Sähköpotkulauta lapselle – Testasimme parhaat

sähköpotkulauta-lapselle

Haluatko saada lapsesi pois kotoa tänä kesänä? Yksi parhaista lasten sähköpotkulaudoista voisi olla hyvä keino, jolla saat heidät pois television äärestä ulkoilmaan.

Kuten parhaissa aikuisten sähköpotkulaudoissa, myös parhaissa lasten sähköpotkulaudoissa on kaksi pyörää, akku ja moottori. Nämä mallit eivät kuitenkaan kulje yhtä nopeasti, eivätkä niissä ole sama valikoima kuin aikuisille tarkotetuissa sähköpotkulaudoissa. Näissä malleissa on kuitenkin usein hauskoja lisäominaisuuksia, kuten värikkäitä valoja tai muita tehosteita, jotka eivät vain näytä siistiltä, vaan tekevät lapsestasi näkyvämmän, esimerkiksi autoille.

Parhaat lasten sähköpotkulaudat ovat myös suhteellisen edullisia; useimmat maksavat alle 300 euroa, ja voit usein löytää erittäin hyviä noin. 200 eurolla. Mutta lapsille on tarjolla paljon halpoja sähköpotkulautoja, joten on hyvä tietää, mitä saat rahoillasi ennen kuin ostat sellaisen.

sähköpotkulauta-lapselle

1. E-wheels E2S Junior 2023

Lapsille ja nuorille suositussa ja palkitussa E2S-sarjassa. Vakaa laatu, paljon tehoa ja pitkä kantama, joka vastaa lasten ja nuorten tarpeita

sähköpotkulauta-lapselle

2. E-wheels E2S V1 2022

 Edullisin malli suositussa ja palkitussa E2S-sarjassa! Vakaa laatu, paljon tehoa ja pitkä kantama, joka vastaa keskimääräisen työmatkalaisen tarpeita edulliseen hintaan.
sähköpotkulauta-lapselle

3. F-Sarja 2022

F-sarja on tyylikäs, käytännöllinen ja turvallinen. Moottorin maksimiteho 1000w ja siinä on tehokkaat kiipeämis- ja kiihtyvyysominaisuudet! Jopa 80 km kantama. Erittäin hyvät tuplajouset!

Mikä on paras sähköpotkulauta lapselle?

Yleisesti E-wheels valmistaa parhaan sähköpotkulaudan lapsille, joita on E2S Junior 2022. Tämä 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille tarkoitettu malli on vankkarakenteinen ja voi tarjota lapsellesi jännitystä,  järkevissä rajoissa. Se on myös helppo koota.

Jos etsit jotain kannettavampaa, katso E-wheels E2S V1 2022. Molemmat mallit voidaan taittaa kokoon, mikä helpottaa niiden kantamista, jos lapsesi haluaa ajaa sähköpotkulaudalla kouluun ja säilyttää sitä sielä.

Yksi huomioitava asia, useimmista lasten sähköpotkulaudoista puuttuu kelloja tai valoja, joten kannattaa ostaa kello erikseen, jotta lapsesi voi varoittaa muita. Ja varmista, että hankit heille myös yhden parhaista pyöräilykypäristä.

Kun lapsesi kasvaa tai haluat ehkä ajaa hänen kanssaan, muista tutustua oppaaseemme parhaista sähköpotkulaudoista sekä parhaista lukkotyypeistä niihin.

sähköpotkulauta-lapselle

Laillinen kaikille iästä riippumatta

Ehdottomasti myydyin mallim

me nyt myös pienempänä mallina lapsille ja nuorille. Vakaa laatu, paljon tehoa ja pitkä kantama, joka vastaa keskimä

äräisen työmatkalaisen tarpeita edulliseen hintaan. E-wheels E2S JUNIOR on täydellinen sinulle, joka haluaa luotettavan, kestävän ja edullisen

 sähköpotkulaudan.

100% laillinen

Ostaessasi voit valita nopeusrajan 15km/h tai 25km/h,  joten se on 100% laillinen kaikille iästä riippumatta. Nopeusraja ei vaikuta siihen, kuinka hyvin ja nopeasti pääset sähköpotk

ulaudalla ylös jyrkkiä rinteita, koska täysi teho tulee moottorista niin kauan, kunnes nopeusrajoitus iskee vastaan. Isot

ilmatäytteiset renkaat takaavat mukavan ajon myös epätasaisella alustalla. Suuri akku takaa pitkän kantaman.

