmistaa pitkän kantaman. 

Bluetooth ja appi

E2S V2 on nyt varustettu Bluetoothilla ja appilla, jolla voit lukita potkulaudan appissa ja tehdä muita henkilökohtaisia asetuksia. E2S V2- kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen poisajon osuessasi siihen. Tästä on hyötyä esimerkiksi seistessä suojatiellä. Siksi se pitää potkaista käyntiin. Tätä kutsutaan ”nollakäynnistykseksi” ja se voidaan poistaa käytöstä appista, mikäli et halua tätä toimintoa aktiiviseksi. 

Pohjoismaiden myydyimmät sähköpotkulaudat

E-wheels E2 -sarja on ylivoimaisesti myydyin tuotevalikoimamme. Useiden vuosien hienosäädöt ja päivitykset ovat johtaneet E2S V2, PRO-Edition ja MAX-Edition sarjoihin. Kokoelma on räätälöity nykyaikaiselle työmatkalaiselle. Tämä näkyy kaikissa testeissä, joissa ne toistuvasti suoriutuvat erinomaisesti! Tässä ovat vakioversion isoimmat testitPro on nyt testattu ja saanut erinomaisia tuloksia tek.no (VG)- ja Tärningskast 5: nettavisen – sivuilla. Lyhyesti sanottuna: Parempaa sähköpotkulautaa ei tällä hinnalla löydy! 

E-wheels E2S V2 voidaan verrata Xiami M365:een, mutta E2S V2 on huomattavasti voimakkaampi ja apissa on ene

2. Xiaomi MI 1S sähköpotkulauta​

Tee päivittäisestä työmatkaparas-sähköpotkulautastasi nautinnollinen kokemus Xiaomi Mi 1S -sähköpotkulaudalla. Valitse 3:sta eri nopeustilasta ja nauti 25 km/h enimmäisnopeudesta ja 30 km:n toimintasäteestä, jota voidaan parantaa edelleen kineettisen energian talteenottojärjestelmän ansiosta. Sähköpotkulauta on valmistettu ensiluokkaisesta materiaalista, jossa on TPR-kahva ja ilmarenkaat, joten ajosi on mukavampaa. Kaksoisjarrujärjestelmä, erittäin kirkkaat ajovalot, takavalot ja useat heijastimet takaavat turvallisuuden, ja monitoimisen mittariston avulla voit hallita ajoasi helposti. Kompaktin, kokoontaitettavan rakenteensa ansiosta sähköpotkulautaa on helppo säilyttää.

Suunnittelu
TPR-kädensijan ja parannettujen ilmarenkaiden ansiosta ajo on entistä mukavampaa. Vain 12,5 kg painava ja kokoontaitettava sähköpotkulauta on helppo säilyttää.

Renkaat
Uuden sukupolven 8,5 tuuman ilmarenkaat tarjoavat paljon tasaisemman ajon ja paremman kestävyyden.

Suorituskyky
Pääset määränpäähäsi nopeasti, sillä huippunopeus on 25 km/h ja toimintasäde 30 km.

Nopeusasetukset
Valitse kolmesta eri nopeusvaihteesta. Normaalitilassa nopeus on 0-20 km/h, ja se voidaan nostaa 0-25 km/h:iin vaihtamalla urheilutilaan. Kävelytilaan siirtyminen ruuhkaisilla alueilla hidastaa nopeutta 0-5 km/h.

Kineettisen energian talteenottojärjestelmä
Toimintasäde kasvaa entisestään liike-energian talteenottojärjestelmän ansiosta, jonka avulla sähköpotkulauta voi muuntaa ajosi liike-energian sähköenergiaksi.

Kaksoisjarrujärjestelmä
Jarruta turvallisesti ja lyhyemmillä etäisyyksillä kaksoisjarrujärjestelmän ansiosta. Takapyörässä on suuri rei’itetty levyjarru ja etupyörässä regeneratiivinen E-ABS-jarrujärjestelmä.

Valot ja näkyvyys
Hyvä näkyvyys on avain turvalliseen ajamiseen. 2 W:n erittäin kirkas ajovalo varmistaa, että näet kunnolla myös yöllä, ja takavalo varoittaa muita läsnäolostasi. Sähköpotkulaudan sivuille sekä eteen ja taakse on lisätty heijastimet.

Monikäyttöinen kojelauta
Saat reaaliaikaista palautetta kojelaudan näytöltä ja voit käyttää intuitiivisia hallintalaitteita entistäkin parempaan ajokokemukseen.

