Paras vohvelirauta 3+ Vertailtua tuotetta

paras-vohvelirauta

Tuoreet ja täyteläiset vohvelit voivat tuntua ravintolabrunsseihin ja hotelliaamiaisiin varatulta herkuilta, mutta hyvä vohvelirauta voi antaa sinulle loistavia, helposti valmistettavia vohveleita kotona. 20 tunnin tutkimuksen, kahden asiantuntijan kanssa keskustelun ja 10 mallin testaamisen jälkeen suosittelemme parasta vohvelirautaa OBH Nordica 6969 useimmille käyttäjille. 

Se tuottaa jatkuvasti täydellisen näköisiä, tasavärisiä vohveleita riippumatta siitä, millaista taikinaa käytät. Se on myös erittäin laadukas ja helposti pestävä, mikä lisää sen käyttö mukavuutta huomattavasti.

paras-vohvelirauta

1. OBH Nordica 6969

Tyylikäs ja tehokas 1600w kaksoisvohvelirauta, joka paistaa kaksi herkullisen rapeaa, sydänkuviollista vohvelia samanaikaisesti. Säädettävä paistolämpötila 1-5 takaa parhaan tuloksen.

paras-vohvelirauta

2. Wilfa Tupla WAD619

WAD619B vohvelirauta on Wilfan tehokas rauta joka paistaa rapeat, ja maistuvat vohvelit hetkessä. Vohvelirauta on varusteltu kaksinkertaisella non-stick pinnoitteella, ja painoilla jotka vapauttavat taikinan ilmakuplat.

paras-vohvelirauta

3. OBH Nordica

Käytännölliset merkkivalot kertovat, kun laite on lämmennyt 

Tekniset tiedot:

– Vohvelirauta, jolla voi paistaa 1 x 5 sydämenmuotoista vohvelia kerralla
– Säädettävä 5-portainen lämpötila

Mitä kaikkea voi tehdä vohveliraudalla?

Vohveliraudat ovat paljon monipuolisempia ja näppärämpiä kuin luuletkaan. Vohvelirauta on todellinen minigrilli, paninipuristin ja voileipäpaahdin yhdeksi rullattuina. On monia muita herkullisia asioita, joita voit tehdä. Ajattele grillattuja juustovoileipiä, ranskalaisia paahtoleipiä, pizzaviipaleita ja quesadilloja.

Pikaisen Pinterest-selailun jälkeen saat keittokirjan, joka on täynnä vohveliraudalla sopivia reseptejä, jotka ovat helppo tehdä ja loistavan makuisia!

Mikä on paras vohvelirauta?

1. OBH Nordica 6969

paras-vohvelirautaTyylikäs ja tehokas 1600w kaksoisvohvelirauta, joka paistaa kaksi herkullisen rapeaa, sydänkuviollista vohvelia samanaikaisesti. Säädettävä paistolämpötila 1-5 takaa parhaan tuloksen. Säädettävällä termostaatilla voit valita, haluatko vaalean, kultaisen vai tumman ja rapean vohvelin. Tarttumattomaksi käsitellyt paistopinnat on helppo puhdistaa. Tukevat kumijalat vohveliraudan pohjassa tekevät vohveleiden paiston vaivattomaksi ja helpoksi. Merkkivalo vaihtuu punaisesta vihreäksi kun laite on käyttövalmis.

 • Teho 1600 W
 • Säädettävä paistolämpötila 1-5
 • Tarttumattomaksi käsitellyt paistopinnat
 • Merkkivalo: virta päällä / käyttövalmis
 • 2 x viisi vohvelisydäntä

2. Wilfa Tupla Vohvelirauta WAD619

paras-vohvelirautaHjerterom WAD619B vohvelirauta on Wilfan tehokas rauta joka paistaa rapeat, ja maistuvat vohvelit hetkessä. Vohvelirauta on varusteltu kaksinkertaisella non-stick pinnoitteella, ja painoilla jotka vapauttavat taikinan ilmakuplat. Vohveliraudassa on valo josta voit seurata vohvelien paistumista. Wilfan vohveliraudalla paistat yhtä maistuvat vohvelit jokaikinen kerta. Voidaan säilöä tilansäästämiseksi myös pystysuunnassa.

Hyvä tietää

 • Paistaa kaksi vohvelia kerrallaan, Ø19 cm
 • 1700 W
 • Vohvelin koko Ø19 cm
 • Valo joka ilmoittaa vohvelin kypsymisen
 • Non-stick pinnoite
 • Säädettävä termostaatti
 • Säilytysosa johdolle
 • NEMKO -hyväksytty

3. OBH Nordica Vohvelirauta

paras-vohvelirautaMikään ei päihitä hillolla ja kermavaahdolla viimeisteltyjä vastapaistettuja vohveleita! Nyt voit valmistaa herkullisen rapeat vohvelit muutamassa minuutissa. Käytännölliset merkkivalot kertovat, kun laite on lämmennyt käyttövalmiiksi.