E2S kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sähköpotkulaudan poisajon osuessasi siihen. Tästä on hyötyä esimerkiksi seistessä suojatiellä. Siksi se pitää potkaista käyntiin, ja tätä kutsutaan nimellä ”non-zero start”.

 

Pohjoismaiden myydyimmät sähköpotkulaudat 

E2S V1:stä voidaan verrata Xiami M365:een, mutta E2S on voimakkaampi ja laillinen. E2- sarja on ylivoimaisesti myydyin tuotevalikoimamme. Useiden vuosien hienosäädöt ja päivitykset ovat johtaneet E2S JUNIOR-, E2S V1- ja E2S V2-sarjoihin.

PRO-sarja ja MAX-sarja kokoelmat on räätälöity nykyaikaiselle työmatkalaiselle. Tämä näkyy kaikissa testeissä, joissa ne toistuvasti suoriutuvat erinomaisesti.

HUOM! Ennen ensimmäistä käyttöä:

Tarkista renkaiden ilmanpaine. Täytä tarvittaessa (suositus 2,8-3,4 bar).

Tee tuotteen turvallisuustarkastus

Suosittelemme kypärän käyttöä

Ilman täyttäminen on helppoa käyttämällä pyöräpumppua tai kompressoria huoltoasemalla. Oikea ilmanpaine antaa hyvän ajomukavuuden, paljon paremman kiihtyvyyden, kiipeilykyvyn ja toimintasäteen. Mikä tärkeintä, se vähentää huomattavasti puhkeamisriskiä! Suositeltu paine: 2,8-3,4 bar. Jos et täytä renkaisiin ilmaa kun saat sen uutena, renkaat todennäköisesti puhkeavat (kuten polkupyörässä).

Kuten kaikki liikennevälineet, myös tämä tuote tarvitsee huoltoa. Tämä edellyttää taittomekanismin ja jarrujen tarkistamista ja mahdollista kiristämistä. Kaikki pultit, mutterit ja ruuvit on tarkistettava ennen ensimmäistä käyttökertaa.

sähköpotkulauta-lapselleLaillinen kaikille iästä riippumatta

HUOM! E2S V1:stä on nyt uusi päivitetty versio nimeltään E2S V2, jolla on oma sovellus, opitmoitu moottori ja se on tehty vedenkestäväksi. E2S V2 on saanut erittäin hyvät testitulokset sekä Dinside.no- että Tek.no-sivuilta. 

Mahtava sähköpotkulauta hyvällä hinnalla

Vakaa laatu, paljon tehoa ja pitkä kantama, joka vastaa keskimääräisen työmatkalaisen tarpeita edulliseen hintaan. E-wheels E2S V1 on täydellinen sinulle, joka haluaa luotettavan, kestävän ja edullisen sähköpotkulaudan.

100% laillinen

Huippunopeus on 20 km/h. Suuri akku varmistaa pitkän kantaman. 

SMART Accelerator 

E2S kaasupoljin on varustettu turvaominaisuudella, joka estää sen sähköpotkulaudan liikkumisen osuessasi siihen. Tästä on hyötyä esimerkiksi seistessä suojatiellä, ja siksi se pitää potkaista käyntiin. Tätä kutsutaan nimellä ”non zero start”.

Pohjoismaiden myydyimmät sähköpotkulaudat

E2S V1:stä voidaan verrata Xiaomi M365:een, mutta E2S V1 on tehokkaampi ja laillinen. E2 -sarja on ylivoimaisesti myydyin tuotevalikoimastamme. Useiden vuosien hienosäädöt ja päivitykset ovat johtaneet E2S V1, E2S V2, PRO-Edition ja MAX-Edition tuotteisiin. Kokoelma on räätälöity nykyaikaiselle työmatkalaiselle. Tämä näkyy kaikissa testeissä, joissa ne toistuvasti suoriutuvat erinomaisesti! 

sähköpotkulauta-lapselle

KAKSOISJOUSITUS

F-sarja on kompakti ja käytännöllinen ajomukavuudesta tinkimättä. Sähköpotkulaudassa on kaksi tyylikkästä ilmaiskunvaimenninta takana ja jousipellit integroituna ohjaustankoon. Tämä johtaa erittäin miellyttävään ajokokemukseen

KEVYT + KOMPAKTI

F-sarja painaa vain 14 kg ja on täydellinen sinulle, joka haluaa jännittävän, tehokkaan ja mukavan sähköpotkulaudan, jota on samalla helppo kantaa, säilyttää ja kuljettaa.

