Parhaat maksetut kyselyt: Miten nuori voi tienata rahaa?

parhaat-maksetut-kyselyt

Olet varmasti joskus törmännyt netissä kyselyihin, joissa sinun toivotaan kertovan mielipiteesi esimerkiksi käyttämästäsi palvelusta tai tuotteesta. Mutta tiesitkö, että tällaisista kyselyistä voi tienata rahaakin? Se on nykyään todella yleistä, koska yritykset haluavat tietoa kuluttajista ja heidän kulutustottumuksista. Netissä on myös paljon muitakin tapoja ansaita rahaa. Niitä löydät lisää artikkelista tienaa rahaa netissä.

Maksetut kyselyt ovat helppo ja nopea tapa tienata hieman ylimääräistä käteistä tai hankkia lahjakortteja itse valitsemiisi kohteisiin. Tämä tapa sopii etenkin kodin nuorille, jotka halkuavat tienata vähän ylimääräistä taskurahaa. Nuorilla onkin vähän liiankin paljon ylimääräistä aikaa. Puuhalla ei välttämättä pääse rikastumaan, mutta oikeisiin kyselyihin keskittymällä saat taatusti kohtuullisen palkkion vaivastasi – ainakin siinä tapauksessa, että olisit muuten käyttänyt ajan vaikkapa tylsän tv-ohjelman katsomiseen. Nuorilla tällainen aika yleensä meneekin, esimerkiksi nettipelien pelaamiseen.

Netissä on tällä hetkellä lukuisia sivustoja, jotka tarjoavat palkkioita kyselytutkimuksiin vastaamisesta. Älä kuitenkaan haaskaa aikaasi huonoilla sivustoilla, jotka eivät maksa palkkioitasi tai vaativat suuria määriä palkkioita ennen kuin maksavat mitään. Jos haluat alkaa hankkia pientä sivuansiota kyselyihin vastaamalla, keskity niistä vain tuottoisimpiin, koska näistä kotisi nuoret tulevat eniten hyötymään.

Olemme koonneet tälle Fixutille kattavan listan ja arvion maksetuista kyselyistä ja parhaista kyselysivustoista, joilta voi tienata ylimääräistä taskurahaa etenkin kodin nuorena. Lue arviomme ja päätä itse, haluatko alkaa tienaamaan pientä ekstraa vain kertomalla asioista oman mielipiteesi tai kertomalla, esimerkiksi kokemuksiasi tuotteista sekä palveluista.

Kyselyt joista saa rahaa — ja Mitä ne on?

Kuten aikaisemmin sanottu maksettujen kyselyiden tavoitteena on kerätä tietoa kuluttajista ja heidän kulutustottumuksista, joita yritykset voivat käyttää markkinoinnissaan sekä palveluiden suunnittelemisessa. Maksetuilla kyselyillä saadaan paljon arvokasta ja hyödyllistä tietoa kuluttajien mieltymyksistä. Yritykset hyötyvät paljon luotettavista kyselyistä, kuin lähteä korjaamaan tuotetta yrityksen ja erehdyksen kautta.

Aiheet maksetuissa kyselyissä vaihtelee pikaruokapaikoista kahvipaketteihin eli vastaajalta ei vaadita mitään erityisosaamista tai tietoa jostain palveluista. Kuitenkin osa kyselyistä on kohdennettuja sinun tiedoille, koska esimerkiksi kaikki ei tiedä yhtä paljon vauvojen hoidosta, kuin toiset. Kyselyihin vastaamista voi siis suositella kaikille etenkin perheen nuorille, jotka haluavat tienata vähän ylimääräistä taskurahaa.

Parhaat maksetut kyselyt

1. Nielsen IQ homescan

Nielsen Kuluttajapaneeli on Suomen suosituimpia tutkimuspaneeleita. Tämä paneeli eroaa muista kuluttajapaneeleista siinä, että jäsenet eivät vastaa heille lähetettyihin kyselyihin, vaan jäsenet skannaavat kotiin toimitettavalla Nielsen Homescan -skannerilla tekemänsä ostokset.

Tietojen avulla seurataan kuluttajien ostotottumuksia sekä pystytään tekemään hintavertailuja eri myymälöiden ja kauppaketjujen välillä. Nielsen kuluttajapaneelin takana on The Nielsen Company, joka on Yhdysvaltalainen yritys.

