Parhaat kahvituotteet kotiin ja niiden ostaminen

parhaat-kahvituotteet-kotiin

Kahvin aihepiiri kattaa suuren joukon tuotteita, kuten tukkukahvipavut, erikoiskahvit ja myös kahvinkeittimet, kuten monissa muissakin aiheissa ruoka- ja juomatiedot saadaan parhaiten asiantuntijalta. Lisäksi laadut ja tuotteiden kestävyys sekä oikeus vaihtelee valmistajien välillä paljon. Esimerkiksi kahvinkeittimien laatu ja kestävyys voi vaihdella paljon eri hinta luokissa. Kahvin asiantuntija tuottaa luotetettavaa tietoa kenelle tahansa, ja heillä on paljon parempaa tietoa, kuin esimerkiksi yleinen ruoka- ja juomasivusto. Asiantuntijat tietävät, että kahvituotteet voivat tarjota sinulle ensikäden tietoa tuotteista, kuten ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvipannut tai jopa eristetty kahvimukeja. Näiden tietojen saatavuus on erittäin tärkeää viimeistään osto päätöstä tehdessä.

Kahviarvosteluja on julkaistu useiden vuosien ajan kaikkialla verkossa, ja tiedon löytäminen ja saaminen on nyt helpompaa, kuin koskaan. Kuvittele, että etsit ruoka- ja juomaarvostelua kenialaisesta kahvijauheesta, sellainen saattaa näkyä yhdessä monista erikoiskahvihakemistoista. Suosittelemmekin kokeilemaan erilaisia kahvimakuja, perinteisen Kultamokan sijaan.

Kahvitarvikkeita ostaessasi kannattaa miettiä tätä, jos ostat ruostumattoman kahvisekoittimen tai keittimen, mutta et ole tyytyväinen tuotteeseen, vaihtaisiko kahvinmyyjän keittimen johonkin toiseen keittimeen tai johonkin muuhun esineeseen, esimerkiksi perkolaattoriin? sinun tulee valita kahvinmyyjä, johon luotat, tai luotettavalta näyttävä kahvila. Esimerkiksi suosittelemamme myyjä Slurp on luotettava ja hyvä kahvin sekä muiden tuotteiden myyjä. 

Kun aloitat kahvituotteiden tutkimisen, varmista, että kirjoitat muistiin tuotteet, joita olet todella kiinnostunut ostamaan, esimerkiksi kahvimyllyt, gourmet-kahvipavut, sekoitetut kahvipakkaukset. Ole tarkka, sillä siitä on erityisen hyötyä myöhemmin, kun olet tehnyt tämän, sinun tulee arvioida nämä kohteet joillakin monista kahvisivustoista, sillä tekemällä luettelon ensimmäiseksi säästät valtavasti aikaa, koska voit helposti eksyä moniin ruokaan, juomaan ja kahviin liittyviä oppaita ja artikkeleita, joista et loppujen lopuksi tule saamaan paljoakaan irti.

Mitä kahvituotteita kannattaa hankkia kahvin keittämiseen?

Kahvipapu

kahvipapu

Kahvi on kahvikasvin paahdetuista siemenistä valmistettu juoma, joka tarjoillaan kuumana tai jään kanssa, kerman ja sokerin kanssa tai ilman. Näitä siemeniä kutsutaan melkein aina kahvipavuiksi. Kahvi on yksi aikuisten suosituimmista juomista nykyään erityisesti Suomessa.

Kahvipavut itsessään sisältävät kemikaaleja, jotka muuttavat mieltä (joidenkin mielestä miellyttäviä) ihmisille heidän puolustusmekanisminsa satunnaisena seurauksena; nämä kemikaalit ovat myrkyllisiä suurina annoksina tai jopa normaaleina määrinä, kun monet olennot kuluttavat niitä, jotka muutoin olisivat uhanneet kahvipapuja luonnossa.

Kahdesta eri paikasta peräisin olevilla kahvipavuilla on yleensä erottuvia ominaisuuksia, kuten maku (makukriteerit sisältävät termejä kuten ”sitruusmainen” tai ”maanmainen”), kofeiinipitoisuus, runko- tai suutuntuma ja happamuus. Nämä riippuvat paikallisesta kahvikasvien kasvatusympäristöstä, niiden käsittelytavasta ja geneettisestä alalajista tai lajikkeesta.

Joitakin tunnettuja arabica-kahvipapuja ovat:

* Kolumbia – Kahvi tuotiin ensimmäisen kerran Kolumbian maahan 1800-luvun alussa. Nykyään viljellään Maragogype-, Caturra-, Typica- ja Bourbon-lajikkeita. Kun kolumbialainen kahvi on vastapaahdettua, sillä on kirkkaan hapokkuus, runsas ja voimakkaan aromaattinen. Kolumbia tuottaa noin 12 prosenttia maailman kahvista, toiseksi vain Brasilian jälkeen.

* Kolumbialaiset miedot – Sisältää Kolumbiasta, Keniasta ja Tansaniasta peräisin olevat kahvit, jotka kaikki ovat pestyjä arabikaa.

