Parhaat älykellot kotiin – Vertailu

parhaat-alykellot

Kaupoissa on niin monia mahtavia älykelloja tänä päivänä monilla eri ominaisuuksilla, jonka takia voi olla vaikeaa päättää, mikä sinulle parhaiten sopii. Jotkut älykellot toimivat puhelimesi todellisena toisena näyttönä. Eniten kellosta saa irti painamalla älykkäitä ilmoituksia, jolloin voit vastata viesteihin tai ottaa vastaan puheluita liikkeellä ollessasi. Mutta ehkä haluat jotain, joka on enemmän kuntoon keskittynyt aktiivisuus seurantalaitteiden avulla, joka kirjaa tietoja harjoituksistasi. Jos tämä ei riitä, haluat ehkä muita terveys ominaisuuksia, kuten sykemittarin, unen seurannan. Sitten on kysymys siitä, haluatko pyöreän vai neliömäisen kellon, yhteensopivuuden Androidin tai Applen käyttöjärjestelmän kanssa ja tietysti hinnasta. Yleensä älykellot toimivat helposti molempien käyttöjärjestelmien kanssa.

Mutta se vain raapaisee pintaa. Useimpien älykellojen pitäisi tarjota sykemittari, aktiivisuuden seurantaa sekä  GPS-seurantaa ja älypuhelimen ilmoitukset. Monet tukevat lähimaksuja, ja toisissa on LTE- tai matkapuhelinyhteys, joten voit todella jättää puhelimen kotiin. Uusimmat kellot, jotka tukevat lähimaksua toimivat erittäin hyvin ja vaivattomasti.

Olemme koonneet yhteen suosituimmat älykellot, joita voit ostaa vuonna 2022 toimintojen, hinnan ja yhteensopivuuden perusteella, jotta löydät itsellesi sen parhaan älykellon. Tätä luetteloa päivitetään säännöllisesti uusilla parhaiden älykello vaihtoehtojen arvosteluilla ja tietenkin sitä mukaan, mitä kelloja tulee markkinoille. Tässä artikkelissa löydät myös parhaat älykellot miehille ja naisille!

Top 3 parhaat älykellot

1. Apple Watch series 7

paras-alykello

Kaikkien aikojen suurimman ja edistyksellisimmän aina päällä olevan Retina-näytön ansiosta kaikki Apple Watch Series 7:llä sujuu entistä näyttävämmin ja paremmin. Series 7 on kaikkien aikojen kestävin Apple Watch, jossa on entistäkin iskunkestävämpi etulasi. Edistyksellisillä toiminnoilla mittaat veren happitason,1 otat EKG:n milloin tahansa2 ja käytät mindfulnessiin ja unen seurantaan tarkoitettuja appeja. Voit myös seurata kymmeniä eri treenejä, kuten uutuuksina taijita tai pilatesta.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Pysy yhteydessä perheeseen ja ystäviin puheluiden, viestien ja sähköpostin avulla, vaikka puhelin 6 ei olisi mukanasi
 • Striimaa musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja liikkeellä ollessasi ja jätä puhelin kotiin6
 • Aina päällä olevassa Retina-näytössä on lähes 20 prosenttia enemmän näyttöalaa verrattuna Series 6:een. Näin kaikki sisältö entistä helpommin nähtävissä ja käytettävissä
 • Kaikkien aikojen iskunkestävin Apple Watchin etulasi, IP6X-pölytiiviys ja uinninkestävä rakenne3
 • Seuraa veresi happitasoa tehokkaalla anturilla ja apilla1
 • Ota EKG. Missä ja milloin vain2
 • Vastaanota ilmoituksia matalasta ja korkeasta sykkeestä sekä epäsäännöllisestä rytmistä4
 • Keskity käsillä olevaan hetkeen Mindfulness-apin avulla ja saavuta nukkumistavoiteesi Uni-apilla
 • Seuraa uusia taiji- ja pilates-treenejä aiempien suosikkiesi, kuten juoksemisen, joogan, uinnin ja tanssin ohella
 • Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi Apple Watchissa ja katsele omaa kehitystäsi iPhonen Kuntoiluapissa
 • Synkkaa suosikkimusiikkiasi, podcasteja ja äänikirjoja
 • Maksa nopeasti ja turvallisesti suoraan ranteestasi Apple Paylla
 • Koko päivän kestävä akku ja entistä nopeampi lataus5
 • watchOS 8:n mukana tulevat uudet treeni­tyypit, Mindfulness-appi, uusi Muotokuvat-kellotaulu ja Viestien parannukset.

