Paras vaatehöyrystin vertailu 2023

paras-vaatehöyrystin

Vaatehöyrystimet ovat helpoin tapa suoristaa vaatteet ja ne ovat lisäksi edullisia ja kestäviä. Vaatehöyrystin on uusi ja tehokas tapa tasoittaa ryppyisiä vaatteita. Ne ovat myös äärimmäisen monipuolisia. Voit suoristaa ja huoltaa vaatteiden höyrystimellä ryppyjä pehmustetuista huonekaluista, verhoista, liinavaatteista ja paljon muistakin. Ja höyry myös tuhoaa pölypunkkeja, bakteereita ja luteja, mikä auttaa pitämään kalusteet hyvässä kunnossa.

Vaatehöyristimet sopivat herkille ja huokoisille materiaaleille, ja niitä on useita eri kokoisia ja muotoisia. Ne ovat loistava vaihtoehto myös matkustamiseen.

paras-vaatehöyrystin

1. Philips GC800/80

Philipsin 8000-sarjan kannettava höyrysilitin takaa vaatteiden nopean ja helpon tasoituksen. Sitä voidaan käyttää kaikentyyppisille kankaille, jopa kaikkein herkimmille – antamatta vaatteille kiilto- tai palamisjälkiä.

Tämä sopii kaikille, jotka haluavat hyvän vaatehöyrystimen hyvään hintaan!

vaatehöyrystin

2. Philips ComfortTouch

Mukavuutta ja tarkkuutta: Philips ComfortTouch -höyrystimessä on erityisen pitkä StyleBoard-höyrysilityslauta, joka mahdollistaa myös pidempien vaatekappaleiden höyryttämisen tukea vasten.

Sen suuri koko ja tehokkuus mahdollistaa sen tehokkaan käytön. Hinta on kuitenkin kovempi, kuin muissa malleissa.

paras-vaatehöyrystin

3. Tefal Access Steam

Access Steam Minute on helppokäyttöinen kädessä pidettävä höyrystin, joka auttaa sinua näyttämään hyvältä hetkessä, jolloin saat tasaisia ja esitteleviä tuloksia ilman stressiä.

Tämä malli ei ole ehkä se tehokkain ja laadukkain, mutta se on edullinen ja tekee tehtävänsä. 

Mitä huomioida vaatehöyrystin ostamisessa?

Vaatehöyrystimet vaihtelevat suuresti muodoltaan, toiminnaltaan ja hinnaltaan. Pidä seuraavat asiat mielessä, niin löydät itsellesi parhaiten sopivan:

 • Malli: Jos aiot käyttää vaatehöyrystintä enimmäkseen reissussa tai verhojen puhdistamiseen, etsi kämmeneen sopiva malli. Jos haluat käyttää sitä säännöllisesti vaatteiden höyryttämiseen, kannattaa harkita seisovan höyrystimen ostamista, jota ei tarvitse kannella mukana
 • Vesikapasiteetti: Pienimmät koneet tuottavat höyryä 10 minuuttia ja suurimmat mallit toimivat 1,5 tuntia kerrallaan. Mieti, kuinka paljon aikaa sinulla on myös vaatteiden höyryttämiseen; arki-aamuisin ennen töitä saattaa tarvita nopeampaa vaatehöyrystintä kuin se, joka käyttää sitä vain viikonloppuisin ja silloin kun on eniten aikaa päivässä.
 • Ekstrat: Joissakin vaatehöyrystimissä on lisävarusteita ja turvaominaisuuksia, ja monissa on jopa sisäänrakennettu silityslauta. Nämä pienet asiat voivat tehdä prosessista helpompaa ja tehokkaampaa.

Vaatehöyrystimen saatavuus voi tehdä päivästä onnistuneen tai epäonnistuneen. Olemme koonneet parhaat vaatehöyrystimet kaikissa malleissa ja hintaluokissa, joten ryppyiset vaatteet voivat vihdoin olla menneisyyttä.

Mikä on paras vaatehöyrystin?

