Paras ulkoporeallas terassille 2023

paras-ulkoporeallas

Ulkoporealtaat ovat kiistatta erittäin ihania ja mukavia, josta voit nauttia yksin tai läheistesi kanssa. Paremman kokemuksen saat, kun olet juonut samppanjaa ja sinulla on hyvä tarina kerrottavana.

Ei ole parempaa aikaa kuin nyt ostaa poreallas terassillesi. Kuumana kesänä ulkoporeallas tarjoaa viilennys keinoin. Mutta myös kylmänä talvena voit käyttää poreallastasi.

Se voi auttaa sinua kuvittelemaan itsesi kauniille talvilomalle, jota olet suunnitellut jo niin kauan.

Tästä artikkelista tulet löytämään tämän hetken parhaan ulkoporealtaan terassillesi. Lue lisää saadaksesi lisätietoja.

paras-ulkoporeallas

1. Lay-Z-Spa Hawaii ulkoporeallas

Mitat:

180 x 180 x 71 cm

Koko:

4-6 ihmistä

Asennus:

Helppo

Lämpeneminen:

Nopea

paras-ulkoporeallas

2. Lay-Z-Spa Miami ulkoporeallas

Mitat:

80 x 180 x 66 cm

Koko:

2-4 ihmistä

Asennus:

Helppo

Lämpeneminen:

Nopea

paras-ulkoporeallas

3. Ulkoporeallas Jupiter, Wellis

Mitat:

200 x 200 x 87 cm

Koko:

4-5 ihmistä

Asennus:

Vaikeampi

Lämpeneminen:

Nopea

Mikä on ulkoporeallas?

Lämmitetyn veden allasta, joka on tarkoitettu useammalle kuin yhdelle henkilölle kerrallaan, kutsutaan ulkoporealtaaksi (usein kahdesta kahdeksaan henkilöä).

Se sijaitsee yleensä talosi ulkopuolella, kuten terassilla tai puutarhassa. Tämän takia se ei siis vie talosi sisältä tilaa.

Useimmat ihmiset käyttävät niitä rentoutumiseen tai seurustelemiseen perheen ja ystävien kanssa. Nykyään ulkoporeallas terassille on trendikäs porealtaiden ystävien keskuudessa.

Ulkoporealtaan tuomat hyödyt

Helpompi toimitus ja asennus

Ulkoporealtaat on helpompi koota kuin talon sisäiset kylpyammeet. Vaikka joudut luomaan perustan ja tekemään tarvittavat ulkoiset sähköliitännät, asennuksen kokonaiskustannusten pitäisi olla pienemmät.

Helppo kuivaaminen

Sinun ei tarvitse huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta, kun olet ulkona. Kannen tai terassin vaurioitumisen välttämiseksi tuuli poistaa ylimääräisen kosteuden, jota kylpytynnyrisi synnyttää.

Upea näköala

Ympärivuotisessa ulkoporealtaassa rentoutumisessa on tietty vetovoima, joka sisällä olevasta kylpyammeesta puuttuu. Terassillasi sijaitsevassa ulkoporealtaassa voit nauttia maisemista, auringonlaskusta, linnunlaulusta ja monista erilaisista tuoksuista, joita vuodenaikojen vaihtuessa tulee. Sulaudut ympäristöösi ja tulet osaksi sitä.

Mikä on paras ulkoporeallas?

Et tule katumaan, jos mietit ulkoporealtaan ostamista, etenkin koska voit nauttia siitä ympäri vuoden. Jos etsit kunnollista uima-allasta perheellesi ja ystävillesi, ulkokylporeamme on paras vaihtoehto.

Alla on valikoimamme parhaista ulkoporealtaista terassille, joka on nyt ostettava:

1. Lay-Z-Spa Hawaii ulkoporeallas

paras-ulkoporeallasLay-Z-Spa Hawaii AirJet -ulkoporeallas tarjoaa ylellisyyttä ja mukavuutta hintaan, joka ei maksa koko palkkaasi. Kaiken kaikkiaan se on mielestämme vuoden 2022 paras ulkoporeallas. 

