Parhaat keittiövälineet, jotka on pakko hankkia!

parhaat-keittiovalineet

Miksi ostaa laadukkaita keittiövälineitä?

Hyvin varustetun ja tehokkaan keittiön rakentaminen vie aikaa. Monille meistä on tiettyjä keittiökalusteita, jotka vaihdamme ja päivitämme kehittyessämme kokkina ja ruuan laittajana. Jos olet valmis vaihtamaan tuon käsin pestävän uunivuoan tai petsatun muovileikkuulaudan johonkin tyylikkääseen ja laadukkaaseen, olemme täällä auttamassa. Laadukkaat ja tyylikkäät tuotteet innostavat sinua kokkaamaan ja laittamaan ruokaa entistäkin paremmin sekä tyylikkäämmin. 

Keskihyvän arvoisesta paistinpannusta, kaikkien kokkien keittiössä olevaan tehosekoittimeen – nämä huippuluokan laitteet on jokaisen pennin arvoisia. Nämä suosittelemamme tuotteet ovat kokeiltuja ja todellista isohintaista keittiötyökalua, jotka jokaisen vakavan ruuan laittajan pitäisi omistaa.

Kokkiveitsi

Mikään ei ole tärkeämpää kuin hyvä kokin veitsi, ja hyvään veitsiin kannattaa sijoittaa.

Veitsi on lisäksi tärkein työkalu keittiössä, ja kokkiveitsi on kaikista veitsistä käytetyin, varsinkin ruoanlaitossa. Veitsen tulee tuntua käden pidennykseltä ja sen kanssa on oltava mukava työskennellä. Näin ruoanlaitostakin tulee paljon hauskempaa. Lisäksi hyvä laatuinen veitsi kestää pidempään ja helpottaa keittiössä toimimista huomattavasti.

Hyvä kokkiveitsi kotikäyttöön

Norden Kokkiveitsi 20 cm

hyva-kokkiveitsi

Vankka, tyylikäs ja monipuolinen veitsi kaikkiin leikkaustehtäviin.

Laadukas terä on valmistettu korkean suorituskyvyn saksalaisesta teräksestä, jossa on korkea hiilipitoisuus, mikä takaa erinomaisen suorituskyvyn ja pitkäkestoisen terävyyden.

Leikkuulauta

parhaat-kettiovalineet

Tukeva, vakaa pinta on elintärkeä, kun valmistetaan ruokaa. Puinen leikkuulauta auttaa suojaamaan veistäsi nopeasti tylsistymiseltä ja tekee siivouksesta helppoa. Hyvä ja laadukas leikkuulauta tekee keittiössä työskentelystä myös turvallisempaa ja tehokkaampaa. Esimerkiksi salaatin pilkkominen onnistuu kätevästi ja jouhevasti laadukkaalla leikkuulaudalla. Katso hyviä leikkuulautoja täältä!

Ei tarttuva paistinpannu

Älyttömän helppo puhdistaa, kevyet tarttumattomat pannut sopivat ihanteellisesti kananmunien sekoittamiseen tai vihreiden kasvien kuihduttamiseen. Etsi keraamista pinnoitetta, sillä jotkin tarttumattomat astiat on valmistettu PFOA:sta, kemikaaleista, jotka voivat olla haitallisia terveydelle ja ympäristölle. Katso myös muut parhaat paistinpannut, jotka olemme vertailleet.

Testaamamme paistinpannu

Nordwik paistinpannu hiiliteräs

hyva-paistinpannu

Nordwikin hiiliteräspannut valmistuvat yhdessä Espanjan johtavista hiiliteräksisiä paistoastioita valmistavista tehtaista. Ne ovat kestäviä, painoltaan kevyitä pannuja, joissa on nopea lämmönsiirto. Hiiliteräspannut ovat arvostettuja niin ammattilaisten kuin kotikokkien keskuudessa ympäri maailman.

Tehosekoitin

Katso testaamamme parhaat tehosekoittimet täältä!Tehosekoitin on keittiösi ainoa kone, joka voi valmistaa juoman/välipalan jääpaloista ja hedelmästä alle 60 sekunnissa vaivattomasti. Eikä mikään muu testaamamme tehosekoitin pysty luotettavasti tuottamaan silkkisiä keittoja, lusikan paksuisia smoothieita ja vakaita emulgaatioita, kuten Vitamix 5200. Kyllä, se on kallis, mutta uskomme sen tehokkaan moottorin, vivahteikkaiden säätimien ja pitkäkestoisen luotettavuuden takaavan. Tehosekoittimeen kannattaa panostaa, koska se luo uusia mahdollisuuksia keittiöön. Ne mahdollistavat, esimerkiksi vihreiden kasvisten lisäämisen ruokavalioon helposti.