Paras vaatehöyrystin testiemme mukaan on vaatehöyrystin Philips GC800/80, joka toimii erityisen hyvin ryppyjen suoristamisessa ja vaatteiden kunnon ylläpitämisessä.

Se kykenee myös toimimaan eri kalusteissa, kuten sohvissa ja verhoissa. Tämä lisää loistavasti sen käyttömahdollisuuksia ja on siksi meidän valintamme.

1. Philips GC800/80

(Kaikkein paras)

paras-vaatehöyrystinVältä rypistyneitä paitoja ja mekkoja tällä tehokkaalla ja käytännöllisellä höyrysilittimellä, joka takaa nopeat tulokset joka päivä.

Philipsin 8000-sarjan kannettava höyrysilitin takaa vaatteiden nopean ja helpon tasoituksen. Sitä voidaan käyttää kaikentyyppisille kankaille, jopa kaikkein herkimmille – antamatta vaatteille kiilto- tai palamisjälkiä. Käytä höyrysilitintä, kun vaatteet makaavat tai roikkuvat, riippuen siitä, mitä haluat tasoittaa ja mikä on helpointa.

Ominaisuudet:

 • Tehokas ja käytännöllinen höyrysilitin nopeisiin tuloksiin joka päivä

 • Ei tarvetta silityslaudalle

 • Höyrytä vaatteet kun ne makaavat tai roikkuvat

 • Höyry jopa 32 g / min

 • Kalkinpoistotekniikka

 • Ei palomerkkejä

Tekniset tiedot:

 • Kaikille silitettäville kankaille: Kyllä

 • Vältä palomerkkejä: Kyllä

 • OptimalTEMP -tekniikka: Kyllä

 • Nopea taitto: 2-in-1-toiminto: Kyllä

 • Teho: 1600 W

 • Käyttövalmis: 1 min

 • Steam on demand: Kyllä

 • Vaihteleva höyry: 2 tasoa

OptimalTemp-tekniikka varmistaa, ettei kangas vahingoitu. Höyrystintä voi käyttää turvallisesti kaikille kankaille. Se on erinomainen ratkaisu herkille kankaille, kuten silkille ja kashmirvillalle.
 
Höyrytä koko asu jopa 3 minuutissa**. Lämpölevy takaa tulokset nopeasti, sillä se estää kosteuden tiivistymisen vaatteisiin.

2. Philips ComfortTouch GC557/30

(Tehokkain)

vaatehöyrystinPhilips ComfortTouch -höyrystimellä on helppo poistaa vaatteiden rypyt kauluksesta helmaan. Laite suoristaa kaiken tyyppiset materiaalit vaivattomasti.

Mukavuutta ja tarkkuutta: Philips ComfortTouch -höyrystimessä on erityisen pitkä StyleBoard-höyrysilityslauta, joka mahdollistaa myös pidempien vaatekappaleiden höyryttämisen tukea vasten. FlexHead-teknologian ansiosta voit höyryttää vaatteiden alaosan ilman turhaa kumartelua. Joustava höyrylevy jakaa höyryn laajemmalle alueelle, minkä ansiosta höyryttäminen sujuu nopeammin.

5 höyrytasoa: Valittavana on 5 eri höyrytasoa.

Turvallinen kaikille materiaaleille: ComfortTouch sopii kaikille materiaaleille, silkki mukaan lukien.

Kalkinpoisto: Säännöllinen kalkinpoisto pidentää laitteen käyttöikää ja estää vaaleiden läikkien ilmestymisen vaatteisiin höyryttämisen yhteydessä. Laitteessa on kätevä kalkinpoistotoiminto.

Harja: Paksujen kankaiden harjaaminen on suositeltavaa ennen höyrytystä, sillä se auttaa höyryä imeytymään materiaaliin antaen sileämmän lopputuloksen.

Hang&Lock-vaateripustin, joka lukittuu paikalleen, antaa erinomaista tukea höyrystämisen aikana.