Älykäs akunhallintajärjestelmä
6 älykkään turvatoiminnon ansiosta, jotka on suunniteltu takaamaan parempi turvallisuus ja pidempi akun käyttöikä, sinun ei tarvitse huolehtia akun loppumisesta.

Älykäs sovellus
Yhdistä sähköpotkulauta Mi Home -sovellukseen Bluetoothin kautta, jotta voit seurata ajotietojasi ja mukauttaa ohjausasetuksia.

3. ZERO 8 - Sähköpotkulauta

paras-sahkopotkulauta

500 W MOOTTORI

ZERO 8: n mukana tulee 500 W: n moottori ja vaikuttava 20 A: n ohjausyksikkö, mikä antaa Zero -tuotteille tunnusomaisen aggressiivisuuden ja voiman, etenkin rinteissä!

VAIMENNUSJÄRJESTELMÄ

ZERO 8 on kompakti ja käytännöllinen tinkimättä ajomukavuudesta. Sähköskootteri on varustettu takaosassa olevilla kahdella upeella ilmavaimentimilla ja integroidulla jousipellillä. Tämä takaa erittäin mukavan ajokokemuksen!

KEVYT + KOMPAKTI 

ZERO 8 painaa 19 kg ja on täydellinen sinulle, joka haluaa jännittävän, tehokkaan ja mukavan skootterin, jota on myös helppo kantaa, säilyttää ja kuljettaa. 

Lisävarusteet:  TWOCC-äänitorvi på yksinkertaisesti halpa henkivakuutus ja lisävaruste, joka kaikilla tienkäyttäjillä tulisi olla! Jos haluat sähköisen äänitorven, jotta kaikki liikenteessä olevat kuulevat sinut, voit valita ”Kyllä”. 

4. E-wheels E2S V2 MAX - sähköpotkulauta

paras-sahkopotkulauta

Täydellinen pohjoismaisiin olosuhteisiin

Tunnettu ja suosittu E2S V2 suosikkimalli on nyt saanut uuden vedenkestävän MAX-version! MAX-versio on varustettu uudella ja voimakkaammalla 1200W moottorilla (max teho) ja päivitetyllä LCD-näytöllä. Lisäksi akun koko on kasvanut vaikuttavaksi 48V ja 13,5AH (650wh), mikä antaa optimaalisen kantaman jopa 55 km. Tässä mallissa on päivitetty kiihtyvyys, kiipeämiskyky, näyttö, IP-luokitus IP56, kantama, pyörien koko, runko ja huippunopeus.

Erinomaiset testitulokset tek.no-sivulla ja arvosana 5 nettavisen.no nopanheitossa! Tuote sai arvosanan 8/10 – erittäin hyvä, ja sitä on suositeltu Tek.no -sivulla. Se oli myös nopein mäkitestissä ja suoriutui 40 km kantamasta. Tässä on otteita Tek.no:n testistä: 

 • ”Pieni peto rinteissä, E-wheels E2S V2 Prolla ei ole syytä säästellä voimia”
 • ”Ensimmäinen asia, johon kiinnitimme huomiota kiihdyttäessä E2S V2 Prolla, on se, että sillä on hyvä teho”
 • ”Hyvin kiipeävä pyörä, jolla on pitkä kantama”, kirjoittaa Tek.no.
 • E2S V2 PRO oli salamannopea mäkitestissä ja murskasi kilpailijansa. Xiaomi Prolla kesti 42% pidempään, Ninebot Max G30 oli 36% hitaampi.

E2S V2 PRO yksinkertaisesti murskaa kilpailijansa! 

MAX-versio on nyt täällä asettamassa riman korkeammalle. Otteita testeistä E2S V2 (vakioversiosta), jossa se sai arvosanan 6 Nettavisen.no nopanheitossa sekä arvosanan 5 ja on suositeltu sekä Dinside.no- että Tek.no- sivuilla: 

 • ”Rinteet noustaan helposti ja on todella hauska käyttää sähköpotkulautaa”, sanoo Din Side -sivusto.
 • ”Tehokas moottori, erinomainen sähköpotkulauta tällä hinnalla, kiinteä, vakaa ja pitkä kantama”, kirjoittaa Tek.no.  

IP56 – Vedenkestävä! 