Nielsen toimii yli 100 maassa, joten kyseessä on todella laaja ympäri maailmaa kuluttajien ostokäyttäytymistä tutkiva yritys. Suomessa Nielsenillä on noin yli 10 000 jäsentä, niiden joukossa on perheitä, sinkkuja, pariskuntia, eli hyvin monenlaisia jäseniä, jotta saadaan mahdollisimman hyvä kuva erilaisten kotitalouksien kulutustottumuksista.

2. Kuluttujapaneeli.fi

Vaikuta asioihin hauskalla tavalla ja saat siitä palkkion. Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla mielipidetutkimuksiin Kuluttajapaneelissa. Lue kuluttajapaneeli.fi kokemuksia tästä!

Täytä lomake huolellisesti ja liity mukaan Kuluttajapaneeliin. Kuluttajapaneeli on arvostettu paneeli, jonka jäsenet pääsevät vaikuttamaan tulevaisuuden tuotteiden ja palveluiden kehitykseen. Samalla ansaitset lisätienestiä. Voit ansaita jopa 4 euroa per kysely, joten voit kerryttää itsellesi mukavan potin.

Mielipidettäsi arvostetaan ja siitä halutaan palkita sinut. Kuluttajapaneeli.fi on toteutettu yhteistyössä maailman johtavan kyselytutkimusyhtiön Cint Ab kanssa. Paneelin jäseninä on jo nyt kymmeniä tuhansia eri puolella Suomea asuvia miehiä ja naisia. Paneeliin ovat tervetulleita kaikki. Hae mukaan paneeliin ja ala ansaitsemaan palkkioita jo tänään.

Kaikki tietosi ovat anonyymejä, eikä niitä voida yhdistää sinuun.

Tienaa rahaa tai lahjakortteja maksetuilla kyselyillä
Voit heti alkaa tienaamaan rahaa tai lahjakortteja mielipidetutkimuksissa.

Ansaitsemasi palkkion voit lunastaa rahana virtuaaliseen lompakkoon Paypal-tilillesi, Gogift-superlahjakorttina, Lehtikortti.fi-lahjakorttina tai voit antaa palkkiosi  lahjoituksena WWF:lle.

Kysymysten määrä vaihtelee kyselyn mukaan. Yritämme pitää kyselyt mahdollisimman lyhyinä, mutta meidän täytyy varmistaa, että tulokset ovat merkityksellisiä. Yleensä kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia.

3. Mielipidemaailma

Mielipiteesi on ainutlaatuinen. Siksi lukemattomat päätöksentekijät eri puolilla maailmaa ovat kiinnostuneita siitä.

MielipideMaailmaissa he antavat sinulle alustan, jolta äänesi kuuluu tulevaisuuden tarkentajien korviin.

MielipideMaailma tekee kyselyjä, koska yritykset, julkishallinnon laitokset sekä muut organisaatiot ovat kiinnostuneita tuotteitaan ja palvelujaan käyttävien ihmisten näkemyksistä ja asenteista. Mitä paremmin ne tuntevat asiakkaiden ja kansalaisten ajatukset, sitä helpompi niiden on parantaa ja mukauttaa tarjontaansa.

Kysymysten määrä vaihtelee kyselyn mukaan. Yritämme pitää kyselyt mahdollisimman lyhyinä, mutta meidän täytyy varmistaa, että tulokset ovat merkityksellisiä. Yleensä kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia.

4. MonosSurveys.com

MonoSurveys-palvelun tarjoaa suomalainen markkinatutkimusyhtiö Liidimedia Oy

MonoSurveys -palvelussa voit vaikuttaa nimettömästi ilmaisemalla mielipiteesi osallistumalla erilaisiin kyselyihin.

Tutkimuksia järjestävät erilaiset yritykset ja organisaatiot, mukaan lukien usein tunnetut tuotemerkit. Tutkimukset voivat koskea mitä tahansa aihetta, kuten rakkautta, politiikkaa, autoja, ruokaa, elektroniikkaa – mitä tahansa.

Linkin avulla voit yksinkertaisesti kutsua monia ystäviä ja ansaita rahaa entistä nopeammin.