Kalkinpoistotoiminto: Käyttämällä kalkinpoistotoimintoa säännöllisesti pidennät laitteen käyttöikää.

3. Tefal Access Steam DT7000E0

(Edullinen)

vaatehöyrystinAccess Steam Minute on helppokäyttöinen kädessä pidettävä höyrystin, joka auttaa sinua näyttämään hyvältä hetkessä, jolloin saat tasaisia ja esitteleviä tuloksia ilman stressiä. Koe vaivaton vaatteiden hoito, joka sopii ihanteellisesti viime hetken korjauksiin ja jokapäiväisiin höyrytystarpeisiin.

Access Steam Minute tarjoaa pehmeän, ryppyttömän tyylin ilman vaivaa. Se tarjoaa kivuttomat päivittäiset höyrytysratkaisut, jotka auttavat sinua näyttämään parhaalta hetkessä. Ilman silityslautaa tämä kätevä käsihöyrystin lisää itseluottamusta päivääsi ja mahdollistaa helpon ryppyjen poiston sekä viime hetken korjauksia että päivittäisiä höyrytyksiä varten. Nopea 45 sekunnin lämmitys saa sinut käyntiin hetkessä, sillä kaikki höyryt, joita tarvitset nopeisiin ja tehokkaisiin tuloksiin, sekä irrotettava vesisäiliö kätevää täyttöä varten. Parannetut ominaisuudet yhdistyvät mukavan, käyttäjäystävällisen suunnittelun kanssa täydellisen ja helppokäyttöisen höyrytyspaketin täydentämiseksi. Access Steam Minute: vaivaton höyrytys kämmenelläsi.

 • Teho 1100 W
 • Höyryteho 17 g/min
 • Höyrypää Muovia
 • Lämpenemisaika 45 s
 • Virtajohdon pituus 2 m
 • Höyrysäädin kahvassa
 • Vesisäiliön tilavuus 150 ml
 • Päälle/pois-kytkin
 • Käsikäyttöinen
 • Vesisäiliö Irrotettava
 • Autonomia 8 min
 • Höyryvalmiuden ilmaisin
 • Virtajohdon säilytystarranauha
 • Kalkinpoistotoiminto
 • Huuhtelujärjestelmä
 • Steam pyynnöstä
 •  

LISÄTARVIKKEET

Lisävarusteet Kangasharja / Höyrypelti
Oven koukku

 

Kuinka valita paras vaatehöyrystin itselle?

Olemme koonneet listan, miten valitset parhaan vaatehöyrystimen itsellesi, jotta et tule pettymään. Huomiomme vertailussa tämän listan kohdan ja teimme päätöksen sen avulla.

Tyyppi

Vaatehöyrystin laitteita on kahdenlaisia: kädessä pidettävät höyrystimet  ja suuret pystysuorat höyrystimet, jotka ovat maassa. Tarvitsemasi tyyppi riippuu siitä, miten haluat käyttää sitä, kuinka kauan haluat käyttää sitä höyryämiseen yhdellä kertaa ja kuinka paljon säilytystilaan sinulla on käytettävissä.

Kädessä pidettävät vaatehöyrystimet sopivat parhaiten henkilölle, joka höyryttää vaatteita satunnaisesti tai jolla ei ole tilaa suurelle  höyrystimelle. Suuret vaatehöyrystimet sopivat paremmin niille, jotka höyryttävät vaatteita usein, koska näissä tuotteissa on suurempi vesisäiliö, joten ne voivat höyryttää paljon pidempään kuin kädessä pidettävät laitteet. 

Jos olet kiinnostunut suuresta vaatehöyrystimestä, varmista vain, että sinulla on kotonasi tarpeeksi säilytystilaa sellaiselle. Vaikka jotkut suuret vaatehöyrystimet voidaan taitella pienemmiksi, ne tarvitsevat silti suunnilleen yhtä paljon tilaa kuin pölynimuri.