Hawaii AirJet -kylpytynnyri jättää kävijääsi pysyvän vaikutuksen ergonomisen muotoilunsa ansiosta, johon mahtuu kerralla 4-6 henkilöä.

Tämä ulkoporeallas, joka hyödyntää erinomaisesti neliön muotoista muotoilua, sopii erinomaisesti juhlien järjestämiseen suurelle määrälle ihmisiä sekä romanttisen ympäristön tarjoamiseen kahdelle.

Pumpun digitaalisella ohjauspaneelilla voit aktivoida 140 AirJets, pikalämmitysjärjestelmän, lämpötilan säädön ja virransäästöajastimen.

Tämä tarkoittaa, että voit asettaa ajan, jolloin se alkaa lämmetä, jonka jälkeen se on valmis käytettäväksi milloin tahansa.

Sen mukana tulee Lay-Z-Freeze Spa’s Shield, joka suojaa vettä jäätymiseltä aktivoimalla itsensä automaattisesti, kun lämpötila laskee tietyn kynnyksen alle. Tämä mahdollistaa sen, että voit vapaasti käyttää ulkoporeallastasi aina, kun mielesi tekee.

Lisäksi Lay-Z-Spa Hawaii AirJetissä on ChemConnet-kemikaaliannostelija, eristävä kansi ja tukeva yläkansi, joka estää roskien putoamisen altaaseen.

Plussat:
– 2 vuoden takuu.
– Ei vaadi ammattimaista asennusta.
– Suoja UV-säteiltä
– Erinomainen kestävyys pitkäaikaiseen käyttöön.
– 40 AirJet-järjestelmä.
– Mahtuu mukavasti 4-6 hengelle.

Haittoja:
Täyttö vie aikaa.
Lämmittäminen vie aikaa.

2. Lay-Z-Spa Miami ulkoporeallas

(Toiseksi paras)

paras-ulkoporeallasHaluatko halvan puhallettavan ulkoporealtaan? Tämä malli on erinomainen valinta, jos haluat helposti liikutettavan ulkoporealtaan, jota on helppo käyttää ja jonka hinta on kohtuullinen.

Isossa-Britanniassa Lay-Z-Spa Miami on ulkoporeallas, joka on voittanut useita palkintoja, tehden siitä yhden parhaimista ulkoporealtoista.

2-4 hengen Miami puhallettava ulkoporeallas sopii vaatimattomalle terassille ja pariskunnille tai nuoremmille perheille. Neljän aikuisen kanssa se voi kuitenkin olla melko ahdas. Tämä malli on ihanteellinen aloittelijoille.

Tässä ulkoporealtaassa on ilmasuihkut, ja sen lämpötila nousee 40 celsiusasteeseen. Sitä mainostetaan yhdeksi hienoimmista tavoista rentoutua oman talosi rauhassa ja mukavuudessa.

120 Air-Jet -teknologia tarjoaa kokonaisvaltaisen hieronnan täydelliseen rentoutumiseen.

Laatikossa on kestävä vuoraus, puhdistusliuoksella täytetty uima-allas, puhallettava kansi, allas, osat ja ilmasuihkujärjestelmä.

Hierontasuuttimet on lisätty ergonomisesti tämän järjestelmän suunnitteluun. 

Varmista, että allas on peitetty ja kaikki laitteet on sammutettu, kun sitä ei käytetä.

Plussat:
– Halpa hinta
– Sisältää korkealaatuisten kylpyammeiden ominaisuuksia.
– Se rauhoittaa useita terveysongelmia. Kylpytynnyrit hoitavat niveltulehdusta ja selkävaivoja.
– Lay-Z-durability Spa lisää sen arvoa.
– Se on turvallinen.

Haittoja:
– Sen valkoinen sisäpuoli voi likaantua ilman huoltamista

3. Ulkoporeallas Jupiter, Wellis

(Laadukkain)

paras-ulkoporeallasUlkoporeamme – Jupiter MyLine

Jupiter-porealtaassa on ergonomisesti muotoillut istuimet, 46 hierontasuutinta ja Bluetoothilla varustettu äänentoistojärjestelmä. Pääistuimesta tulee niska-, hartia-, vyötärö- ja lannehieronnan ansiosta varmasti suosikkipaikkasi!

