Paras tekstiilipesuri kotiin – Top 3

paras-tekstiilipesuri

Tekstiilipesureilla puhdistetaan ja käsitellään tekstiilejä. Monet tekstiilipesurit on suunniteltu puhdistamaan sekä luonnon- että synteettisiä kuituja, mutta jotkut on suunniteltu erityisesti jommallekummalle. Lisäksi tekstiilipesurin veden lämpötila voi vaihdella. 

tekstiilipesuri

1. KÄRCHER Professional Puzzi 10/1

Huonekalu- ja lattiasuuttimella varustettu tekstiilipesuri/painehuuhtelukone on erityisen sopiva pienten ja keskisuurten pintojen hygieeniseen ja tehokkaaseen puhdistukseen. Se on tehokas työkalu mattojen, kangasverhoiltujen huonekalujen, auton istuimien puhdistukseen.

tekstiilipesuri

2. KÄRCHER PUZZI 9/1 BP

Kärcher Puzzi 9/1 Bp Pack on akkukäyttöinen, langaton tekstiilipesuri. Tarjoaa maksimaalisen liikkumisvapauden puhdistaessasi verhoiluja tai tekstiililattiapintoja kaikentyyppisissä tiloissa, kuten hotelleissa, kouluissa, autovuokraamoissa tai linja-autoissa ja junissa.

tekstiilipesuri

3. IPC GS 1/33 EXT

Matto- ja tekstiilipesuri, jonka maksimiteho on 1200 W. GS 1/33 EXT:ssä on tehokas imuteho ja suihkutusjärjestelmä, joka mahdollistaa esimerkiksi autojen verhoilujen, huonekalujen ja mattojen helpon ja tehokkaan puhdistuksen.

Mikä tekstiilipesuri on ylipäätään?

Tekstiilipesuri on nopea ja tehokas ratkaisu mm. mattopintojen, kangaspintaisten huonekalujen, autonpenkkien ja sisäverhoilujen puhdistamiseen. Tehokkaan imutoiminnon ansiosta pestävät pinnat kuivuvat nopeasti käyttövalmiiksi. Tekstiilipesuri on painehuuhtelu periaatteella toimiva tekstiilipintojen puhdistukseen tarkoitettu pesulaite, joka ulkonäöltään muistuttaa ihan perinteistä imuria.

Kangassohvat, sohvat ja tuolit ovat erittäin suosittuja mukavuutensa ja kestävytensä vuoksi, mutta myös parhaiten käsitelty kangas tarvitsee ajoittain puhdistusta, jotta se pysyy huippukunnossa. Tällä puhdistat ja raikastat kyllä niin myös matot, auton istuimet kuin muutkin kodintekstiilit nopeasti ja tehokkaasti ja vieläpä kustannustehokkaasti.

Tekstiilipesuri onkin lapsi ja lemmikki perheiden suosikki numero 1, siivouksen ihmelaite!

Mitä eroa on tekstiilipesurilla ja höyrypesurilla?

Käydään nopeasti läpi vielä mikä ero on höyrypesurilla ja tekstiilipesurilla, sillä tämä on useimmiten esiintuleva kysymys.

Höyrypesurin toiminta perustuu kuumaan höyryyn, ilman pesuaineita ja sillä voi pestä myös kovia pintoja. Höyrypesuri irroittaa lian vain tekstiilin pinnalta. Tekstiilipesurilla taas puhdistat tuotteen syvemmältä tekstiilin kuiduista, näin ollen tekstiilipesuri poistaa siis lian ja pölyn myös pintaa syvemmältä. 

paras-tekstiilipesuri

Vertailussa kolme parasta tekstiilipesuria

Tekstiilipesureita, joita voidaan käyttää lähes kaikenlaiseen tekstiilien puhdistukseen. Tämä voi olla vaatteita ja mattoja, mutta myös verhoilua tai verhoja. Paras tekstiilipesuri on kuitenkin melko vaikea löytää, koska käyttö tarkoitukset vaihtelevat eri henkilöiden välillä niin paljon. Tämän takia olemme vertailleet kolme parasta tektiilipesuria, jotka sopivat kaikille eri käyttötarkoituksiin.

Mikä on paras tekstiilipesuri?

Paras tekstiilipesuri meidän testiemme mukaan oli KÄRCHER Professional sen uskomattoman suunnittelun ja käytön vuoksi. Tekstiilipesurin käyttö oli mielekästä ja helppoa. Tahroja tai muuta likaan ei jäänyt erilaisten sohvien pintoihin.

tekstiilipesuriKärcher Professional PUZZI 10/1 on ammattikäyttöön suunniteltu tekstiilipesuri, kuten nimestäkin voi jo päätellä “Professional”.