Suosittelemamme tehosekoitin

Hamilton Beach Professional blenderi

hyvä-blenderi

Vain KitchenTimelta!  Suosittu blenderi on nyt saatavilla Hamilton Beachin kanssa yhteistyössä kehittämässämme värissä. Tämä on uskomattoman kestävä kone, jonka ruostumaton viimeistely korostaa laatua, ammattitaitoa ja eleganssia. Tämä nostattaa tunnelmaa sekä moderneissa ja klassisissa keittiöissä – tärkeää laitteelta, jota käytetään päivittäin ja jolla on oma paikka keittiötasolla! Erittäin tehokas ykkösluokan blenderi. Ammattitasoinen blenderi, joka on kehitetty ja valmistettu Yhdysvalloissa. Komponentit, rakenne ja tekniikka ovat kestävää ammattitasoista laatua ja niissä on kaupalliseen käyttöön sopiva suorituskyky. Tehokas 1400W:n moottori antaa täyden kontrollin portaattoman nopeudensäädön ansiosta.Testivoittaja Hamilton Beachin Professional Blender sai neljä viidestä plussasta Aftonbladetin vuoden 2017 suuressa tehosekoitin-testissä. Korkein testissä saatu pistemäärä!

Sekoita, murskaa, silppua, blendaa – kaikki korkeimmalla mahdollisella tarkkuudella. Tehosekoittimen terä on ruostumaton ja pyörii jopa 20 000 rpm:n, tai  338 km/h nopeudella. Tämä tehopaketti selviää kaikesta! Täydellinen smoothieiden, mehujen, keittojen, kastikkeiden, pähkinävoin ja jäisten juomien valmistukseen. Helppo käyttää selkeillä ohjelmilla. Neljä valaistua ja esiohjelmoitua nappia auttavat sinua saamaan haluamasi sekoituksen – valitse vain ohjelma ja lisää ainekset! Käyttömekanismi on kauttaaltaan metallia ja terä on ruostumatonta terästä. Pähkinät, jäiset hedelmät ja jää eivät ole ongelma tälle blenderille! Kansi on valmistettu rikkoutumattomasta Tritan-materiaalista, jonka valmistuksessa ei ole käytetty vahingollista Bisfenoli A -ainetta. Tämä tehosekoitin on valmistettu kestämään monen vuoden ammattikäytön. Hamilton Beach on niin varma tuotteen laadusta, että se antaa sille 8 vuoden takuun! Kurkkaa yllä oleva video, ja tutustu tuotteeseen paremmin! Videossa näkyvä tuote on eri värinen, mutta muutoin identtinen. Paino: 4,8 kg

Sauvasekoitin

Sauvasekoitin on kätevä työkalu, joka ei vie liikaa tilaa keittiössä mutta joka toden teolla helpottaa ruoanlaittoa erillä tavalla, kuin tehosekoitin! Sauvasekoittimella hienonnat ruokaa, sekoitat kastikkeita, valmistat keittoja ja paljon muuta. Se antaa keittiöön erilaisia mahdollisuuksia kuin mitä tehosekoitin toisi. Sauvasekoittimella pystyt, esimerkiksi soseuttamaan ruokaa suoraan tiettyyn kuppiin vaivattomasti.

Katso testaamamme parhaat sauvasekoittimet!

Kahvinkeitin

parhaat-kettiovalineet

Paras kahvinkeitin on sellainen, joka ei vain valmista täydellistä kahvikuppia, vaan myös sinulle sopivaa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kuluttaa satoja euroja hankkiaksesi alan laadukkaita ominaisuuksia parantaaksesi ihania aamujasi. Itse asiassa parhaat kahvinkeittimet pyrkivät yhdistämään erinomaisen maun ja maun vastinetta rahalle. Tämä on yleensä se ominaisuus mihin kiinnitämme huomiota kahvin keittimessä. Lue lisää parhaista kahvituotteista tästä!

On kuitenkin joitain erottuvia ominaisuuksia, jotka erottavat markkinoiden parhaat kahvinkeittimet. Nämä panimot sisältävät yleensä ylimääräisiä voimakkuuden ja lämpötilan säätimiä, monimutkaisia vedenjakelujärjestelmiä ja lisätarvikkeita, kuten maidonvaahdottimet, heti pakkauksesta. Tämä tarkoittaa, että valmistat täyteläisiä, tuoreita kuppeja ilman, että sinun tarvitsee purkaa barista-käsikirjaa. Etsitpä sitten yksinkertaista tippakannujärjestelmää tai huippuluokan espressokeitintä, kokoamme yhteen kaikki markkinoiden parhaat kahvinkeittimet juuri nyt nettisivuillamme.