2. Samsung galaxy watch 4

paras-alykello

Samsung Galaxy Watch4 Classic -älykello täydentää tyyliäsi ja avustaa aktiivisen elämäntavan ylläpitämisessä. Google Pay -tuki tekee ostosten maksamisesta äärimmäisen helppoa sekä nopeaa, ja terveys- ja urheiluominaisuudet auttavat terveydentilan ja kunnon kohoamisen seurannassa. Super AMOLED -näyttö tuottaa kristallinkirkkaan kuvan, joka näkyy selkeästi myös ulkotiloissa. Akussa riittää virtaa pitkiksikin ajoiksi, ja lisäksi sen lataamisen kestää vain kaksi tuntia. Kuuntele suosikkimusiikkiasi Spotifyn välityksellä.

Muotoilu

Huomaamattoman ja ajattoman tyylikkään älykellon estetiikkaa korostaa kaunis ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo. Kevyen silikonirannekkeen ansiosta se tuntuu mukavalta ranteessasi.

Kosketusnäyttö

Älykellon 1,4″ Super AMOLED -kosketusnäytössä on 450 x450 pikselin resoluutio. Se on päällystetty erinomaisen suojauksen ja käyttömukavuuden takaavalla Gorilla Glass DX+ -panssarilasilla. Pyörivä kehys ja kaksi erillistä painiketta tekevät käytöstä erittäin helppoa.

Kestävyys

Älykellolla on 5ATM-sertifiointi, joten se kestää upotuksen jopa 50 metrin syvyyteen 5 atm:n paineessa. Älykello on myös iskunkestävä, ja täyttää MIL-STD-810G-sotilasstandardin asettamat vaatimukset. Älykello on myös IP68-sertifioitu.

Urheiluominaisuudet

Samsung Galaxy Watch4 Classic -älykello tarjoaa kattavat ominaisuudet aktiivisille ihmisille. Näihin lukeutuu muun muassa lukuisia urheilutiloja, uni- ja sykemittaus, automaattinen liikunnantunnistus sekä Lifestyle-avustaja. Unen- ja stressinhallintaominaisuudet sekä kehittynyt automaattinen urheilusuoritusten seuranta takaavat, että löydät täydellisen tasapainon liikunnan ja levon välillä. Aseta itsellesi päivittäisiä aktiivisuustavoitteita motivaation ylläpitämiseksi.

Yhteydet

Samsung Galaxy Watch4 Classic -älykello tukee GPS-paikannusta, Bluetooth 5.0- ja wifi-yhteyksiä sekä NFC-lähimaksuominaisuutta. Lisäksi se tarjoaa eSIM-tuen, joka mahdollistaa LTE-datayhteyksien hyödyntämisen. Näin ollen voit pysyä yhteyksissä myös ilman älypuhelinta.

Exynos W920

Exynos W920 -tuplaydinprosessori on valmistettu 5 nm prosessilla, ja tuottaa edeltäjäänsä verrattuna jopa 20 % parempaa suorituskykyä sekä 10 kertaa paremman graafisen suorituskyvyn.