Tämä kohtuuhintainen huonekalu- ja lattia suuttimella varustettu tekstiilipesuri/painehuuhtelukone, joka sopii ihanteellisesti kaikkien tekstiilipintojen hygieeniseen ja tehokkaaseen puhdistukseen; sitä voidaan käyttää verhoilun kohdennettuun puhdistukseen tai tekstiilipäällysteiden tahrojen poistamiseen. Puhdistusprosessi jättää erittäin alhaisen jäännöskosteuden, joten käsitellyt pinnat voidaan käyttää uudelleen välittömästi.

Tekstiilipesuri on erittäin kompakti ja kevyt, ja siinä on mukavat pyörät liikkumista varten; näiden ominaisuuksien ansiosta se on erittäin kätevä myös ympäristöissä, kuten hotelleissa ja konferenssi huoneissa tai auton sisätilojen puhdistamiseen. Kapean lattiasuuttimen ansiosta tekstiilipesuri soveltuu parhaiten käytettäväksi ahtaissa tiloissa. Polypropeeni kotelo kestää iskuja ja korroosiota ja on varustettu kaapeli koukuilla ja tarvikeosastolla. Puhdasvesisäiliössä on pumppua suojaava suodatin ja maksimitason ilmaisin, kun taas likavesisäiliö on helposti irrotettavissa tyhjennystä varten.

Kärcher Professional Puzzi 10/1 tekstiilipesuri on varustettu kuivakäyntisuojalla varustetulla kalvopumpulla ja tehokkaalla kaksivaiheisella imuturbiinilla; virtapainikkeet on helppo aktivoida vaikka jalkaa käyttämällä. Tässä mallissa on uusi säädettävällä kahvalla varustettu lattiasuutin, joka sopii erinomaisesti kokolattiamattojen ja kovien lattioiden puhdistamiseen.

Kärcherin huipputekniset suuttimet mahdollistavat pintojen kuivumisajan puolittamisen, jolloin kokolattiamatot ja matot ovat lähes välittömästi käveltäviä.

Puzzi 10/1 on lujarakenteinen ja varmatoiminen kone, jonka ammattikäyttöön mitoitetut varusteet kestävät intensiivistä päivittäistä käyttöä ja kuljettamista.

Ominaisuudet

 • Likavesisäiliöon helppo irrottaa ja sitä voi käyttää puhdasvesisäiliön täyttämiseen

 • Valikoima lisävarusteita monipuoliseen käyttöön

 • Kevyt

 • Ergonominen kahva

 • Pitkä virtajohto

 • Kahvassa säädettävä korkeus

Plussat

 • Kevyt

 • Hyvä pesutulos

 • Monikäyttöinen

tekstiilipesuriKärcher Puzzi 9/1 Bp on 36 V akulla toimiva tehokas langaton tekstiilipesuri, jonka on täydellinen kone puhdistamiseen, joka kokonsa ja käytännöllisyytensä puolesta sopii myös vaativalle kotikäyttäjälle. Johdoton tekstiilipesuri mahdollistaa joustavan työskentelyn ahtaissa ja paljon liikkumista edellyttävissä työkohteissa.

Tämä tekstiilipesuri on suunniteltu verhoilujen, mattojen ja muiden tekstiilialueiden puhdistamiseen missä ja milloin tahansa, ilman ulkoisia virtalähteitä mm. kodeissa, hotelleissa, kouluissa, autovuokraamoissa tai linja-autoissa ja junissa.

Tämä Kärcher -mallin tekstiilipesuri on erittäin kestävä ja rajattomalla toiminta-alueella, se pystyy puhdistamaan perusteellisesti. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi pesuaineliuos suihkutetaan paineen alaisena syvälle tekstiilikuituihin, minkä jälkeen väliin tulee imu, joka imee nesteen yhdessä liuenneen lian kanssa.

Kärcher Puzzi 9/1 Bp tarjoaa poikkeuksellisen hygieenisen puhdistustuloksen ja hiljaisen toiminnan, joten se sopii erinomaisesti myös täydellisesti julkisiin tiloihin käytettäväksi sekä Lisäksi kantokahva on ergonominen, helppo kuljettaa. 

Kone on erittäin helppo koota ja käyttää, vaikka et olisi käyttänyt sitä aiemmin. Et tarvitse työkaluja tai kokemusta mattojen tai verhoilun puhdistuskoneista. Helpot pikakäyttöohjeet takaavat nopean ja turvallisen työskentelyn. Tämä on oiva vaihtoehto jos tarkoituksena on hankkia pitkäikäinen ja tehokas laite tekstiilipintojen pesuun.