Osallistuminen on aina täysin ilmaista. Sinut aina palkitaan kyselyihin osallistumisesta. Palkinto riippuu esim. kyselyn pituudesta. Kyselyn tekeminen vie yleensä 5-20 minuuttia ja palkintosumma on yleensä 0.40-4 €.

Voit lunastaa palkkiosi ansaittuasi yli 10 euroa.

Kun käytät MonoSurveys-palvelua, saatat myös saada mahdollisuuden testata uusia tuotteita sekä osallistua puhelin- ja tekstiviestikyselyihin sekä esimerkiksi ruoka- ja viininmaistajaisiin.

Miksi liittyä MonoSurveys?

Markkinatutkimus-yrityksellä on usein vain muutama kysely, joita voi tehdä. MonoSurveysin tavoite on tarjota kaikista laajoin valikoima kyselyitä ja näin maksimoida käyttäjän mahdollisuudet ansaita rahaa ja palkintoja.

Ilmoitamme sinulle aina etukäteen, kuinka kauan kysely kestää. Ilmoitamme sinulle aina palkkion määrän osallistumisesta heti. Yksityisyytesi on 100% suojattu. Tietosi pysyvät aina täysin anonyymeinä, eikä vastauksiasi voida koskaan linkittää sinuun. Henkilötietojasi tarvitaan vain, kun etsimme sopivia osallistujia kyselyihin. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Voit ansaita rahaa myös tuomalla ystäväsi MonoSurveys-palveluun. Voit lukea lisää kirjautumalla sisään.

Onko maksetut kyselyt luotettavia?

Kyllä, maksetut kyselyt ovat aivan luotettava tapa ansaita rahaa – kyseessä ei ole siis mikään huijaus kuten monet luulevat, vaikka tämä uudenlainen rahan tienaaminen voi mietityttääkkin. Rahan tienaamis mahdollisuuksia on tänä päivänä yhä enemmän ja enemmän. Lisää näistä voit lukea verkkotuloja.fi sivulta.

Tällaista tienaamista me Fixutilla suosittelemmekin kotitalouksissa perheen nuoremmille, joilla on ylimääräistä aikaa ja miksei vanhemillekkin. Yritykset maksavat kyselytutkimusyrityksille parantaakseen heidän tuotteita ja palvelujaan, kuten aiemmin sanottu. Tämä tieto on yrityksille mittaamattoman arvokasta. Kuluttajalta saatu tieto on äärimmäisen tärkeää suurille yrityksille, ja tämän tiedon avulla yritykset parantavat asemiansa markkinoilla verrattuna muihin. He pystyvät markkinoimaan ja muuttamaan tuotteitaan sekä palveluitaan kyselyiden ja mielipiteiden perusteella.

parhaat-maksetut-kyselyt

Maksetut kyselyt kokemuksia

”Joissakin kyselyissä vaikeuksia seurata kysymystä jos muotoiltu vaikeaselkoiseksi. Selkeä ja ytimekäs olisi paras. Joissakin kyselyissä vaikeuksia seurata mitä yritystä tai tuotetta kommentoi, johtuen listan pituudesta. Jos todella kommentoitavaa yritystä tai tuotetta välissä olevat nimikkeet helpottavat.”

”Joskus kysymysten tarkoitus ja sisältö jää epäselväksi. Erityisesti kritisoin niitä naamankuvia joissa kysytään kenen uskoisit ajattelevan tietyllä tavalla. Ei se naaman kuva kerro yhtään mitään.”

”Kivaa että pääsee kertomaan mielipiteensä, ja samalla voi lahjoittaa hyväntekeväisyyteen!”

”Minusta tämä on hyvä kysely saa ilmaista mielipiteensä. Saa vielä palkkionkin.”

”Paljon kyselyitä.. Onneksi on myös lyhyitä niin jaksaa vastata ja pisteet on kivoja.”