Muut ominaisuudet:

– 1,5 GB RAM-keskusmuisti, 16 GB sisäistä tallennustilaa

– eSim-tuki LTE-datayhteyksien hyödyntämiseksi

– 361 mAh akku

– Spotify-suoratoistopalvelun käyttö ilman verkkoyhteyttä

– Kameraohjain

– Mikrofoni ja kaiutin

– Kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, valotunnistin, barometri, ECG, sykemittari, kompassi, BIA

– Wear OS -käyttöjärjestelmä

3. Apple Watch SE

parhaat-alykellot

Apple Watch SE:ssä on vastaava suuremman koon Retina-näyttö kuin Series 6:ssa, joten näet enemmän yhdellä vilkaisulla. Edistykselliset tunnistimet seuraavat kaikkia kuntoilu- ja treenitavoitteitasi. Ja tehokkaat ominaisuudet huolehtivat terveydestäsi ja turvallisuudestasi. Uni-apilla voit luoda säännöllisen iltarutiinin ja seurata nukkumisesi kehitystä. Lisäksi saat puheluita, viestejä ja musiikkia suoraan ranteeseesi. Tässä on tuhdisti kelloa hintaan, joka on kepeämpi kuin osasit odottaa.

Apple Watch SE ominaisuudet:

 • GPS-mallin avulla voit puhua puheluita ja vastata viesteihin suoraan ranteestasi
 • Suuri Retina OLED ‐näyttö
 • Jopa 2 kertaa nopeampi prosessori kuin Series 3:ssa
 • Seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi Apple Watchissa ja näe kehityksesi iPhonen Kuntoilu-apissa
 • Mittaa treenejä, kuten juoksemista, kävelyä, pyöräilyä, joogaa, uintia ja tanssia
 • Uinninkestävä rakenne
 • Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset sekä epäsäännöllisen sydänrytmin ilmoitus
 • Synkkaa suosikkimusiikkiasi, podcasteja ja äänikirjoja
 • Maksa nopeasti ja turvallisesti suoraan ranteestasi Apple Paylla
 • Sisäänrakennettu kompassi ja reaaliaikaiset korkeuserojen lukemat
 • Voi tunnistaa, jos olet kaatunut ja soittaa sitten automaattisesti hätä­puhelun puolestasi
 • Hätätila SOS:n avulla voit saada apua suoraan ranteestasi
 • watchOS 7, jossa unen seuranta, reittiohjeet pyöräilyyn, päivitykset Siriin ja uudet muokattavat kellotaulut
 • 100-prosenttisesti kierrätetystä alumiinista valmistetut kuoret saatavilla kolmessa värissä

Älykello miehelle

Toisin kuin älypuhelimet, nykyaikaiset älykellot eivät ole välttämättömiä tekniikan osia, mutta ne tekevät päivän läpikäymisestä paljon helpompaa. Nämä ranteessa pidettävät seuralaiset eivät vain näytä aikaa, vaan toimivat myös henkilökohtaisina kuntovalmentajina ja joissain tapauksissa täysin itsenäisinä älylaitteina. Lisäksi älykellot näyttävät tärkeitä aikatauluja ja tapaamisia ranteessa. Hyvissä älykelloissa on jopa herätys ominaisuus. Jos olet mies, sopivan älykellon valitseminen ranteeseesi on vaikea päätös. Mutta olemme täällä tehdäksemme elämästäsi paljon helpompaa. Alta löydät luettelon parhaista miesten älykelloista, joita voit ostaa suoraan kotiisi toimitettuna.

Parhaat älykellot miehille

1. Polar - Watch GRIT X

parhaat-alykellot-miehille

ULKOKELLO GPS: llä JA KAIKILLA TARPEILLA KOULUTUSTOIMINTOILLA

Polar Grit X -ulkoilukello on tinkimätön muotoilu, joka on sekä vankka että kestävä, mutta silti kevyt. Siinä on parhaat harjoitusominaisuudet ja -vaihtoehdot Polar Flow -harjoitusalustalta.