IP-luokituksella 56 sähköskootteri on valmistettu erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Sitä voidaan käyttää kaikenlaisissa sääolosuhteissa, eli se on täydellinen pohjoismaiseen ilmastoon. Lisäksi se on myös suojattu hiukkasvaurioilta. IP tarkoittaa kansainvälista suojausta (International Protection) ja IP-järjestelmää käytetään maailmanlaajuisesti luokittelemaan tuotteen suojausta kiinteiden esineiden ja veden tunkeutumista vastaan. Lisätietoja IP-järjestelmästä löytyy täältä. 

Uusi LCD-näyttö, bluetooth ja appi

E2S V2 MAX:issa on nyt uusi tyylikäs LCD-näyttö, joka näyttää kaikki tarvitsemasi tiedot. Se on varustettu Bluetoothilla ja appilla, jolla voit lukita potkulaudan appissa ja tehdä muita henkilökohtaisia asetuksia. Kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen poisajon osuessasi siihen. Tästä on hyötyä esimerkiksi seistessä suojatiellä. Tätä kutsutaan nimellä ”non zero start”, ja siksi sähköpotkulauta pitää potkaista käyntiin. Jos haluat pystyä kiihdyttämään pelkästään kaasupolkimen avulla, voi toiminnon helposti poistaa käytöstä appista. 

Kaksi versiota

Huippunopeus on 40 km/h, mutta sähköpotkulaudan voi myös tilata 20 km/h nopeusrajalla. Nopeusraja ei vaikuta siihen, kuinka hyvin ja nopeasti pääset sähköpotkulaudalla ylös jyrkkiä rinteita, koska täysi teho tulee moottorista niin kauan, kunnes nopeusrajoitus iskee vastaan. Isot ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ajon myös epätasaisella alustalla. Suuri 650 wh akku varmistaa pitkän kantaman. 

Pohjoismaiden myydyimmät sähköpotkulaudat

E-wheels E2- sarja on ylivoimaisesti myydyin tuotevalikoimamme. Useiden vuosien hienosäädöt ja päivitykset ovat johtaneet E2S V2, PRO-Edition ja MAX-Edition sarjoihin. Kokoelma on räätälöity nykyaikaiselle työmatkalaiselle. Tämä näkyy kaikissa testeissä, joissa ne toistuvasti suoriutuvat erinomaisesti! Tässä ovat vakioversion isoimmat testit: Testvinnare – tärningkast 6: NettavisenRekommenderad produkt: Dinside ja rekommenderad produkt: Tek.no (VG). 

Pro on nyt testattu ja saanut erinomaisia tuloksia (8/10) tek.no (VG)– ja Tärningskast 5: nettavisen – sivuilla. Lyhyesti sanottuna: Parempaa sähköpotkulautaa ei tällä hinnalla löydy! 

E-wheels E2S V2 MAX:ia voidaan verrata Ninebot max G30:een, mutta E2S V2 MAX on huomattavasti voimakkaampi ja siinä on isompi akku, jonka tuloksena sillä on isompi kantama. 

Miten valita sähköpotkulauta?

Paras sähköpotkulauta vastaa sinun tarpeitasi. Hyviä potkulautoja on paljon eri merkeiltä ja kannattaa valita se, joka on kestävin ja teholtaan paras. Lisäksi kannattaa valita se, joka latautuu nopeasti ja antaa paljon kantamaa yhdellä latauksella, koska tämä on tärkein ominaisuus sähköpotkulaudoissa. 

Potkulauta, jonka lataaminen kestää kauan ja joka ei mene kovin pitkälle, ei ole paras malli käytettäväksi jokapäivä. Sinun on saatava kaikki irti laitteeseen käyttämästäsi rahasta, joten haluat varmistaa, että sinulla on sekä akkua että voimaa päästäksesi perille. 

Väri ei ole niin tärkeä, mutta jos se näyttää hyvältä sillä on tietenkin mukavempi ajaa ja käyttää.

Lopuksi harkitse hintaa. Esimerkiksi Xiaomin sähköpotkulaudat ovat yleisesti ottaen hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä. Jos se sopii budjettiisi, sinulla on hyvät mahdollisuudet saada markkinoiden paras sähköpotkulauta itsellesi. Et halua kuluttaa liikaa laitteeseen, joka voi aiheuttaa sinulle vahinkoa kadulla ajaessasi.
 