* Costa Rican Tarrazu – Tarrazu-laaksosta San Josin ulkopuolella sijaitsevalta ylängöltä

Hyvät kahvipaput ja kahvit täältä

Kahvinkeitin

kahvinkeitin

US Wedding Reportin mukaan häitä järjestetään vuosittain yli 2,2 miljoonaa. Kahvinkeitin, joka on pakollinen laite useimmissa amerikkalaisissa sekä suomalaisissa keittiöissä, on edelleen yksi suosituimmista juomista juhlissa.

Kahvinkeittimen valitseminen ei kuitenkaan ole niin helppoa kuin ennen. Uudet tyylit, mallit ja päivitetty tekniikka ovat nostaneet kahvinkeitinkategorian uudelle tasolle.

Olitpa ostamassa kahvinkeittimen häälahjaksi tai itsellesi, sinulla on enemmän valinnanvaraa kuin koskaan ennen, mukaan lukien yhdistelmäkoneet ja korkealaatuiset mallit, jotka voivat ohjata haudutuksen muuttujia saadaksesi maksimaalisen maun ja aromin kahvista. pavut.

Tässä on vinkkejä, joiden avulla voit varmistaa, että valitsemasi kahvinkeitin tarjoaa laadukkaimmat tulokset ja parhaimman makuiset kahvit:

* Harkitse tyhjiölämpökannua, joka pitää kahvisi kuumana tuntikausia ilman keitettyä makua, joka syntyy lämmityslevyllä pidetystä lasikattilasta.

* Etsi 10 kupin koneita, joissa on erityinen 3–4 kupin haudutusjakso. Ilman tätä ominaisuutta saatat huomata, että pienet kahvipannut eivät täytä maku- tai lämpötilastandardejasi.

* Jos tiskitila on vähissä, etsi erikoiskahvinkeitin, joka on kahden tai useamman laitteen yhdistelmä. Capresso tarjoaa CoffeeTeam-S:n, joka on kahvinkeitin ja ammattimainen jauhinmylly yhdessä.

* Ajattele espressoa. Laadukas espressokeitin valmistaa herkullista gourmet-laatuista painekahvia sekä erilaisia suosikkiespressopohjaisia juomia.

* Koska kahvinkeitin on esillä tiskillä ja kannu on tärkeä tarjoilukappale ruokasalissasi, etsi kahvinkeittimiä, joissa on tyylikäs muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit, kuten ruostumaton teräs. Tälläisia kahvinkeittimiä löytyy paljon nykyään.

Hyvä kahvinkeitin

Wilfa kahvinkeitin

MateriaaliRuostumaton teräs
VäriMetalli
Takuu5 vuotta
Teho1550 W
Volyymi125 cl
Kuppimäärä12

Suodatinpussit

suodatinpussi-kotiin

Markkinoilla on erilaisia kahvinsuodattimia. Yksi tyyppi saattaa toimia paremmin kuin toiset tarpeidesi mukaan. Useimmat määrittävät suodattimien tyypin niiden materiaalin ja muodon mukaan. Toisaalta luokittelemme kahvinsuodattimet kolmella tavalla. Kahden aiemmin mainitsemamme luokan lisäksi lisäsimme toisen – värin.

Tämä luokittelu koskee vain paperisuodattimia. Kaikki paperisuodattimet voidaan edelleen luokitella kahteen yleiseen tyyppiin – ruskeisiin ja valkoisiin suodattimiin.

Valkoiset paperisuodattimet – Valkoiset paperisuodattimet ovat valkaistuja paperisuodattimia. Valkaisu tapahtuu kahdella tavalla – happivalkaisulla ja kloorivalkaisulla. Happivalkaisussa valmistajat käyttävät natriumkarbonaattia. Tämä on kemikaali, joka vapauttaa happipurkauksen materiaaliin, johon sitä levitetään sen jälkeen, kun se on altistunut vedelle. Tämä happipurso poistaa tahroja ja pigmentaatiota. Kloorivalkaisu puolestaan hyödyntää kloorin aiheuttamaa kemiallista reaktiota poistaakseen kuitujen ruskean pigmentin. Jos päätät ostaa valkoisia paperisuodattimia, valitse ne, jotka ovat happivalkaistuja. Ne ovat turvallisempia kuin kloorivalkaistut suodattimet.

Ruskeat paperisuodattimet – Ruskeat paperisuodattimet ovat valkaisemattomia paperisuodattimia. Siten niiden väri voi vaihdella tummanruskeasta tai vaaleanruskeasta riippuen valmistajien käyttämästä kasvikuidusta.

Chemex FS-100 suodatinpaperit

Pakkaus sisältää 100 kappaletta Chemex FS-100 suodatinpapereita. Paperit ovat neliön muotoisia ja valmiiksi taiteltuja. Nämä Chemexin omat suodatinpaperit sopivat sekä 6 että 10 kupin Chemexiin.

Chemexin patentoitu suodatinpaperi on hieman tavanomaista paksumpaa ja se on suunniteltu suodattamaan kahvin erityisen kirkkaaksi ja puhtaaksi.

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top