Siinä on tehokas 36 V:n akku, jossa on Real Time -tekniikka ja LCD-näyttö, jossa seuraavat tiedot on merkitty:

 • Jäljellä oleva käyttöaika

 • Jäljellä oleva latausaika

 • Akun kapasiteetti 

Se on myös yhteensopiva kaikkien 36 V Karcher Battery Power + -akkualustan koneiden kanssa.

Akun pitkäkäyttöikä

Tämän pölynimurin pitkä akun käyttöikä varmistaa korkean hyötysuhteen, ja se asentaa vankan ja kestävän kalvopumpun.

Mukavuussyistä on myös kaksi suurta käsi- tai jalkakäyttöistä painiketta. Vaivaton käsittely, yhdellä kädellä kuljetettava reunusten ja askelmien yli, se on suunniteltu myös pitkiin väsymättömään käyttöön.

Täydellinen tarvikesarja

Pölynimuri sisältää täydellisen sarjan tarvikkeita kankaiden syväpuhdistukseen, imuputki on joustava, mikä mahdollistaa optimaalisen imukulman ja täydellisen kuivaus tuloksen.

Lisävarusteena hankittavissa lattiasuutin on 240 mm leveä ja siinä on integroitu suihkunpoistoputki. Ergonominen kahden käden kahva tarjoaa paremman käyttömukavuuden. Kaikki lisävarusteet saa kätevästi sijoitettua koneeseen ja siinä on myös käytännöllinen sisäänrakennettu lokero pesuaineille.

Irrotettava 2 in 1 -säiliö

Vesisäiliö täyttyy helposti ja nopeasti, likaisen veden poistaminen on kätevää ja helppoa.

Ominaisuudet

 • 36V akku

 • Tekstiilikuitujen puhdistus

 • Irrotettava 2-in-1-säiliö

 • Vahvuus

 • Ergonominen kantokahva

 • Monipuolisuus

 • Laaja valikoima lisävarusteita

 • Reaaliaikainen tekniikka

 • Hiljainen

 • Helppo kuljetus

 • Keveys

Plussat

 • Hiljainen

 • Tehokas

 • Kestävä ja vankka muotoilu

 • Langaton

 • Ergonominen

 • Kevyt

Miinukset

 • Laite lämpenee nopeasti, mutta kestää kauan jäähtyä.

 • Melko kallis.

tekstiilipesuriIPC GS 1/33 EXT tekstiilipesuri, ammattikäyttöön tarkoitettu Matto- ja tekstiilipesuri pienten ja keskikokoisten tekstiilipintojen imurointiin ja puhdistukseen; Tämä pölynimuri on varustettu tehokkaalla kaksivaiheisella imuteho ja suihkutusjärjestelmällä, joka sopii myös jatkuvaan käyttöön, ja sitä voidaan käyttää kokolattiamattojen sekä autojen verhoilujen, huonekalujen ja mattojen helpon ja tehokkaan puhdistukseen.

Aspiraattorissa on kompakti rakenne ja kestävä 33 litran ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö; jalustassa olevat kääntyvät pyörät helpottavat liikkeitä ja kaapelin voi kiertää erikoiskoukun päälle turhien esteiden välttämiseksi. 

IPC GS 1/33 EXT matonpuhdistin on varustettu hermeettisesti suljetulla kellukkeella ja integroidulla vaahtoamisen esto järjestelmällä, jotka takaavat erinomaisen luotettavuuden käsittelyn aikana. Toinen tärkeä ominaisuus on lisävarusteena hankittavissa eksklusiivinen suodatin, joka käy läpi erityisen antibakteerisen käsittelyn hopea ioneilla bakteerien, sienten, virusten ja mikroloisten solukalvon tuhoamiseksi ja niiden kasvun ja lisääntymisen estämiseksi. Nämä suodattimet toimivat välittömästi käytön aikana ja ovat erittäin helppoja puhdistaa. Syvempään puhdistukseen on mahdollista käyttää sisäistä 11 litran pesuainesäiliötä

Pitkän johdon kanssa on helppo työskennellä eikä pistoketta tarvitse olla vaihtamassa vähän väliä. 

Näiden koneiden valmistukseen käytetään kierrätettyä muovia jopa 75%, joka on saatu tarkasti valitusta jätteestä. nämä romut käsitellään innovatiivisilla prosesseilla, jotta lopputuote pystyy takaamaan kestävyyden.