TURVALLISUUS

F-sarja on varustettu etu- ja takavaloilla, erinomaisella jarrujärjestelmällä, kellolla ja takapyörän vahvalla rumpujarrulla. 

Pohjoismaiden myydyimmät sähkpotkulaudat

Sähköpotkulautamme ovat nyt olleet markkinoilla yli neljä vuotta.
E-Wheels:in tänä aikana saama kokemus on korvaamaton ja erittäin tärkeä. Kutakin tuotesukupolvea on parannettu edeltäjäänsä verrattuna.

Miten valita paras sähköpotkulauta lapsellesi?

Seuraavaksi esittelemme kolme tärkeintä asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen kuin osta lapsellesi sähköpotkulaudan. Suosittelemme pitämään nämä mielessä, koska ne helpottavat valintaa huomattavasti.

Minkä kokoinen lapsesi on

Monissa lapsille valmistetuissa sähköskoottereissa on 100 kg painoraja. Vaikka lapsesi saattaa painaa tätä vähemmän, koulukirjoja täynnä oleva reppu voi tuoda lisäpainoa yllättävänkin paljon.

Kuinka vanha lapsesi on

Tässä artikkelissa suosittelemamme sähköpotkulaudat on tarkoitettu 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Tätä nuoremmille lapsille suosittelemme ei-sähköisiä potkulautoja. Kuitenkin, kun lapsesi kasvaa vanhemmaksi, hän saattaa tarvita tai haluta sähköpotkulaudan, jossa on enemmän ominaisuuksia. Lisäksi he eivät ehkä halua ajaa samalla sähköpotkulaudalla ollessaan vanhempia.

Mihin lapsesi käyttää sitä

Jos hankit lapsellesi sähköpotkulaudan, jotta hän pääsee kouluun ja takaisin. Harkitse, kuinka pitkä matka hänellä on edessä. Jos matka on pidempi, kannattaa hankkia sähköpotkulauta, jonka kantama on parempi, jotta lapsesi ei jää jumiin työntämään lautaa kotiin.

sähköpotkulauta-lapselle

Minkä ikäiselle sähköpotkulauta?

Kaupunkikäytössä olevien sähköpotkulautojen ikäraja on 18-vuotta. Suomessa olevat sähköpotkulauta  yritykset ovat sallineet sähköpotkulaudoilla ajamisen vain täysi-ikäisille. 

Yksityiskäyttöön ostetulla sähköpotkulaudalla ei kuitenkaan ole ikärajaa Suomessa. Liian nopeaa lautaa ei kuitenkaan kannata hankkia lapselle.

Sähköpotkulaudat on rajoitettu kulkemaan 25km/h tai vähemmän, koska tieliikennelaki määrää, että sitä nopeammin pyörätiellä käytettävä ajoneuvo ei voi kulkea. Tämä kannattaa ottaa huomioon, varsinkin lapsilla.

Turvallisuusvinkkejä lapsille

Michiganin yliopistossa tehdyn kyselyn mukaan, vain 59 % vanhemmista sanoi, että heidän lapsensa käyttää kypärää ajaessaan pyörällä, rullalaudalla tai sähköpotkulaudalla. Älä kuulu niihin 61 %:iin, joiden lapset eivät käytä. Varusta lapsesi kypärällä ja muilla tarpeellisilla suojavarusteilla.

Lisäsuojaa varten harkitse sijoittamista lapsellesi kyynär- ja polvisuojiin. Etsi esimerkiksi suojapaketti, joka sisältää rannesuojat ja polvisuojat samassa paketissa. Heijastava varuste on myös hyvä idea, jos lapsesi aikoo ajaa sähköpotkulaudalla kesäöissö.