Jos et ole vieläkään varma, mikä on paras sähköpotkulauta olemme koonneet alle valinta oppaan, jolla löydät sen varmasti:

Hinta

Paras sähköpotkulauta ei välttämättä ole se kallein. Hyvä valinta saattaa, joskus olla esimerkiksi turvallisin tai kestävin sähköpotkulauta.

Sähköpotkulautojen hinnat vaihtelevat usein satojenkin eurojen välillä. Tämän takia hinnat kannattaa aina vertailla.

Toimintasäde

Toimintasäde sähköpotkulaudoissa vaihtelee 25km ja 100km välillä. Yhdellä latauksella siis voi päästä pitkänkin matkan. Mieti omien tarpeidesi mukaan, kuinka pitkälle sinun on vähintään päästävä yhdellä latauksella ja lisää siihen vielä 10km.

Yleensä nopein sähköpotkulauta omaa myös pisimmän toimintasäteen. Tämä näkyy myös hinnassa.

Nopeus

Jotkut sähköpotkulaudat saattavat kulkea jopa 80 km/h, mikä on yleensä niiden renkaille aivan liikaa. Testiemme mukaan optimaalinen nopeus oli 35 km/h, jolloin laudalla oli vielä mukava ajaa.

Tieliikenne käytössä suurin sallittu nopeus on kuitenkin vain 25 km/h. Sähköpotkulautaa ei saa siis virittää.

Renkaat

Paras sähköpotkulauta takaa yleensä myös parhaat renkaat. Renkaita on kahdenlaisia: ilmatäytteiset renkaat ja täyskumi renkaat. Molemmat voivat olla hyviä vaihtoehtoja.

Latausaika

Sähköpotkulautojen latausaika voi olla melko pitkäkin. Se saattaa kestää jopa 5-6 tuntia. Sinun täytyy siis ottaa huomioon kerkeätkö ladata sähköpotkulautaa esimerkiksi työpäivän aikana?

Miksi ostaa hyvä sähköpotkulauta?

On monia hyviä syitä ostaa jokin näistä uusista sähköpotkulaudoista. On myös muutamia haittoja, mutta edut ovat useimmissa tapauksissa haittoja suuremmat, mikä tekee näistä laitteista erinomaisia ja hyödyllisiä kaikille. Hyvä sähköpotkulauta tekee liikkumisesta helppoa ja tehokasta. Sähköpotkulauta on oiva valinta lyhyille matkoille ja vähän pidemillekkin.

#1. Plussat:

 • Ne ovat hyviä ympäristölle – Sen sijaan, että nämä sähköpotkulaudat saastuttaisivat ilmaa kaasuhöyryillä ja päästöille, ne toimivat sähköllä pitäen ilman puhtaana.
 • Ne ovat hauskoja – Voit mennä melkein minne tahansa. Rajoitettu lataus antaa sinulle vain niin monta kilometriä ennen kuin tarvitset uudelleen latausta, mutta sillä välin voit ajaa maastoa, jos haluat.
 • Ne tarjoavat halvan kyydin – Voit mennä toimistoon ja takaisin hetkessä. Tai voit mennä kauppaan tekemään nopeita asioita ilman, että sinun tarvitsee käynnistää autoa tai odottaa bussia.
 • Vältä liikennettä – pysyt terveenä, sillä nämä laitteet vähentävät työmatkastressiäsi. Voit välttää ruuhkat, raskaan tai tukkeutuneen liikenteen, kun käytät jotakin näistä sähköpotkulaudoista auton tai moottoripyörän sijaan.
 • Säästät rahaa – Sen sijaan, että maksaisit paljon bensasta lyhyistä matkoista esimerkiksi kauppaan ja takaisin, yhden näistä laitteista saa virtansa pieneksi, joten säästät rahaa. Säästät myös korjauksissa, kun et käytä autoasi niin usein
 • Säästä aikaa – Et juutu liikenteeseen, kun ajat jollain näistä potkulaudoista

#2. Miinukset:

 • Ne voivat olla vaarallisia – Kuljettajat saattavat nähdä sinut vasta viime hetkellä. Lisäksi siinä ei ole taustapeilejä tai suuntavilkkuja, joten olet vaarassa, jos käännyt jonkun eteen tai kaadut.
 • Ei sallittu jalkakäytävällä – Tämä tarkoittaa, että olet liikenteessä ja jotkut ihmiset ottavat liikaa riskejä ollessaan jollakin näistä laitteista. Kuitenkin joissain maissa, kuten Suomessa nämä ovat laillisia jalkakäytävillä, jos ne kulkevat vain 20 km/h
 • Pysäköintiongelmat – Näille potkulaudoille ei ole todellisia pysäköintipaikkoja, ja niitä on vaikea lukita, kun olet myymälässä. Vahinko ja varkaus voivat olla ongelma. Nykyään sähköpotkulaudoissa on usein varashälytin.