Ominaisuudet

 • Tukeva ja kompakti rakenne

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö

 • Integroitu pesuainesäiliö

 • Injektio- ja poistojärjestelmä

 • Luotettava kaksivaiheinen moottori

 • Sanifilter-suodatin poistaa bakteereita ja bakteereja

 • Kemikaaleja kestävä sylinterikannen tiiviste / Ainutlaatuinen sisäänrakennettu tiiviste: Erittäin kestävä myös kemikaaleille

 • Hermeettisesti suljettu uimuri

 • Vaahtoamisen Estojärjestelmä

 • Ihanteellinen intensiiviseen käyttöön

Plussat

 • Tehokas imuteho ja suihkutusjärjestelmä

 • Ketterä liikuttaa

 • Helppohoitoinen

 • Helppo käyttää

 • Pitkä käyttöikä

 • Suht hiljainen

 • 100% kierrätettävä

Miinukset

 • Lisäosat hankittava erikseen

Tekstiilipesurin käyttö

Tekstiilipesurin käyttäminen on helppoa ja se onnistuu kaikilta. Se sopii hyvin sohvien, sänkyjen, mattojen ja autossa olevien penkkien putsaamisseen. Tekstiilipesuria on helppo käyttää. Sitä voisi verrata imurin käyttöön. Jos osaat käyttää imuria, osaat käyttää myös tätä pesuria.

Toimii painehuuhteluperiaatteella

Tekstiilipesuri toimii painehuuhteluperiaatteella, jolloin pestävän kohteen pinta jää yleensä vain hieman kosteaksi/märäksi. Tästä ei tarvitse kuitenkaan huolehtia, koska pinta kuivuu itsestään noin vuorokaudessa.

Pestävän kohteen valmistelu

Suosittelemme aloittamaan puhdistuksen etenkin tekstiili pinnoista ihan tavallisella imurilla. Tällöin saat suurimmat liat, jotka ovat tekstiilin päällä pois. Seuraavaksi liota pesuainetabletti tekstiilipesurin säiliöön. Pesuaineen menekki riippuu kohteen likaisuudesta ja käyttäjän pesutekniikasta. Yleensä kuitenkin yksi pesutabletti riittää yhtä pesukohdetta varten.

Jos pestävä pinta ei ole kovin likainen, voi pesun aloittaa heti suoraan niin, että tekstiilipesuri työntää kovalla paineella pesuvettä ja samalla imee saadun likaveden.

Yleensä pestävän kohteen pinta on kuitenkin sen verran likainen, että siihen kannattaa laittaa ennestään jo pesuvettä vaikuttamaan. Sillon laitat tekstiilipesuristasi pelkän painehuuhtelun päällä ja levität pesuveden. Kun pesuvesi on vaikuttanut hetken lähdetään pintaa pesemään kunnolla tekstiilipesurin avulla.

Jos huomaat tekstiilissä sellaisia tahroja, jotka eivät lähde normaalilla pesuaineella, voi olla hyvä laittaa niihin hetkeksi jotain tahranpoistoainetta.

Pesun jälkeen

Lopuksi on hyvä tehdä huuhtelu pelkällä vedellä ilman pesuvettä. Eli pestään pinnat uudestaan paineella, mutta käyttäen pelkästään vettä. Tämän jälkeen tekstiilipesurin säiliöt huuhdellaa ja annetaan kuivua ennen seuraavaa käyttöä.

Tekstiilipesuri kokemuksia

Tekstiilipesuri on hellävarainen mutta erittäin tehokas laite erilaisten pintojen puhdistukseen. Se imee likaa suoraan pois kankaasta, minkä takia kohde puhdistuu myös ”sisältä” eikä vain pinnalta.

Tämän takia tekstiilipesuri on saanut paljon loistavia kokemuksia ja kehuja. Positiivisia tekstiilipesuri kokemuksia on ollut useita. Parhaana ominaisuutena on yleisesti ollut tehokkuus ja sen tuottama puhdistus. Esimerkiksi autojen penkkien puhdistaminen olisi suorastaan mahdotonta ilman tekstiilipesuria. Tekstiilipesurilla pintojenja tekstiilien puhdistaminen on nopeaa ja tehokasta.

Yhteenveto paras tekstiilipesuri

Tässä artikkelissa olemme toimittaneet sinulle parhaan tekstiilipesurin kotiisi ja perheellesi. Toivomme, että tämä artikkeli on auttanut sinua löytämään ihanteellisen tesktiilipesurin juuri sinun tarpeisiisi. Mainitsemme vielä testimme tuloksen, jossa paras tekstiilipesuri oli kärcher professional sen laadukkuuden vuoksi.

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top