Jupiter-ulkoporealtaan ominaisuuksia

Jupiter-ulkoporealtaalla on markkinoiden paras hinta-laatusuhde. Perheiden tarpeet on huomioitu altaan muotoilussa eri syvyisillä istuimilla. Altaassa on tilaa yhteensä viidelle hengelle: yksi makuupaikka ja neljä istumapaikkaa. Kaikki Wellis-ulkoporealtaiden suuttimet ovat suunnattavia, jolloin voit kätevästi suunnata hieronnan tiettyyn kohtaan. Altaasta löytyy myös pyöriviä suuttimia, jotka pyörivät hieronnan aikana. Pyörivät suuttimet mahdollistavat hieman laajemman hieronta-alueen, eikä hierontateho kohdistu jatkuvasti samaan kohtaan. Jokainen suutin on myös mahdollista avata ja sulkea erikseen. Jos siis et halua tiettyyn kohtaan hierontaa, on suutin helposti suljettavissa kääntämällä suutinta vastapäivään. Kun suljet suuttimen, kohdistaa hierontapumppu tehon kuitenkin automaattisesti muihin suuttimiin. Jokaiselle löytyy siis varmasti miellyttävä sekä omia tarpeita vastaava hieronta ja paikka altaassa. Tässä viehättävässä ulkoporealtaassa viihtyvät varmasti kaikki. Jätä arjen kiireet taaksesi ja rentoudu ulkoporealtaan hemmottelevissa poreissa!

Wellis-ulkoporealtaat

Eurooppalaisella Welliksellä on pitkä historia laadukkaiden ulkoporealtaiden valmistajana. Wellis onkin euroopan johtava ulkoporealtaiden valmistaja. Kunnollinen ja huolellisesti toteutettu eristys takaa maltilliset käyttökustannukset. Paksu eristekansi tulee aina altaan mukana. Elämystä lisää vakiovarusteena tuleva langaton musiikkijärjestelmä.
Altaaseen sopiva suodatin: Darlly SC705

Yleiset tiedot:

 • Wellis on Euroopan johtava porealtaiden valmistaja. Pitkälle automatisoitu, moderni tuotanto yhdistettynä laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin ovat avainasemassa korkealuokkaisen porealtaan valmistuksessa.
 • Luotettava kanadalainen ohjaus- ja lämmitysjärjestelmä pitää veden lämpimänä ja puhtaana ympäri vuoden.
 • Ulkoverhoilu: komposiittimateriaali
 • Sisäpinta: saniteettiakryyli, 6,3 mm paksu (Polyfoam vahvistettu 50 kg) – hygieeninen ja helppo pitää puhtaana
 • Tukeva runko – rungolla 7 vuoden takuu
 • Erillinen, synteettinen pohja-allas
 • Vaivaton vedenvaihto: vain 2-4 kertaa vuodessa
 • Otsonointi – otsonaattori aina vakiona: desinfioi kylpyvettä
 • Darly kuitusuodatusjärjestelmä
 • Suihkulähteitä 2 kappaletta
 • Niskatyynyjä 3 kappaletta
 • Suuttimet pyöriviä ja suunnattavia – voi myös avata ja sulkea
 • Gecko (Kanada) ohjausjärjestelmä
 • Lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä: automatisoitu
 • Led-vesirajavalaistus (valo-ohjelmia 16)
 • Eristävä kansi

Ulkoporealtaan värit Altaan sisäväri: Sterling Silver
Altaan ulkoväri: harmaa

Takuu: Teknisten osien takuu 3 vuotta ja allasakryylilla on 10 vuoden takuu. Lisäksi rungolla on 7 vuoden takuu.

Hintaan sisältyy:

 • Ulkoporeallas
 • Eristekansi
 • Suodatin

Huomioithan että altaan toimitukseen ei sisälly vedenhoitokemikaaleja! Altaan käyttöönottoon suosittelemme tilaamaan klooriraetta, PH+ sekä PH- kemikaaleja. Tai vaihtoehtoisesti klooritonta vedenhoitotuotetta esimerkiksi Spabalancer.