Vain yksi henkilö kerrallaan

Lapset haluavat pitää hauskaa, mutta muistuta heitä siitä, että kaverin kanssa seurusteleminen sähköpotkulaudalla ajaessa ei ole paras idea. Jokaisella potkulaudalla on painorajoitus, ja vaikka lapsesi ja ystäväsi olisivat tämän numeron alle, ylimääräisen henkilön laittaminen ajoneuvoon vaikeuttaa tasapainoa ja ohjaamista.

Tarkista paikalliset lait ja määräykset

Joka neljäs ajajasta ei ollut täysin varma sähköpotkulaudalla ajamiseen liittyvistä liikennesäännöistä. Jos sinäkään et ole varma, tarkista ne. Useimmissa tapauksissa et voi ajaa e-skootterilla jalkakäytävillä, vaan sinun on käytettävä pyöräteitä ja jaettava tie autojen kanssa. Jos olet huolissasi lapsesi ajamisesta vilkkaiden risteysten yli, yritä kartoittaa reitti, joka välttää katuja, joilla on paljon jalankulku- ja autoliikennettä.

Opeta käyttämään käsimerkkejä

Koskaan ei ole liian aikaista oppia käsimerkkien universaalia kieltä. Juuri niin: DMV-valtuutetut signaalit vasemmalle, oikealle kääntymiseen ja pysähtymiseen ovat hyödyllisiä sähköpotkulaudalla ajettaessa. Jotta lapsesi pysyy turvassa tiellä, varmista, että hän ei vain tiedä näitä signaaleja, vaan myös ymmärtää kuinka käyttää niitä oikein. Voi kuitenkin olla hankalaa antaa käsimerkki ja ajaa skootterilla yhdellä kädellä.

Vältä ylimääräistä painoa sähköpotkulaudalla

Lapsesi matkustaa todennäköisesti repun kanssa koulumatkalla. Mutta varmista, että he ymmärtävät, että laukun tai jopa puseron ripustaminen potkulaudan ohjaustankoon voi heikentää ajoneuvon tasapainon.

Opeta lapsesi ajamaan sähköpotkulaudalla oikein

Sähköpiotkulaudat eivät kestä yhtä paljon kolhuja ja kuoppia kuin autot, koska pyörät ovat pienempiä. Ennen kuin lapsesi lähtee ulos yksin, vie hänet korttelin ympärille muutaman koeajon aikana. Opeta heitä nousemaan turvallisesti kyytiin, kiihdyttämään ja hidastamaan, painamaan jarruja ja liikkumaan epätasaisilla jalkakäytävillä ja tien varrella. Valmistajat sisällyttävät usein mukana turvallisuusohjeet, joihin voit viitata opettaessasi lapsellesi uuden ajoneuvon ajamista.

Tarkista viat

Sähköpotkulaudat vaativat hieman huoltoa ja kokoamista ennen kuin ne ovat valmiita tielle. Kun sähköpotkulauta on koottu, tee perusteellinen turvallisuustarkastus. Suorita ensin silmämääräinen tarkastus varmistaaksesi, että kaikki on kytketty oikein ja että pyörät ovat täynnä ilmaa ja tukevasti paikoillaan. Lataa sitten akku täyteen tehoon ja vie sähköpotkulauta koeajolle. Tarkista jarrut ja kaasu ja käytä niitä todella lujasti, jotta ne kestävät. Jos huomaat tuotteessa vian sen jälkeen, kun olet testannut sen, ota välittömäst yhteyttä valmistajaan.

Onko sähköpotkulaudoissa ikärajaa?

Kuten polkupyörissä, lain mukaan sähköpotkulautojen käyttöön ei ole määritetty ikärajaa. Silti palveluntarjoajat vetävät rajansa täysikäisiin. Näitä on, esimerkiksi kaupungeissa olevat vuokrattavat sähköpotkulaudat.

Kirjoittaja

Olen intohimoinen kodinlaite friikki. Kiinnostukseeni kuuluu erityisesti keittiön laitteet ja muu elektroniikka. Kirjoitan tätä blogia intohimolla ja käytän apunani freelancer-kirjoittajia, jotka ovat erikoistuneet elektroniikkalaitteisiin.

Scroll to Top