Polar Grit X: ssä on sisäänrakennettu GPS, kompassi ja korkeusmittari harjoittelutilassa sekä Polarin ainutlaatuiset Smart Coaching -ominaisuudet, jotka varmistavat, että olet valmis tuleviin seikkailuihisi. Tämä kello sopii varsinkin aktiivisille kodin miehille, jotka eivät pelkää tarttua lenkkitossuihin kiireisimpänäkin päivinä.

2. Fitbit - Sense Advanced Smart Health Smartwatch

parhaat-alykellot-miehille

Nykyaikainen stressinhallinta
Sense mittaa EDA Scan -sovelluksen avulla sähkömagneettista toimintaa, mikä voi osoittaa kehosi reaktion stressiin. Lisäksi hanki
stressinhallintatyökaluja, joissa lähestytään kokonaisvaltaisesti stressiä ja mielialaa, jotta voit tuntea olosi parhaaksi
elää terveellisempää elämää.

Sukella syvemmälle sydämen terveyteen
Tutustu työkaluihin, joita tarvitset sydämesi terveyden seurantaan. Saat hetkellisiä hälytyksiä, kun sykkeesi on korkeampi tai matalampi
kuin henkilökohtainen alueesi ja 24/7 sykeseuranta. Kodin aktiivisilla miehillä monesti sydämen terveys monesti jää seuraamatta.

ON-WRIST EDA SCAN -sovellus
Ranteessa oleva EDA Scan -sovellus tunnistaa elektrodermaalisen toiminnan, mikä voi osoittaa kehosi reaktion stressiin, jotta voit seurata ja hallita sitä paremmin.

STRESSINHALLINTATYÖKALUT
Käytä ranteessa ja sovelluksen sisäisiä stressinhallintatyökaluja seurataksesi paremmin stressiä ajan mittaan, ymmärtääksesi, miten stressi ja mieliala liittyvät toisiinsa.
opastettuja mindfulness -istuntoja ja paljon muuta.

Sisäänrakennettu GPS
Käytä ulkoajojen, ajelujen, vaellusten ja muiden toimintojen aikana sisäänrakennetun GPS: n avulla vauhtiasi ja etäisyyttäsi Sense-laitteessa ja katso sitten harjoituskartta
Fitbit -sovellus.

Korkean ja matalan sykkeen ilmoitukset
Leposyke on keskeinen terveydentila, joten Sense pitää sinut ajan tasalla, kun oma ilmestyy
olla epätavallisen korkea tai matala.


6+ PÄIVÄ AKKU
Fitbit Sense seuraa yli 6 päivän akunkestoa
aamu, yö ja kaikki siltä väliltä ilman
täytyy pysähtyä maksua vastaan. Vaihtelee käytön mukaan
ja muut tekijät.

Naisten älykello

Naisten parhaat älykellot ovat myös kaikkien parhaiden älykellojen joukossa, mutta vaihtoehdot vaihtelevat tyylin, hinnan ja ominaisuuksien suhteen. Yleensä naiset pitävät enemmän siroista ja lämpimämmän värisistä älykelloista. 

Kyllä, kuka tahansa on tyytyväinen alla oleviin älykelloihin. Mutta nämä erityiset mallit voivat palvella naisia paremmin, ranneystävällisillä hihnoilla ja edistyneillä terveystyökaluillaan. Jotkut on myös optimoitu toimimaan tiettyjen älypuhelimien kanssa, mutta kaikki toimivat yleensä kaikkien käyttöjärjestelmien kanssa. Nämä kellot on meidän valinnat parhaista naisten älykelloista joita voit ostaa nyt edullisesti kotiisi. Katso myös testaamamme top 5 parasta älykelloa naiselle tästä!