Sähköpotkulauta kokemuksia

”Koska olen lyhyen matkan ajaja sähköpotkulautojen kanssa, voin sanoa, että kokemus on ollut uskomaton. Anna minun selittää

 • Minun ei tarvitse odottaa bensapumppuja
 • Ei ilmansaasteita
 • Helppo ajaa runsailla ominaisuuksilla
 • Sähköpotkulauta on erittäin helppo puhdistaa ja huoltaa
 • Loistavat kilometrit yhdellä latauksella
 • Hyvä suorituskyky vaikka en ole virittänyt sitä
 • Tubeless renkaat

Vaikka kokemukseni on ollut hieno, en voi paljastaa tuotemerkkiä.”

”Syy ostaa sähköpotkulauta: Asun köyhällä alueella pikkukaupungissa. täällä ei ole metroa, kaupunkialueet ovat pieniä, liikenneruuhkia tapahtuu joka päivä. Pitää odottaa pitkään bussia ja vähemmän yövuoroja.

Siksi tarvitsen jotain, joka auttaa minua ratkaisemaan matkaongelmat. Viime viikkoina näin paikallisessa internetissä myytävänä uuden avaamattoman sähköpotkulaudan. Koska asun asunnossa ilman hissiä ja voin tuoda sähkörullalaudan helposti mukaani lattialle. Päätän ostaa tämän.”

Yleisesti ottaen sähköpotkulaudat ovat olleet niiden käyttäjille erityisen hyödyllisiä ja käytännöllisiä. He ovat säästäneet paljon aikaa ja rahaa käyttämällä sähköpotkulautoja. Yleisesti ottaen sähköpotkulaudat ovat loistava hankinta kaikille!

Yhteenveto paras sähköpotkulauta

Sähköpotkulaudat voivat olla hauskoja ja hydyllisiä, jos käytät niitä oikein. Ne sopivat erinomaisesti pienten asioiden hoitamiseen tai töihin menemiseen, jos työpaikkasi ei ole kuitenkaan niin kaukana. Voit välttää liikennettä, säästää aikaa ja rahaa sekä varmistaa, että sinulla on energiaa työsi tai asioiden hoitamiseen.

Ota hetki ennen kuin päätät, minkä sähköpotkulaudan ostat. Tarkista niiden tekniset tiedot ja katso, kuinka pitkälle voit mennä yhdellä latauksella. Katso sitten, kuinka kauan laitteen lataaminen kestää, jotta voit palata kotiin. Suosittelemme valitsemaan tuottamastamme listasta, jolloin päädyt varmasti hyvään valintaan!

Nämä ovat käteviä laitteita, jos olet varovainen ajaja ja tarkkaile liikennettä aina kun käytät sähköpotkulautaa!

FAQ Paras sähköpotkulauta

Jos halut helpon tavan liikkua lyhyitä matkoja nopeasti on sähköpotkulauta hyvä hankinta siihen. Se sopii myös vähän pidemmillekkin työmatkoille. Tälläin kannattaa sijoittaa laadukkaaseen malliin.

Parasta sähköpotkulautaa etsiessäsi kannattaa ottaa montakin asiaa huomioon. Näitä on esimerkiksi paino, kantama, tehokkuus, hinta, nopeus ja renkaat.

Huonoa sähköpotkulautaa ei kannata ostaa.

Yleisesti ottaen kyllä. Tämä kannattaa kuitenkin varmistaa sähköpotkulaudan valmistajalta tai ohjekirjasta. Ota myös huomioon laudan renkaat. Jos ne ovat pienet ja ohuet ne eivät välttämättä sovellu liukkaaseen talveen.

Halvimmillaan sähköpotkulautoja saa jopa 250 eurolla. Halvin sähköpotkulauta kannatttaa ostaa vain siinä tapauksessa, jos tulet käyttämään sitä todella harvoin.

Akun kesto vaihtelee paljonkin eri mallien välillä. Yleensä akku kestää kuitenkin 15-40 kilometriä yhdellä latauksella. 

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top