Lämmitys aika

Useimmat vaatehöyrystimet lämpenevät vajaassa minuutissa, mutta tarkka aika vaihtelee säiliön koon ja höyrystimen tehon mukaan. Pienemmät höyrystimet lämpenevät nopeammin kuin suuremmat vaatehöyrystimet, joiden lämpeneminen voi kestää noin kaksi minuuttia. Vaikka ero ei ole suuri, se on silti tärkeää ottaa huomioon. 

Samoin aika, jonka vaatehöyrystin voi olla päällä, vaihtelee sen säiliön kapasiteetin mukaan. Pienemmillä höyrystimillä on käyntiaika noin 8-20 minuuttia, kun taas isommat höyrystimet voivat toimia 1-2 tuntia asetuksesta riippuen.

Ominaisuudet

Vaatteiden höyrystimen tärkein ominaisuus on tehokkuus, mutta lisäominaisuudet voivat varmasti helpottaa höyrytysprosessia huomattavasti. 

Yleisiin lisäominaisuuksiin kuuluu useampi kuin yksi höyryasetus, joka auttaa, jos haluat saada höyrytyksen valmiiksi nopeasti tai sinulla on tukevampia kankaita, jotka vaativat kovemman käsittelyn. Saatavilla on myös lisävarusteita, kuten rypytysklipsit ja harjasharjan kiinnikkeet. Rypytysklipsit auttavat vähentämään ryppyjä housuihin ilman rautaa, kun taas harjasharjakiinnitys auttaa löysäämään kankaan kuituja, jotta ne suoristuvat helpommin.

Jos etsit suurta vaatehöyrystintä, etsi lisäominaisuuksia, kuten laitteen pohjassa olevat pyörät, sisäänvedettävä johto ja mukana toimitettu ripustin, jossa on ripustinpidikkeet, jotta vaatteesi pysyy paremmin pystyssä ja hyvässä kunnossa.

Vaatehöyrystin kokemuksia

Vaatehöyrystimet ovat saanet loistavia arvosanaja ja käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä niihin. Niiden helppokäyttöisyys ja nopeus etenkin kiireisissä aamuissa on noussut pinnalle. 

Vaatehöyrystimillä on helppo suoristaa, esimerkiksi lempi kauluspaidan rypyt nopeasti. Ei siis tarvitse alkaa kaivamaan silitysrautaa ja pöytää komeron pohjalta.

Käyttäjien kokemuksia:

Olin hyvin skeptinen, että mitenköhän tuo muka nyt vaan höyryttämällä tekisi vaatteet ryppyttömiksi. Kyllä se lauta ja kuumaa rautaa pitää olla, että tulee rypytöntä. Mutta kokeillessani vaatehöyrystintä. Niin kevyt ja 30sek. valmis hyörystänään ja se todella toimii! Helppo kantaa vaikka työmatkoille mukaan. –Yllättynyt

Helppo käyttää ja silottaa suurimman osan pienistä rypyistä. Syvimmät rypyt jäävät kuitenkin edelleen näkyviin. Vesisäiliötä joutuu täyttämään useasti. Vaatii kärsivällisyyttä isoja määriä silittäessä. – Clara

”Höyrystin lämpenee nopeasti ja silittää hetkessä vaatteen kuin vaatteen.”

Usein kysyttyjä kysymyksiä vaatehöyrystymistä

Yleisten kokemusten perusteella vaatehöyrystin on hyvä ja rahansa arvoinen. Se on paljon tehokkaampi ja käytännöllisempi, kuin silitysrauta. Ne eivät ole kovin kalliitakaan. Hyvän vaatehöyrystimen saa jopa alle 100 eurolla.

Vaatehöyrystimen toiminta perustuu nimensä mukaisesti höyryyn ja sen käyttämiseen. Höyry poistaa rypyt ja raikastaa kaikki tekstiilit, myös huokalutkin. Laitteen säiliöön täytetty vesi kuumenee nopeasti ja poistuu höyrynä laitteen suuttimesta. Tämän laitteen takia sinun ei tarvitse käyttää enää silitysrautaa, joka voi jopa vahingoittaa tekstiilin pintaa.

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top