Parhaat älykellot naisille

1. Apple Watch series 7

paras-alykello-naisille

Apple ei keksinyt älykelloa, mutta se on tehnyt paljon parantaakseen sitä tarjoamalla saman puhtaan suunnittelun ja intuitiiviset ohjaimet, jotka tunnet sen älypuhelimista ja tietokoneista. Tämä jatkuu Series 7:llä, joka on suurimmaksi osaksi asteittainen päivitys viime vuonna testaamaan Series 6:een verrattuna. Useat parannukset parantavat älykelloa insinööriemme teknisistä arvioista. Ensinnäkin, uudelleen suunnitellun reunan ansiosta kaikkien aikojen suurin verkkokalvonäyttö on Series 6:n paras lähes 20 prosentilla, mutta se ei juurikaan muuta kellon todellista kokoa. Tämän pitäisi helpottaa lukemista, ja se mahdollistaa isommat painikkeet kautta linjan nopeaan ja reagoivaan kosketusohjaukseen. Myös akun latausaika on 33 prosenttia nopeampi. Ja jos olet joskus rikkonut älykellon, kuten monet kuluttajatestaajistamme ovat tehneet, arvostat Series 7:n halkeilua kestävää kristallia, joka myös hylkii pölyä ja vettä. Tämä kello sopii täydellisesti kiireisille naisille kotiin. 

2. Fitbit - Luxe

paras-alykello-naisille

Fitbit Luxe on tyylikäs aktiviteettirannekoru, joka seuraa sinua jokapäiväisessä elämässäsi ja harjoittelussasi. Tämän älykellon avulla voit seurata päivittäistä fyysistä harjoittelua, mielenterveyttäsi, sydämesi terveyttä ja paljon muuta, joten voit aina hallita kehoasi ja aloittaa päivän uudella energialla.

Fitbit Luxen ominaisuudet:

 • Terävä värinäyttö: Fitbit Luxe on varustettu terävällä AMOLED -värinäytöllä, joka tuo näytön tiedot esiin.
 • Lisävarusteet : Fitbit Luxessa on tyylikkäitä lisävarusteita, joiden avulla voit muokata aktiivisuusrannekkeesi
 • Naisten terveys: Tutustu vartaloosi kellon ja Fitbit -sovelluksen avulla kuukautisten, oireiden, ovulaation ja syklin kuvioiden havaitsemiseksi
 • Stressinhallintatyökalut: Selvitä, miten kehosi käsittelee stressiä sovelluksen stressinhallintapisteiden avulla. Fyysiset stressin merkit kirjataan pisteisiin 1-100.
 • Huolelliset minuutit: Hallitse päivääsi sovelluksen tietoisuussisällön avulla, mukaan lukien hengitysharjoitusten käyttö.
 • Yleiskatsaus terveyteen : Saat täydellisen kuvan terveydestäsi hengitys-, syke- ja paljon muuta
 • Unianalyysi: Seuraa uniasi ja katso, kuinka paljon syvää unta saat yön aikana. Unianalyysit antavat sinulle nopean yleiskuvan nukkumistavoistasi ja paremman yleiskuvan unen laadusta.
 • Vedenpitävä: Luxe on vedenpitävä 50 metriin asti, joten voit ottaa sen mukaasi uima-altaassa tai suihkussa. Lisäksi voit myös nähdä, kuinka pitkälle uit.
 • Pehmeä herätyshälytys: Aseta herätys suoraan kelloosi, jotta voit saada pehmeän herätyksen ja aloittaa päivän hyvin.
 • Pitkä akunkesto: Fitbit Luxen akku kestää jopa 6 päivää ennen sen lataamista.
 • Viesti -ilmoitukset: Voit hallita kaikkia puheliviestejäsi suoraan kellosta. Voit myös hiljentää ne yöllä, jotta saat hyvät yöunet keskeytyksettä.
 • Yhteensopiva iOS: n ja Androidin kanssa : Fitbit -sovellus on yhteensopiva useimpien matkapuhelimien ja tablettien kanssa
 • Eri kokoja: Luxen mukana tulee S&L -ranneke, joka sopii ranteisiin, joiden ympärysmitta on 140-180 mm ja 180-220 mm.
Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top