Miten valita ulkoporeallas?

Voit nauttia yksityisestä kuumasta ulkoporealtaastasi takapihallasi. Rauhoittava ja rentouttava poreallas sopii ihanteellisesti ihmisille, joilla on kipeitä lihaksia ja niveliä tai haluat vain rentoutua.

Kun olet päättänyt ostaa ulkoporealtaan, sinulla on edessä paljon suunnittelemista. Olemme koonneet tämän oppaan auttaaksemme sinua tekemään koulutetun ja varmasti oikean oston:

Mittaaminen ja pinta-ala:

On tärkeää ottaa huomioon ulkoporealtaan koko, istuinalue ja tehovaatimukset ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Katso ensin nämä.

Sijainti:

Ennen shoppailua valitse ensin sopiva paikka ulkoporealtaallesi. Yleensä poreallas asennetaan kannelle tai parvekkeelle tai ihan vain kodin pihalle. Tee ääriviivat halutusta ulkoporealtaan koosta.

Ulkoporealtaan istuimet:

Onko sinulla ystäviä tai perheenjäseniä tulossa kylpemään? Valitse siis niin suuri ulkoporeallas, että kaikki ystäväsi tai perheesi jäsenet mahtuvat siihen kerralla.

Ylimääräiset yksi tai kaksi paikkaa ei ikinä ole haitaksi, vaan tuovat mukavaa lisätilaa.

Liittäminen sähköverkkoon:

120 V:n Plug-and-Play-liitäntää suositellaan ulkoporealtaille, jotka voidaan siirtää myöhemmin. Jos haluat johdottaa ammeen tulevaisuudessa, monissa altaissa on jännite, jota voidaan muuttaa.

Materiaali:

Akryyli on tyypillisin materiaali ammeen seinään, vaikka muita vaihtoehtoja ovat rotaatiovalettu polymeeri, vinyyli tai puu. Porealtaan kuori vaikuttaa sen ulkonäköön, hintaan, eristykseen ja lujuuteen.

Suihkukoneet:

Herkimmän hieronnan tarjoavat suihkut, jotka sekoittavat vettä ja ilmaa. Älä anna suurien paineiden ja kalliiden hierontapakettien hämätä.

Vähentynyt paine johtuu suihkujen määrän lisäämisestä. Ainoa vaihtoehto painehäviön pysäyttämiseksi on käyttää suurempia, energiatehokkaampia moottoreita.

Ulkoporeallas kokemuksia

Useimmille henkilöille porealtaan omistaminen ja ylläpito on investoinnin arvoista, jos aiot käyttää sitä usein sekä olet valmis käyttämään aikaa ja vaivaa.

Ulkoporeallas on loistava ostos. Jos et tule kuitenkaan käyttämään sitä se ehkä ole paras hankinta.

Ulkoporeallas ei ole niin arvokas sinulle ja perheellesi kuin uskoisit, jos et pysty ylläpitämään sitä.

Tässä positiivisia kokemuksia ulkoporealtaista:

– Henkinen ja fyysinen terveytesi voivat hyötyä ulkoporealtaasta.
– Erinomainen urheilullisen toiminnan aiheuttaman rasituksen lievittämiseen.
– Ulkoporealtaan käyttö voi auttaa lievittämään niveltulehdukseen liittyvää kipua sekä selkäkipua.
– Vähentää henkisen stressin vaikutuksia.
– Järjestä mukavammat tapaamiset ystäviesi ja naapurisi kanssa.
– Jopa pakkasen puolella ei ole mitään syytä välttää ulkoilua.
– Mukautuvampi kuin uima-allas

Yhteenveto

Hyvin hoidettu ulkoporeallas on erinomainen rentoutumismuoto, ja voit myös pitää hauskaa. Vaikka ulkoporealtaan käytössä on tiettyjä haittoja, uskomme, että niiden lukuisat edut ovat kuitenkin paremmat.

Valitse terassille mikä tahansa yllä mainituista ulkoporealtaista ja vietä aikaa läheistesi kanssa.

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top