”Hyviä lahjakortteja olen kertyneillä pisteillä saanut lunastettua ja keväällä taas reissua pukkaa ilmaisen pitkän hotelliviikonlopun muodossa…”

”Mainio paneeli jos vain jaksaa olla aktiivinen. Viisi kuukautta nyt jäsenenä ja kaksi ryhmätutkimusta, pari elintarviketutkimusta ja muutaman kerran kerännyt tarvittavan pistemäärän lahjakortteihin. Yhteensä 190€. Ei tuossa tuntipalkoille millään pääse, mutta kyllä näistä sen muutaman satasen kerää vuodessa. Pleikka viitonen tulee tätä menoa ilmaiseksi julkaisussa 500-600 € hintaisena jos vielä pääsisi ainakin kolmeen ryhmäkeskusteluun mukaan. TNS Gallup säestää, sieltä myös lahjakortit talteen.”

Kokonaisuudessaan suurin osa käyttäjistä kertoivat, että kyselyitä on todella paljon laidasta laitaan ja suurimpaan osaan niistä on helppoa vastata eikä ne vie paljon aikaa. Pienen miinuksen käyttäjät kertoivat huonoja kokemuksia etenkin rahapalkintojen siirtämisestä omalle tilille, joissain palveluissa. Tämän takia olemmekin listanneet parhaat maksetut kyselyt, joissa raha palkkioiden maksaminen ei ole vaivaannuttavaa ja hidasta. Useimpiin kyselyihin oli nopeaa vastata ja erittäin hyvänä ja tärkeänä asiana koettiin yleisesti se, että sai kertoa oman mielipiteensä sekä mahdollisuuden lahjoittaa rahat hyväntekeväisyyteen, minkä osa käyttäjistä tekee. Etuna koettiin se, että käyttäjä rekisteröityi useampaan kyselyntarjoajaan, jotta kyselyitä oli tarpeeksi saatavilla. Joissakin kyselypaneeleissa on siis rajallinen määrä kyselyitä päivässä johon pystyy vastaamaan. Tämän takia onkin järkevää sekä tehokkaampaa rekisteröityä moneen eri kysely palveluun ja maksimoida tuotot. Maksetuilla kyselyillä on mahdollista tienata lisää taskurahaa melko nopeasti, mutta isompiin tienesteihin kokemuksien mukaan on todella vaikeaa päästä. Sen takia tämä tienaamistapa sopiikin nuorille, jotka tarvitsevat vähän rahaa, esimerkiksi kioskeihin.

Usein kysyttyjä kysymyksiäKuinka kauan maksettuihin kyselyihin vastaaminen kestää?
Maksettuihin kyselyihin vastaaminen vie muutamista minuuteista vajaaseen puoleen tuntiin per kysely. Jokaisen kyselyn alussa kerrotaan kuinka kauan vastaamiseen kuluu. Kyselyitä löytyy todella paljon erilaisia ja palkkiot tulevat yleensä juuri kyselyn pituuden mukaan. Kyselyihin vastaamisessa kuitenkin kehittyy ja vastaus aika laskee kun olet vastannut muutamiin kyselyihin. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että pikku hiljaa pystyt tekemään rahaa nopeammin. Aluksi vastaaminen saattaa viedä hieman pidempään, mutta sitä ei kannata pelästyä sillä siinä kyllä kehittyy varmasti. Kyselyihin vastataan yleensä rasti ruutuun menetelmällä, joten hidasta kirjoittamistakaan ei kannatta arastella. Aloittamalla kyselyihin vastaamisen huomaat, että lisää taskurahaa on lopulta melko helppoa ja nopeaa tehdä.
Miten tienaamat rahapalkkiot maksetaan?
Palkkiot maksetaan kyselypalvelusta riippuen joko: Käteisenä rahana (esim. Paypal-tilille) Lahjakortteina erilaisiin verkkokauppoihin Arvontavoittoina (esim. älypuhelimia) Lahjoituksina hyväntekeväisyyspalveluihin jos niin haluat (mm. WWF) Palkkiot nostetaan itse kustakin palvelusta haluttuun aikaan. Palvelut eivät automaattisesti tilitä palkkoita tilillesi.
Mistä tietää ettei kyseessä ole huijaus?
Niinkuin aina, sinun kannattaa tutustua kyselypalveluja tarjoavan yrityksen taustaan ennen palvelun käyttöä. Olemme kuitenkin tehneet tämän puolestasi listaamalla parhaat maksetut kyselyt. Luotettavat kyselypalvelut eivät esimerkiksi vaadi aloitusmaksua.
Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top