Tekniset tiedot:
– Vohvelirauta, jolla voi paistaa 1 x 5 sydämenmuotoista vohvelia kerralla
– Säädettävä 5-portainen lämpötila
– Käyttövalmiuden ilmaiseva merkkivalo
– Puhdistusta helpottava tarttumaton pinnoite
– 850 W
– Johdon pituus 1,2 m

Kuinka valita paras vohvelirauta sinulle

Seuraavaksi esittelemme parhaita ominaisuuksia sekä välttämättömiä, jotka kannattaa ottaa huomioon vohvelirautaa ostaessa.

1. Hyvä lämmönjako

Vohvelirautaa valittaessa tärkein tekijä on, että se kypsentää vohvelin tasaisesti. Joitakin saattaa eri paistuneet kohdat, täydellisessä vohvelissa on tasaisen kevyt ja ilmava keskiosa, jossa on rapea ja kullanruskea reuna kaikkialla.

2. Nopeudella on väliä

Hyvä vohveli kypsyy nopeasti. Jos se on liian hidas tai ei tarpeeksi kuuma, keskiosa kypsyy yli ennen kuin ulkopuoli on ehtinyt rapeutua ja ruskistua. Parhaat vohvelirauta mallit pystyvät valmistamaan vohvelin noin kahdessa minuutissa.

3. Tarttumattomat levyt

Jos vohveliraudan levut ovat tarttumattomia, ne auttavat vohveleitasi liukumaan ylös yhtenä kappaleena. Siivoustyössä helpottaa irrotettavien levyjen hankkiminen, jos budjettisi sen sallii.

4. Muoto, koko ja määrä

Muoto on mieltymyskysymys. Belgialaiset vohvelit ovat perinteisesti suorakaiteen muotoisia, kun taas Pohjoismaissa ne ovat yleensä sydämenmuotoisia. Amerikkalaiset vohvelit voivat olla pyöreitä, neliömäisiä tai suorakaiteen muotoisia. Toinen huomioitava tekijä on se, kuinka monelle ihmiselle yleensä valmistat vohveleitä. 

Tyypillisesti vohveliraudat tekevät yhdestä neljään vohvelia kerrallaan. Jotkut valmistajat valmistavat yhden suuren vohvelin, joka voidaan leikata neljään osaan ja jakaa, mikä sopii erinomaisesti perheille tai päivällisille.

5. Merkkivalo tai ääni

Valitse vohvelirauta, jossa on ääni- tai näkyvä hälytys, joka auttaa sinua tietämään, mitä tapahtuu. Useimmat syttyvät tai soivat, kun se on esilämmitetty tarpeeksi eli valmis kypsentämään vohvelin tai kun vohvelit ovat valmiita. Ääni on parempi kuin merkkivalo, ​​koska sen avulla voit mennä pois raudan ääreltä ja jatkaa muiden asioiden kanssa sen sijaan, että tuijottaisit hermostuneena konetta.

6. Säilytyksen helppous

Valitse malli, joka sopii säilytystilaan ja tarpeisiisi. Jotkut mallit voidaan piilottaa pystysuoraan, ja monissa on johtokelaimet tai sisäänrakennettu johtosäilytystila ärsyttävien johtojen säilyttämiseksi.

7. Helppo puhdistaa

Jos se on vaivalloinen puhdistaa, et todennäköisesti halua käyttää sitä säännöllisesti. Tarttumattomuus on pakollinen, ja useimmat voidaan yksinkertaisesti pyyhkiä puhtaaksi kostealla liinalla, kun kone on jäähtynyt. Tai valitse vain malli, jossa on irrotettavat, astianpesukoneen kestävät pinnat helpottaaksesi elämääsi. 

Joissakin on ylivuotokanavat taikinan ylivuodon käsittelemiseksi. Jotta tämä ei tapahdu, valitse ensin sellainen, jossa on erityinen mittakuppi taikinaa varten, jotta ylivuoto vältetään.

Miten puhdistaa vohvelirauta?

Anna vohveraudan jäähtyä kokonaan ennen puhdistamista. Käytä kuivaa paperipyyhkettä tai liinaa poistaaksesi ensin murut, taikinapalat ja ylimääräinen öljy. Pyyhi sitten vohveliraudan ulkopinta kostealla paperipyyhkeellä tai liinalla. Jos taikina on juuttunut kiinni, lisää pieni määrä neutraalia öljyä siihen ja anna seistä muutama minuutti ja pyyhi sitten kostealla paperipyyhkeellä tai liinalla. 

Jos vohvelikeittimessäsi on irrotettavat levyt, ne voidaan pestä pesualtaassa saippuavedellä ja ne voivat olla konepesun kestäviä, mutta suosittelemme tarkistamaan valmistajan hoito-ohjeet turvallisuuden ja kestävyyden takaamiseksi.

Yhteenveto

Vohvelirauta on helppo ja loistava tapa valmistaa kotitekoisia vohveleita missä vain. Valitessasi vohvelirautaa ota huomioon sinulle tärkeät ominaisuudet, kuten puhdistettavuus ja hinta.

Joissakin vohveliraudoissa on irrotettavat levyt (helpottavat puhdistusta), kun taas toisissa on ajastin. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva vohvelirauta.

Vohveleiden tekeminen on helppoa ja kuka vain oppii sen hetkessä. Hyvä vohvelirauta auttaa tässä meidän mielestä huomattavasti! 

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top