Kahvinkeittimet voivat tehdä paljon enemmän kuin koskaan ennen. Jotkut koneet voivat valmistaa yksittäisiä espressoja, jääkahvia, eri lämpöisiä kuumaa vettä eri teetyypeille ja kaikkea eri kokoisina. Riippumatta siitä, mitä ominaisuuksia kaipaat ja mikä tahansa budjettisi, olemme käyneet läpi markkinoita löytääksemme parhaat toimijat. Tässä on suosittelemamme hyvä kahvinkeitin kodin peruskäyttöön, jolla saat parannettua aamujasi huomattavasti.

Hyvä kahvinkeitin

Wilfa kahvinkeitin

paras-kahvinkeitin

Vedenkeitin

Vedenkeitin on välttämätön keittiöväline varsinkin meille teetä rakastaville suomalaisille. Hyvässä vedenkeittimessä on kuitenkin muutakin kuin vain kiehuvaa vettä, ja olemme kokeilleet monenlaisia malleja löytääkseen markkinoiden parhaan. Vedenkeittimissä ei yleensä ole paljon eri ominaisuuksia joita voisi verrata. Tässä kuitenkin mitä pystyt vertaamaan:

Design

Ei ole yhdentekevää miltä keitin näyttää, varsinkin koska yleensä sitä säilytetään esillä jollain pöydällä. Jos siis olet aikomassa säilyttää sitä esillä kannattaa miettiä, mikä miellyttää eniten omaa silmää.

Tilavuus

Vedenkeittimeen mahtuu tyypillisesti 1,5-1,7 litraa vettä. Keskimääräinen kuppi teetä on 250 ml, joten sinun pitäisi pystyä keittämään tarpeeksi 6-7 kuppia kerrallaan. Jos laitat vedenkeittimen päälle vain yhden kupillisen teetä varten, kannattaa tarkistaa, kuinka paljon kattila voi keittää. Useimmissa malleissa on selkeästi merkitty vähimmäistaso, mitä keittimellä pitää minimissään keittää.

Jos et itse jaksa alkaa vertailemaan vedenkeittimiä, voit katsoa meidän vertailun paras vedenkeitin!

Suosittelemamme vedenkeitin

Severin vedenkeitin Deluxe

paras-vedenkeitin
  • Säädettävä lämpötila-asetus: 40 * C – 100 * C, 5 * C astetta
  • Sammuu automaattisesti
  • Lämpimänäpitotoiminto
  • Teho – 3000W

Monitoimikone

Yleiskone on nimensä mukaisesti keittiön työjuhta, joka auttaa erilaisissa tehtävissä taikinanvatkauksesta smoothien tekoon. Se helpottaa suuresti leivontaa ja kaikkea siihen liittyvää. Yleiskoneisiin on mallista riippuen mahdollista ostaa lisäosia, kuten lihamylly tai sitruspuserrin. Lisäosia ei kuitenkaan halvemmissa malleissa yleensä tule juurikaan mukana, vaan ne pitää ostaa.

parhaat-kettiovalineet

Ilmafriteerauskeitin

Täältä löydät ohjeita ilmafriteerauskeittimen valintaan! Ilmafriteerauskeitin eli airfryer on kätevä ja helppo kokkauksen pelastaja kaikille heille, jotka rakastavat rapeita ranskalaisia mutta tuskailevat samalla suurta rasvan määrää. Suuri rasvan määrä, esimerkiksi ranskalaisissa ja muissa ruokalajeissa lisää kalorien määrää suunnattomasti. Airfryer kypsentää pieniä ruokamääriä kiertoilmauunin tavoin, ja tarjoaa nopean sekä energiaa säästävän tavan tehdä ruokaa – ja jo yksi ruokalusikallinen öljyä riittää rouskuvien ranskalaisten valmistusta varten! Suuremmat ilmafriteerauskeittimet kypsentää myös paljonkin ruokaa kerrallaan!

Suosittelemamme airfryer

Princess Aerofryer Digital XL New Line

hyva-airfryer

Laitteeseen esiasetetut 7 ohjelmaa mahdollistavat leipomisen, paistamisen, keittämisen, paahtamisen ja friteeraamisen koko perheelle hauskalla ja kätevällä tavalla. 3,2 L kokoiseen säiliöön mahtuu esimerkiksi jopa 5 annosta ranskanperunoita!

Princess Aerofryer Digital XL -laitteen etuna on se, että se valmistaa ruoan antaen täydellisen lopputuloksen ilman turhaa öljyä tai paistorasvaa. ”High Speed Air convection Technology” varmistaa kuuman ilman kiertävän siten, että lopputuloksena on maistuva ja rapea ruoka ilman turhaa vaivaa tai liiallista öljyn käyttöä. Lisäksi ruoanvalmistuslaatikko on varustettu non-stick-pinnoitteella, minkä ansiosta ruoka ei pala pohjaan. Useimmat laitteen osista myös kestävät konepesun, joten vältyt tiskivuorien kasaantumiselta päivällisen jälkeen!

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top